SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KAMPIN YILDIZI... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9833)

SivasSpor.Com 18.01.2007 08:58

KAMPIN YILDIZI...

Sivasspor’un oynadığı 3 hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu, Karadağ maçında 2, dünkü maçta da bir gol attı.
Güçlü fiziğiyle rakip defans oyuncularına zor anlar yaşatan Mehmet Yıldız, Antalya kampında takımın en formda isimleri arasında yer aldı. Sivasspor’un oynadığı 3 hazırlık maçında gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çeken genç futbolcu, Karadağ maçında 2, dünkü maçta da bir gol attı.
Sadece gol bölgelerinde değil,takım arkadaşlarıyla yardımlaşmasıyla da ön plana çıkan Mehmet Yıldız, gollerine ve iyi futboluna lig maçlarında da devam edeceğini söyledi.

ademgoze 18.01.2007 09:28

-->: KAMPIN YILDIZI...

inşallah ikinci yarı en az 8 gol atar kendini geliştiren bir oyuncu umarım ikinci en iyi futbolcumuz olur andersonu bize aratmaz inşallah

ceza_tolga_rep 18.01.2007 09:39

mehmet gerçekden çok klas bir oyuncu?eğer ki bu performansını sürdürürse milli takımadagidebilir?inşallah bi sakatlık olmaz,gerçekden mehmet yıldızı kutluyorum.onu çok seviyoruz.

1967_Dernek_Murat 18.01.2007 10:11

--->: KAMPIN YILDIZI...

[B][COLOR="Blue"]helal olsun mehmet yıldız inşallah lig dede istedigi futbolu oynar[/COLOR][/B]

sivassss 18.01.2007 12:08

[COLOR="Sienna"][B]Ben Mehmet Yıldız'a her zaman güveniyorum,
Bülent Hoca'da kendisine güvendiği için Andersson'u sattırdı,
Mehmet Yıldız, çok kuvvetli bir oyuncu, ikili mücadelelerde çok diri kalabiliyor,
Son vuruşlarını da biraz geliştirdiği zaman Sivasspor'un vazgeçilmezlerinden olacak...[/B][/COLOR]

izmirliyigido 18.01.2007 12:43

[QUOTE=sivassss;182166][COLOR="Sienna"][B]Ben Mehmet Yıldız'a her zaman güveniyorum,
Bülent Hoca'da kendisine güvendiği için Andersson'u sattırdı,
Mehmet Yıldız, çok kuvvetli bir oyuncu, ikili mücadelelerde çok diri kalabiliyor,
Son vuruşlarını da biraz geliştirdiği zaman Sivasspor'un vazgeçilmezlerinden olacak...[/B][/COLOR][/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM SANA KARDEŞİM. HİÇ OLMAZSA RAKİP DEFANSI DAĞITIYOR VE RAKİP 2 VEYE 3 KİŞİ İLE TUTMAYA ÇALIŞIYOR. BU DURUMDA DA BALİLİ (ATAKAN) VE MUSA KUŞ'A BOŞ ALAN YARATIYOR. GÜÇLÜ FİZİĞİNİ, KAFASINI KALDIRARAK OYNAYARAK AKLI İLE BİRLEŞTİRSE TÜRKİYE SÜPER LİGİNDE ONUN GİBİ GOLCÜ YOK..

Besyo_cu 18.01.2007 13:01

Vaybe biz mehmet yıldızı mudurnu spordan almışız :D nerden nereye

PRoFeSSioNaL 18.01.2007 13:19

[B][I][COLOR="Navy"]Tam bi yıldız be helal sana Mehmet YILDIZ...Mehmet YILDIZ'a teşekkür ediyorum...Bizim adımıza...Her zaman yanındayız...[/COLOR][/I][/B]

SEMİH-58 18.01.2007 14:35

sadece sahaların degil gönlümüzün yıldızı....

wildboy 18.01.2007 14:42

[B][I][COLOR="Blue"]bizim gözdemiz beeeeeeeeee
helal sana mehmet yıldız[/COLOR][/I][/B]

Bilmiyorum5 18.01.2007 15:45

--->: -->: KAMPIN YILDIZI...

[QUOTE=ceza_tolga_rep;182144]mehmet gerçekden çok klas bir oyuncu?eğer ki bu performansını sürdürürse milli takımadagidebilir?inşallah bi sakatlık olmaz,gerçekden mehmet yıldızı kutluyorum.onu çok seviyoruz.[/QUOTE]

kesınlıkle katılmıyorum klas oyuncu falan degıl ama turkıye lıgının yapısına uygun bır oyuncu klas adam anelkadır kezmandır marcelınhodur ama hıc bısey yapamadıolar bu lıgde cunku turkıye lıgı agır bır lıg guclu fızık gerektırır ıste bu da mehmet yıldızda bu yuzden sanslıyız ayrıca mehmetın boyle olacagı bellıydı bulent uygun ılk gunden berı mehmet de mehmet deyıp duruyo mehmetde bulşent ı sevdıgı ıcın su an cok calısıyo andersonun gıtmesındekı en buyuk neden mehmet dekı bu azım ve calısma hırsı

PRoFeSSioNaL 18.01.2007 15:49

--->: -->: KAMPIN YILDIZI...

[QUOTE=Bilmiyorum5;182224]kesınlıkle katılmıyorum klas oyuncu falan degıl ama turkıye lıgının yapısına uygun bır oyuncu klas adam anelkadır kezmandır marcelınhodur ama hıc bısey yapamadıolar bu lıgde cunku turkıye lıgı agır bır lıg guclu fızık gerektırır ıste bu da mehmet yıldızda bu yuzden sanslıyız ayrıca mehmetın boyle olacagı bellıydı bulent uygun ılk gunden berı mehmet de mehmet deyıp duruyo mehmetde bulşent ı sevdıgı ıcın su an cok calısıyo andersonun gıtmesındekı en buyuk neden mehmet dekı bu azım ve calısma hırsı[/QUOTE]

KATILMAYACAK NE VAR ARKADAŞIM SİVASSPORDA TEK GOLLE ATIP MAÇI KAZANDIRANI UNUTTUN GALİBAAA

kakikli 18.01.2007 15:57

ÖNCELİKLE ARDERSONU SATMADILAR RİZESPORA BAĞIŞLADILAR...
MEHMET E GELİNCE GÜÇLÜ AMA ZEKİ DEĞİL GOLCÜ DEĞİL BU NEDENLE ANDERSONUN YERİNİ DOLDURAMAZ...

FurkaN 18.01.2007 16:52

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yapablecekleri kısıtlı bir futbolcu bunları hırsıyla kapatmaya çalışıyor inşaallah 2. yarı faydalı olur...[/COLOR][/FONT][/B]

nazimgulturk 18.01.2007 17:22

İNŞALLAH LİG MAÇLARINDADA BUNU GÖSTERİR

aldair 18.01.2007 19:12

yarın görürüz ligler başlayınca ne kadar yıldız olduğunu.ya amaan yoruldum valla bu adamı hala savunan ondan bişiy bekleyen adamlar olduunu gördükçe,tamam ya mehmet yıldız çok büyük futbolcu daha yorum yapmıycam

1967_CLUB_10UR 18.01.2007 20:03

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]gençlerbiriğine boş gçmez bu hafta ...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

*58bonn 18.01.2007 23:42

mehmet yildiz bizim süper starimiz olacak

sedat yildiz 18.01.2007 23:54

sayin mehmet yildiz bizim kadroda herzaman
oynayacak enerjik oyuncumuz ona güveniyorum

gok58han 19.01.2007 10:30

mehmet yıldız klas oyuncu degil ama fizigi güçlü...genelde kampta iyi olan birisi lig maçlarında pek iyi oynamıyor...inşallah mehmet yıldız istisnalardan biri olur..

Yiğiter 19.01.2007 13:19

mehmette gördüğüm tek yıldız soyismindeki yıldız.tamam hırslı ama gol atma becerisi 0 bence

by_maffayy 20.01.2007 10:19

ne olursa olsun mehmet yıldız cok ıyı bı futbolcu defansı dagıtıyor adeta perısan edıyor her futbolcu klas olamaz ama her takımda boyle futbolcular olmak zorunda.sana cok guvenıyoruz mehmet YILDIZZZZ.cok ıyı ısler yapacagına emınım.andersondanda kat kat ıyı bı futbolcu

Flavio 20.01.2007 10:24

[i]Ne olursa olsun ona destek olmak zorundayız.Şuanda Balili ve Mehmet forvetlerimiz.Andersonun gitmesiyle üzerine daha fazla yük binecektir.Umarım bu yükü kaldırır.Gol yollarında Sivası uçurur.[/i]

serhankaburcuk 20.01.2007 18:43

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]2.yarı senden büyük işler bekliyoruz Vieri Mehmet....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

FurkaN 20.01.2007 19:04

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Elimizde bir Mehmet bir de Balili kaldı destek olmaktan başka şansımız yok....[/COLOR][/FONT][/B]

burak_bionces 20.01.2007 22:37

mehmett bitaneee yaa oo ıkıncı lıge alışkın bırazdaha alışsında sız ozamn gorun mehmet yıldızıı ona boga mehmet derlerr kımse kolay kolyda yıkamaz yere cunkuu boga gıbı kafasıı aşşagıı bakar kosarr vallaa

sivasli_tufan 20.01.2007 23:00

abi cok gol kaciriyor ya cok yavas o yuzden cok seviyorum amacok yavas

sinan58_34 20.01.2007 23:05

[B][I]insallah 2. sezon beni yanıltır mehmet yıldız ben pek fazla bisey beklemıyorum [/I][/B]

çılgın-sedat 21.01.2007 03:22

-->: --->: KAMPIN YILDIZI...

[QUOTE=besyo_cu;182173]Vaybe biz mehmet yıldızı mudurnu spordan almışız :D nerden nereye[/QUOTE]

yani kardeş nerden nereye
mehmet çok kaliteli oyuncu ve süperde oynuyor böyle giderse milli takımada girebilir

aldair 21.01.2007 16:54

-->: --->: KAMPIN YILDIZI...

[QUOTE=çılgın-sedat;182874]yani kardeş nerden nereye
mehmet çok kaliteli oyuncu ve süperde oynuyor böyle giderse milli takımada girebilir[/QUOTE]

yapmayın be abi,mehmet milli takıma gitsin ben hükümet meydanında sırtıma semer takıp anırırım gözünüzü seveyim,nasıl futbol izlemek bu.a kategorisine gitmesinde milli takımmış:)))))))))

yigido_bekir 23.01.2007 08:14

mehmet ikinci yarı senden cok sey beklıyoruz

Bilmiyorum5 26.01.2007 08:41

Yeni prens Mehmet Yıldız

Sivasspor'un hocası Bülent Uygun'un yeni prensi Mehmet Yıldız... Anderson'un gönderilmesinden sonra genç golcü Mehmet Yıldız'a çok güvendiğini ve ikinci yarıdaki tüm maçlarda şans vereceğini açıklayan Uygun, Büyük yıldız olacağına inanıyorum" dedi.

BU adam bİZE COK FAYDA SAĞLIYCAK HADI MEHMET SANA GÜVENİYORUZ

kaynak:fotomac

üKa 26.01.2007 10:27

bazen seviliyor,bazen sevilmiyor mehmet yıldız.ama şunu ispatlamayı başardı.sivasspora aşık.

YaGmUr_58 26.01.2007 11:17

[B]Gollere Devam et Bizleri Mutlu Et Helal OLsun Sana Vieri Mahmet[/B]

Engin58 26.01.2007 11:48

Mehmet Yildiz her zaman parlayan bir yildiz gibi esmeye devam ediyor ,Insallah devamini temeni ediyoruz.Dahada yükselecegine inaniyoruz ligde gollerini siraliyacaktir azimli kisiligi ile guzel futbolu ile sahalara yansitiyor zaten bunu basarilarinin devamini dileriz.Saygilarim ile....

ceza_tolga_rep 26.01.2007 12:13

GÖRECEKSİNİZ MİLLİ TAKIMDA BİR GÜN MEHMET YILDIZDA OLACAKTIR AMA FATİH TERİM SİVASI İSTEMEME KONUSUNU UNUTUNCA???**
ADAM HAYRETTİNİ BİLE ALMADI YAAA??????????????****

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30.