SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ANDERSON GİDİYOR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9736)

SivasSpor.Com 09.01.2007 09:02

ANDERSON GİDİYOR...

Sivasspor’da gidip gitmeyecekleri en çok merak edilen Servet ve Anderson’la ilgili Teknik Direktör Bülent Uygun son noktayı koydu!

Servet için istedikleri parayı sadece Vestel Manisa’nın verdiğini,diğer kulüplerin daha düşük rakamlar teklif ettiklerini belirten Uygun “Bunların sonucu olarakta biz Servet’i vermeme kararı aldık. Eğer çok büyük bir gelişme olmazsa Servet kalacak ve Anderson gidecek. Anderson’u büyük bir ihtimalle Sakaryaspor’a vereceğiz.

Sakaryaspor bu futbolcu için bize 450 bin dolar teklif etti,bizde kubul ettik” dedi. Gidecek olan futbolcuların yerine mutlaka futbolcu alacaklarınıda söyleyen Uygun konuşmasını sürdürdü “Hiç bir futbolcu vazgeçilmez değil, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her futbolcuyu gönderebileriz, ama yerine yenilerinide alırız,bunu yapacak gücümüz var”

Kamp çalışmaları hakkındada bilgi veren genç teknik adam, 13 Ocak’ta oynayacakları Üsküdar Anadoluspor maçını iptal ettiklerini de sözlerine ekledi

izmirliyigido 09.01.2007 10:00

--->: ANDERSON GİDİYOR...

Anderson'un gitmesi kulübün ve takımın menfaatleri açısından iyi olur. Onun yerinde başarıyla görev yapacak futbolcu şu an için mevcut. Ama Servet giderse çok ararız onu..

kakikli 09.01.2007 10:08

BÜLENT EFENDİ GÖRECEĞİZ...
2. YARI ANDERSONU ÇOK ARARSIN AMA BULAMAZSIN...

ceza_tolga_rep 09.01.2007 10:21

-->: ANDERSON GİDİYOR...

BENCEDE ANDERSONUN GİTMESİ EN DOĞRU KARAR?BU SEZON PERFONMANSI ÇOK DÜŞÜKTÜ?TRABZONA SON DAKKADA BOŞ KALEYE GOL ATAMAMASI FALAN GİBİ?ARTIK SONUÇLANSN BU TRANSFER.

abdullah58 09.01.2007 10:36

BENCEDE ANDERSON DAN DAHO COK FAYDALANA BILIRDIK
HAYIRLISI OLSUN DIYELIM

yigido yakup 09.01.2007 11:39

yaaa bu para cok az bi para erciyes spordan 750 bin dolar istemislerdi nasil oluyorda sakarya spora 450 bin dolara gimesine izin verilebilir bence bu para cok az burda baska seylermi düsünmek gerekiyor ne en azindan Anderson dan gelecek parayla Anderson kalitesinde adam almamiz lazim.Bület hoca kendisi demedimiki avrupadan oyuncu begendim begendigimiz oyuncularin maliyeti en az 1 milyon dolar diye yani bu ne akla hizmet oluyor sat 450bine al 1 milyona.yoksa bülent hocam bu arada sakarya sporun menfaatlerinidemi ne düsünüyor eger öle oluyorsa bu acikca dillendirebilir.yoksa su parayi veren vermeyen diye konusulmasi bence biraz ters.ne diyelim hayirli olsun andersona verdigi emeklerden dolayi cok tesekkürler insallah gittigi akimda basarili olur

sivassss 09.01.2007 11:48

[COLOR="Sienna"][B]Andersson giderse tahminimce yerine bir forvet alınacak,
Zaten ben Mehmet Yıldız varken, Andersson'un pek forma şansı bulabileceğini zannetmiyorum,
Teklif kabul edildiyse problem yok demektir...[/B][/COLOR]

YÖRÜKOĞLU 09.01.2007 11:59

COK VE COK GEREKSİZ BİR KARAR.ANDERSON İLK GELDİGİ ZAMANLAR LAF ETTİRMİYODUNUZ SİMDİ NE OLDU?ANDERSON KALİTESİNDE BİR TOPCUYU ALMAYA CALISSANIZ SIZE1.5-2 MİLYON DOLARA PATLAR COK GEREKSİZ Bİ HAREKET

talha58 09.01.2007 12:06

[B][COLOR="Indigo"]Anderson çok faydalı olan bir oyuncuydu. İnşallah gitmesiyle hava toplarında etkili pivot santfor sıkıntısı çekmeyiz. Şimdi o bölgeye büyük ihtimalle Bulgar veya Faslı gelecek. Umarım gelen de iyi çıkar. Yalnız bence Anderson için aldığımız ücret düşük gibi geldi bana. Musa Aydın'ı da takas olarak istemiştik sanıyordum ben. [/COLOR][/B]

erhan5834 09.01.2007 12:20

[QUOTE=SivasSpor.Com;180244]Sivasspor’da gidip gitmeyecekleri en çok merak edilen Servet ve Anderson’la ilgili Teknik Direktör Bülent Uygun son noktayı koydu!

Servet için istedikleri parayı sadece Vestel Manisa’nın verdiğini,diğer kulüplerin daha düşük rakamlar teklif ettiklerini belirten Uygun “Bunların sonucu olarakta biz Servet’i vermeme kararı aldık. Eğer çok büyük bir gelişme olmazsa Servet kalacak ve Anderson gidecek. Anderson’u büyük bir ihtimalle Sakaryaspor’a vereceğiz.

Sakaryaspor bu futbolcu için bize 450 bin dolar teklif etti,bizde kubul ettik” dedi. Gidecek olan futbolcuların yerine mutlaka futbolcu alacaklarınıda söyleyen Uygun konuşmasını sürdürdü “Hiç bir futbolcu vazgeçilmez değil, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her futbolcuyu gönderebileriz, ama yerine yenilerinide alırız,bunu yapacak gücümüz var”

Kamp çalışmaları hakkındada bilgi veren genç teknik adam, 13 Ocak’ta oynayacakları Üsküdar Anadoluspor maçını iptal ettiklerini de sözlerine ekledi[/QUOTE]

[B][I][CENTER]andersonun kalması isterdim ama kulüp menfaatleri varsa ve yerine ondan kaliteli bi futbolcu alınacak yolu açık olsun....[/CENTER][/I][/B]

sivassss 09.01.2007 12:22

[QUOTE=kakikli;180250]BÜLENT EFENDİ GÖRECEĞİZ...
2. YARI ANDERSONU ÇOK ARARSIN AMA BULAMAZSIN...[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]Andersson yoksa Mehmet Yıldız var,
Bu sene Andersson, Sivasspor'a pek birşey kazandıramadı,
Onun yerine de bir yabancı forvet alınacak diye umut ediyorum...[/B][/FONT][/COLOR]

erhan5834 09.01.2007 12:25

[QUOTE=izmirliyigido;180249]Anderson'un gitmesi kulübün ve takımın menfaatleri açısından iyi olur. Onun yerinde başarıyla görev yapacak futbolcu şu an için mevcut. Ama Servet giderse çok ararız onu..[/QUOTE]

[B][I][CENTER]tarkan sana katılıyorum servet mutlaka kalmalı kardeş ama oda gidecek sanırım buda defans için kayıp :([/CENTER][/I][/B]

sivassss 09.01.2007 12:27

--->: -->: ANDERSON GİDİYOR...

[QUOTE=ceza_tolga_rep;180255]BENCEDE ANDERSONUN GİTMESİ EN DOĞRU KARAR?BU SEZON PERFONMANSI ÇOK DÜŞÜKTÜ?TRABZONA SON DAKKADA BOŞ KALEYE GOL ATAMAMASI FALAN GİBİ?ARTIK SONUÇLANSN BU TRANSFER.[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]O TRABZON'A SON DAKİKADA KAÇIRDIĞI GOLÜ BENDE UNUTAMIYORUM,
KAÇACAK BİR POZİSYON DEĞİLDİ,
BENCE DE GİTMESİ KENDİSİ AÇISINDAN DA İYİ OLACAK...[/B][/FONT][/COLOR]

erhan5834 09.01.2007 12:29

--->: -->: ANDERSON GİDİYOR...

[QUOTE=Apokan58;180259]BENCEDE ANDERSON DAN DAHO COK FAYDALANA BILIRDIK
HAYIRLISI OLSUN DIYELIM[/QUOTE]

[B][I][CENTER]haklısın hocam anderson iyi bi futbolcu ama alternatifi var gibi yada inşallah yerine iyi bir futbolcu alınır...[/CENTER][/I][/B]

sivassss 09.01.2007 12:33

[QUOTE=YÖRÜKOĞLU;180267]COK VE COK GEREKSİZ BİR KARAR.ANDERSON İLK GELDİGİ ZAMANLAR LAH ETTİRMİYODUNUZ SİMDİ NE OLDU?ANDERSON KALİTESİNDE BİR TOPCUYU ALMAYA CALISSANIZ SIZE1.5-2 MİLYON DOLARA PATLAR COK GEREKSİZ Bİ HAREKET[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]KARDEŞ İLK GELDİĞİ ZAMAN FUTBOL OYNUYORDU,
ŞİMDİ AKLI BAŞKA YERLERDE HERHALDE,
AYAĞINDA TOP TUTAMAZ HALE GELMİŞ,
KAFA TOPLARINDA DA ÇOK ETKİSİZ KALIYOR,
GİTMESİ HEM KENDİSİ İÇİN HEMİDE SİVASSPOR İÇİN İYİ OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...[/B][/FONT][/COLOR]

ercan58.a 09.01.2007 12:33

mehmet yıldıza verilen şansın yarıs andersona verilseydi,,vede şans verilen maçlarda diğer futbolcu beyler boş pozisyonda bile olmasına ragmen andersona pas verselerdi,belkide süper ligdeki en iyi golcü olacaktı anderson,sakaryaya giderse eger inşallah bir yere helede böyle bir paraya gitmez ve şans verilir dileğim bu,giderse ligde adından en çok söz ettirecek futbolcu olur,umudum kalır vede şans verilir,bir anket yapılsa sanırım yüzde doksandokuz kalsın çıkar,,,gitmesini sanırım sadece bülent hoca ile mehmet yıldız ister

talha58 09.01.2007 13:08

[B][COLOR="Indigo"]Anderson'u satarken bence sonradan hayıflanmamak için mutlaka sözleşmesine bir sonraki transferinden Sivasspor'a pay maddesi koyduralım. Çünkü Anderson gittiği yerde başarılı olabililecek kalitede bir oyuncu. [/COLOR][/B]

sivaslihakan 09.01.2007 13:23

andersona kimse kötü futbolcu diyemez,ama bize gerekli olan ümit karan gibi vurdugunu gole ceviren bi oyuncu uzaktan sut cekebilem adam gecebilen bi oyuncu lazim bize
mehmet yildiza gelince o hic ihtiyacimiz olan futbolcu degil

sarkislali 09.01.2007 13:33

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, hele sükür kazma gidiyor. Artik sac bas yolmayacagiz. Anderson´dan iyi diye bahsedenlere aklim ermiyor. Parada biraz az geldi. Aman gittiya, bu bugünkü en güzel haber.:D :D :D

PRoFeSSioNaL 09.01.2007 14:20

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Andersonu çok arayacağız zzz çoooooooooooooook
Çoooooook yazık bize yaa anderson gitmeseydi keşkee[/COLOR][/FONT][/I][/B]

yigido_furkan 09.01.2007 14:41

bnce andersson gönderilmemeli hem cok genc hemde faydası olabilecek bi oyuncu anderssonu gönderip yerine alacagımız adamda en az 450 bin dolar tutacak.Bnce andersson gönderilmemeli 2.yarı cok ihtiyacımız olacak

yigido_furkan 09.01.2007 14:47

-->: --->: -->: ANDERSON GİDİYOR...

[QUOTE=sivassss;180297][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]O TRABZON'A SON DAKİKADA KAÇIRDIĞI GOLÜ BENDE UNUTAMIYORUM,
KAÇACAK BİR POZİSYON DEĞİLDİ,
BENCE DE GİTMESİ KENDİSİ AÇISINDAN DA İYİ OLACAK...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

ark. kacırdıklarını söylüyorsun ama kazandırdıklarını söylemiyorsun.gecen sene manisa maçında son dk attıgı gol bu sene antalya maçında son dklarda attıgı gol yine bu sene manısa maçında attıgı golle takımımız maçı cevirdi.Bİze cok faydası olan balilide cok gol kacırıyo bnce andersson gönderilmemi

neyse ne 09.01.2007 15:07

ya arkadaşlar anderson uzunboylu diye hava toplarına hakim sanıyorsanız ya sivası hiç izlemediniz yada andersonu.anderson 2 yıldır sivasta ben süperlige çıkalı izliyorum andersonun kafama kazınan tek kafa golü geçen yıl fenere attığı kafa golü.başka hatırlamıyorum.ayrıca andersonun 2 yılda attığı gol kaç tane sayısını bilen varmı?geçen yıl 6 golle bitirdi yanılmıyorsam bu yıl sadece vestele 1 gol attı.bir tanede boş kaleye hemde bomboş kaleye kaçırdı maç 3-1 olacaktı kaçırdı vestel geldi 2-2 yaptı nerdeyse maç gidiyordu allahtan balili 3-2 yaptı.ben andersonu beğenmiyorum.ama sakaryaya satılmasında da kimse kusura bakmasın art niyet arıyorum.erciyes 750 bin vermişti niye erciyes değilde sakarya.bülent hoca sakarya ya peşkeşmi çekiyor yoksa.

1967_CLuB_MuRaT 09.01.2007 15:26

[B][FONT="Comic Sans MS"]iLK YABANCI FUTBOLCULARIMIZDAN VE İLK GÖZ AĞRILARIMIZDAN...:( anDİ'Yİ HAVAALINDAN KARŞILAMIŞTIK KALABALIK Bİ TARAFTAR TOPLULUĞUYLA....İLK BAŞLARDA HİÇ ANLAŞAMASAKTA SONRALARI ÖĞRENDİĞİ ÇAT PAT TÜRKÇEYLE KENDİSİNİ SEVDİRDİ..YOLU AÇIK OLSUN..BİZ ONU UNUTMAYACAĞIZ..O'DA BİZİ UNUTMAZ.!ZATEN BENDEDE MAÇTA GOL ATTIĞI FORMA HATIRA OLARAK VAR..ONU HEP SAKLIYCAM..:(:(

SİVASSPOR İÇİN HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ..GİDENİN YERİ ELBET DOLAR.[/FONT][/B]

Bilmiyorum5 09.01.2007 15:42

ya eger carvalho gıbı edeson gıbı bos beles adamalra 550 mılyar verıyosan andersonu 450 mılyara satamazsın neyse ınsallah baska carvalholar gelmez basımıza

sinan-58 09.01.2007 15:47

andi gidecekse kiralık gitmeli yada hiç gitmemeli

yasin__0658 09.01.2007 16:15

andersondan daha iyisini bulaaaaaaaaaaaaaaaaaamaazlar

talha58 09.01.2007 16:46

[B][COLOR="Indigo"]SONRAKİ TRANSPERİNDEN MUTLAKA PAY ALMALIYIZ. GİTTİĞİ TAKIMDA ÇOK BAŞARILI OLABİLİR. [/COLOR][/B]

AYDIN1985 09.01.2007 17:32

Hayirlisi neyse o olsun. Anderson malesef son zamanlarda fazla ekili olamiyordu. Insallah onun yerine gelen futbolcu ondan iyi bir oyuncudur.

Kemo_58 09.01.2007 18:32

bulent hocam anderson sakaryaya hayırlı olsun ama onun kadar faydalı olacak birini almalıyız

ydurdag 09.01.2007 20:18

ben andersonda kafa hakimiyetinden başka önemli bir meziyetini göremedim tabiiki herkezin görüşü farklı farklı inşaallah bulgarın vede tunuslunun kalitesi iyi olur çünkü hiçbir klub ara transferde iyisporcusunu vermez verirsedeki mutlaka aciliyettendir hayırlı olur inşaallah

merkez_emre 09.01.2007 21:18

bence bu saatten sonra faydası olmaz andersonun gitmesi maddi acıdan yararımıza olur

1967_CLUB_10UR 09.01.2007 21:21

[I][B][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]yabancı yere gitmiyor bülent hocanın memleketine sakarya ya gidiyor.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

FurkaN 09.01.2007 21:27

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=SivasSpor.Com;180244]Sivasspor’da gidip gitmeyecekleri en çok merak edilen Servet ve Anderson’la ilgili Teknik Direktör Bülent Uygun son noktayı koydu!

Kamp çalışmaları hakkındada bilgi veren genç teknik adam, 13 Ocak’ta oynayacakları Üsküdar Anadoluspor maçını iptal ettiklerini de sözlerine ekledi[/QUOTE]

Anderson'u anladık gidecek ama Servet işine takıldım istenilen parayı veren takım varsa neden vermiyoruz. Anlaşılan kulübün haber beklediği bir yerler var yoksa istenilen para verilmiş neden vermiyoruz?[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivaslihakan 09.01.2007 22:47

[QUOTE=1967_CLUB_10UR;180458][I][B][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]yabancı yere gitmiyor bülent hocanın memleketine sakarya ya gidiyor.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]

dikkatini cekerim bülent hoca sakaryali degil kendisi erzurumlu
sadece sakaryaspordan fenere transfer oldu diye sakaryali demek degil

yasin_58 10.01.2007 09:37

abi anderson ilk geldiğinde estiriyordu süper ligi... herkes sivasın en tehlikeli futbolcusu die söz ediyordu... hava toplarında çok etkili.. bence kalmalıydı.. yazık oldu.. ama hayırlısı..

fcbabus58 10.01.2007 09:45

beyler o da bir futbolcu. bırakın futbola yararı olsun; aynı zamanda memleketime de

ceza_tolga_rep 10.01.2007 09:58

arkadaşlar daha tartışmayalım.baydı bu anderson konusu.gördünüz bu sene çok hatalı maçlar çıkardı.çok gol kaçırdı.gitmesi en doğru karar bence.tamam son dakkada attığı goller var ama gerçekden çok gol kaçıırıyor.mesela bi arkadaş balilide kaçırıyor demiş,balili kaçırıyo ama adam 5 dakka sonra gol atıyor.kendini affddiriyor.bence andersonun artık yolcu olması lazım.

talha58 10.01.2007 12:07

[B][COLOR="Red"]bence ücret daha fazla olmalıydı. Yanında takas oyuncusu alabilirdik. veya sonraki transferinden Sivaspor'a pay madddesi ciddi şekilde düşünülmelidir.[/COLOR][/B]

AFK 10.01.2007 14:46

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Anderson'un Sivasspor Icin Gecmiste Yaptiklari Ortada.Bülent Hocanin Sisteminde Yer Bulamiyor Ise Baska Kulupe Gitmesi Onun Icin En Iyisi.Biz Onu Cok Sevdik Gerek Samimi Tavirlari Gerekse Trübünlere Olan Saygisi Harika Bir Insan Basarilar Diliyorum Kendisine...[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12.