![]() |
Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[CENTER][COLOR="Red"]Arkadaşlar Google Earth Programında bile sivası bu kadar net göremiyoruz.
Resime bakın mahallenizi,evinizi hatta arabanızı bile görebilirsiniz :D Ben bir yerde buldum.Sizlerle Paylaşmak istedim..!![/COLOR][/CENTER] [URL="http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg"][CENTER]http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg[/CENTER][/URL] |
--->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
tşk ama ordaki yazılar yabancı ve ben anlayamıyorum çünkü 10 yaşındayım
|
[COLOR="Sienna"][B]Kardeş eline sağlık ama bende hiç birşey anlamadım,
Nasıl izleyeceğiz, Yardımcı olursan sevinirim...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=IsYaNKaR;179438][CENTER][COLOR="Red"]Arkadaşlar Google Earth Programında bile sivası bu kadar net göremiyoruz.
Resime bakın mahallenizi,evinizi hatta arabanızı bile görebilirsiniz :D Ben bir yerde buldum.Sizlerle Paylaşmak istedim..!![/COLOR][/CENTER] [URL="http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg"][CENTER]http://rapidshare.com/files/10232698/sivas-uydu.jpg[/CENTER][/URL][/QUOTE] tesekkurler paylasım için ama sadece lınk ı tıklamak ile hallolmuyoki bi program fılanmı yüklememiz gerekıyo ??? |
açılan sayfadan free simgesini tıklayarak dosyayı yükleyebilirsiniz. Tabi iş orda da bitmiyor. Sayfada yazan süreyi bekledikten sonra resimde görülen rakam ve harfleri kutucuğa yazıp, download demeniz gerekir.
|
[QUOTE=leblebi82;179444]açılan sayfadan free simgesini tıklayarak dosyayı yükleyebilirsiniz.[/QUOTE]
ben free yukledım ama yınede acılmadı |
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Ben de hiçbirşey anlıyamadım yaw,
Bilen bir arkadaş uygulamalı anlatabilir mi acaba???[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]Linki tıkladıktan sonra bir süre bekleyin,
Asagıda süre bittiginde bazı harf ve sayılar cıkacak, bosluga oradaki 4 tane (sayı ve harf karısık) isareti bosluga yazın ve download yazan yere tıklayın, resim acılacak Sonrasında farklı kaydetten resmi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz...[/B] |
Ben resmi açtım. çok büyük resim açılması baya uzun sürüyor.
isterseniz bu resim için direk ulaşılabilecek bir link hazırlayalım |
[QUOTE=GuNaY;179448][B]Linki tıkladıktan sonra bir süre bekleyin,
Asagıda süre bittiginde bazı harf ve sayılar cıkacak, bosluga oradaki 4 tane (sayı ve harf karısık) isareti bosluga yazın ve download diyin, resim acılacak Sonrasında farklı kaydetten resmi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz...[/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Abi o zaman bu iş çok uzun sürer, Bunun türkçe olanı yok mu yaw, Çok merak ettim, Nasıl dowload edebiliriz :D[/B][/FONT][/COLOR] |
-->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Program büyük açılması uzun sürüyor ama sokaklar evler çok belirgin güzel... Yalnız bir eksiği var görüntüler eski bunu stada bakarak anlayabilirsiniz... Paylaşım için teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
tamam bende gordum free tıkladıktan sonra aşağıdaki kod u gırmek gerekıyomus tesekkurler
|
[QUOTE=sivassss;179451][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Abi o zaman bu iş çok uzun sürer,
Bunun türkçe olanı yok mu yaw, Çok merak ettim, Nasıl dowload edebiliriz :D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]Bayram ben fransızca anlatmadımki :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;179455][B]Bayram ben fransızca anlatmadımki :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Ya ben en iyisi boşvereyim, Şimdi uğraşırsam çok uzun sürer, Sende haklısın Günay abi, Kusura bakmayasın ama biraz kafam karıştı :)[/B][/FONT][/COLOR] |
[url]http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=183306[/url]
[B]bu adreste rapidshare'nin resimli anlatımı var. burdan ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz nasıl download edeceğinizi. [/B] ........bu işinizi görmezse mesaj yazın........ |
[QUOTE=leblebi82;179458][url]http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=183306[/url]
[B]bu adreste rapidshare'nin resimli anlatımı var. burdan ayrıntılı olarak öğrenebilirsiniz nasıl download edeceğinizi. [/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Courier New"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kardeş çok sağolasın, Gerçekten de resimli olarak çok güzel anlatılmış...[/B][/FONT][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=musab58;179452][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Program büyük açılması uzun sürüyor ama sokaklar evler çok belirgin güzel... Yalnız bir eksiği var görüntüler eski bunu stada bakarak anlayabilirsiniz... Paylaşım için teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
hem de baya eski bir fotoğraf, resimin tarihi hakkında tahmin yapabilen arkadaş var mı acaba ? |
[QUOTE=sivassss;179456][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Ya ben en iyisi boşvereyim,
Şimdi uğraşırsam çok uzun sürer, Sende haklısın Günay abi, Kusura bakmayasın ama biraz kafam karıştı :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] amaaaaaaaaannn boşveeeeeeeeeerrrrrrr:)) |
[QUOTE=YaGmUr_58;179466]amaaaaaaaaannn boşveeeeeeeeeerrrrrrr:))[/QUOTE]
[LIST][*]Boşverdim zaten yaw,[*]Uğraşırsam çok zamanımı alabilir :)[/LIST][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B][/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sivassss;179468][LIST][*]Boşverdim zaten yaw,[*]Uğraşırsam çok zamanımı alabilir :)[/LIST][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
resimli anlatım işini görmedi mi? |
[QUOTE=leblebi82;179471]resimli anlatım işini görmedi mi?[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kardeş sağolasın, Resimli anlatım çok güzel, Ama şu an biraz işim var, Çok güzel bir çalışma olmuş...[/B][/FONT][/COLOR] |
[B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B] |
[QUOTE=SivasLady;179473][B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B][/QUOTE] uydunun capı o kadar buyuk deıl demekki:) |
Sagolasin paylasim icin.Bizim mahalleyi gördüm :D hakatten dagin tepesiymis :D.Tabiki en önce stadi buldum :D hemen göze batiyor
|
BU DA BENDEN..
[COLOR="Black"][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]TÜRKİYE YOL HARİTASI ÇOK GENİŞ KAPSAMLI..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/COLOR]
[b][URL=http://www.turkish-media.com/y_h/b6.htm][B][I][CENTER] TIKLAYIN... TIKLAYIN... TIKLAYIN... [/CENTER][/I][/B][/url][/b] |
saolun gardaslar cok guzel sıvasımız uydudan tum dunya memleket gorsun
|
-->: --->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=SivasLady;179473][B]bende google earth coktan var
evet resimler eski bizim burdaki eve baktim karsi komsularin evleri yok :D öyle farkina vardim sivasin görüntüleri güzel tek SARKISLA yi bulamadim yaaaa[/B][/QUOTE] Harita Sivas merkezin Şarkışla yoktur... Google earth da da Sivas merkez secilmiyor ancak Ulaş çok net görülüyor evler tek tek secilebiliyor...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
bu resim google eart programınkinden daha net.Arkadaşlar kusura bakmayın açıklama yapmadım.Dışarı çıkmıştım.Hala bakamayan varsa yardımcı olabilirim.Evet resimin boyutu çok büyük o yuzden o kadar net :)
|
[B][COLOR="Blue"]Teşekkürler arkadaşlar,
güzel bir çalışma.[/COLOR][/B] |
Paylasım ıcın cok tesekkurler
Resmi yukleyemeyen [email]alimuharrem@gercekforumcuyuz.com[/email] mail adresimden gonderebilirim |
sivası en güzel görmek için sivasa gidince görüsünüz arkadaşlar
|
GERÇEKTENDE GOOGLE EARTHDA BİLE BU KADAR NET DEGİL SANKİ SİVASA GİTMİŞ GİBİ OLDUM
|
[B]bi an için bizim evi görmüş gibi oldum :D:D[/B]
|
--->: -->: Sivasın Uydudan Görüntüsü.!En Net Fotoğraf..!!
[QUOTE=çılgın-sedat;179707]sivası en güzel görmek için sivasa gidince görüsünüz arkadaşlar[/QUOTE]
Gerçekten çok saol bende daha iyi nasıl görebilirim diye düşünüyordum.. Laf olsun diye yazı yazmayın arkadaşlar...!! |
[B][I][COLOR="Navy"] Birşey anlaşılmıyor yav bu ne biçim iş herşey yabancı
Valla güzel bi düşünce ama bişey anlaşılmıyor kusura bakma:rolleyes: [/COLOR][/I][/B] |
[B][/B][QUOTE=IsYaNKaR;180329]Gerçekten çok saol bende daha iyi nasıl görebilirim diye düşünüyordum..
Laf olsun diye yazı yazmayın arkadaşlar...!![/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"]KARDEŞ EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK AMA ARKADAŞINIZ KÖTÜ BİR YAZI YAZMAMIŞ, SADECE DÜŞÜNCESİNİ BELİRTMİŞ...[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=çılgın-sedat;179707]sivası en güzel görmek için sivasa gidince görüsünüz arkadaşlar[/QUOTE]
[QUOTE=IsYaNKaR;180329]Gerçekten çok saol bende daha iyi nasıl görebilirim diye düşünüyordum.. Laf olsun diye yazı yazmayın arkadaşlar...!![/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Kardeş bizler laf olsun die değil gerçekten bişey anlaşılmıyor sende tam olarak açıklamamışsın zaten bizlerde ne yapalım karalamak gibi olmasın ama bişey görülmüyor diyoruz yani eğer sende bunu büyütürsen :rolleyes: Yani senden başka bir üye de açsaydı inan böyle derdik;) [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="Sienna"][B]KARDEŞ BÖYLE BİR DÜŞÜNCE DE BULUNMAN ÇOK GÜZEL,
GERÇİ BENDE İZLEYEMEDİM AMA İZLEYEN ARKADAŞLAR BEĞENMİŞLER...[/B][/COLOR][/COLOR] |
WALLA SUPER Bİ SEY EVİMİ BULDUM VALLAHİİ COK TESEKKURLER KARDESS TEBRIK EDERIMM
|
tamam ben açıklamadım ama diğer arkadaşlarım anlatmışlar.Ben daha ne anlatayım?Neyse arkadaşlar kolay gelsin :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:00. |