![]() |
SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
Almanya`nın hangi kentinden Sivas' uçmak istersiniz.
1. Düsseldorf / Köln 2. Frankfurt 3. München 4. Hamburg 5. Berlin Lütfen ankete katılalım ve görüşlerimizi bildirelim. [B]THY Sivas seferlerini artırdı [/B] SİVAS'a geçen Aralık ayından itibaren haftada 4 gün sefer başlatan Türk Hava Yolları (THY), gelen talep doğrultusunda bu sayıyı 5'e yükseltti. Yaz aylarında, Almanya'nın Frankfurt ve Düsseldorf kentlerine de direkt uçuş seferleri konulması bekleniyor. Pist genişletme çalışmaları nedeniyle geçen yıl 8 ay kapalı kalan ve 16 Aralık 2006'da yeniden ulaşıma açılan Sivas Havaalanı'na uçuş yapan tek firma olan THY, haftada 4 gün olarak başlattığı sefer sayısını artırdı. Geride kalan 1.5 aylık süre içinde kış tarifesine rağmen uçakların yüzde 90 doluluk oranına ulaşması ve talep gelmesi nedeniyle, Genel Müdürlük sefer sayısının 5'e çıkarılmasına karar verdi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, havaalanının kış döneminde açılmasına rağmen yolcu sayısının fazlalığına dikkat çerkerek, “16 Aralık'ta törenle açılan havaalanımız kış tarifesine rağmen büyük yoğunluk yaşamaktadır. Bu nedenle uçak seferlerimiz 5 güne çıkarılmıştır. Hedefimiz, yurt dışı bağlantılı uçak seferleri ile her gün uçmaktır” dedi. Yıldırım, sefer sayısının artırılması taleplerine olumlu karşılık veren THY Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Candan Karlıketin'e teşekkür ederek, “Kış tarifesinde artık 5 gün uçacağız. Halkımız rahatlıkça Sivas'tan İstanbul'a gidip gelebilecek. Bu uygulama ile uçak seferlerindeki doluluk oranının daha yüksek ve rantabl olacağına inanıyoruz. Yaz tarifesinde ise uçak seferleri haftanın her günü yapılacak” dedi. STSO olarak uçak seferlerine her zaman destek verdiklerini hatırlatan Yıldırım, yaz döneminde Almanya'nın Frankfurt ve Düsseldorf kentlerine de direkt uçuş seferleri konulmasının sözünü aldıklarını belirtti. THY sefer artırımıyla birlikte önümüzdeki haftadan itibaren Sivas'a pazartesi, salı, perşembe, cuma ve pazar günleri karşılıklı İstanbul seferleri düzenleyecek. |
-->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
Hannover niye seceneklerde yok.O zaman ben Hamburg diyim en yakin orasi :D
|
--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[B]herkes tabiki kendine en yakin olani sececek :D
.....[COLOR="Red"]MÜNCHEN[/COLOR].....[/B] |
-->: --->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[QUOTE=SivasLady;183081][B]herkes tabiki kendine en yakin olani sececek :D
.....[COLOR="Red"]MÜNCHEN[/COLOR].....[/B][/QUOTE] sivas a en yakın neresi ben bilmiyorumda |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Düseldorf bizim akrabalara orası daha yakınmış öyle söylemişlerdi.... :)[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]ben sahsen düsseldorf'dan ucmak isterim gerci kölnde pek uzak sayilmaz bana :D[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
-->: --->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[QUOTE=Sweetgirl;183087][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]ben sahsen düsseldorf'dan ucmak isterim gerci kölnde pek uzak sayilmaz bana :D[/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Hamburg abla Hamburg :D yapmayin yaaaa :D |
Ben Avrupada Hamburg a sempatim var o olsun:P:P
|
köln olsun burda sivaslilar cok yogun.ilk ucan ben olacam.........
|
Valla bence neresi olursa olsun oradan ucarim yeterki [B]Sivas'sa [/B]olsun
Ama genede[B] Düsseldorf[/B] olursa daha iyi olur cünkü bana en yakin yer Düsseldorf :D |
keske osnabrück/münster ten sivasa ucma ihtimali olsaydi ordan ucamayacagima göre köln veya düsseldorf tan olsun isterim ikiside ayni esitlikte uzak
|
Aslinda benim icin nerden oldugu deyil SIVAS a oldugu önemli
Ama madem secmemiz gerekiyor o zaman istatisliklere bakarsak NRW bölgesinde daha fazla SIVAS´li var o yüzden Dusseldorf diyorum |
peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur
|
[QUOTE=Ozturk-Hakan;183106]peki arkadaslar fransada yasayan sivaslilarin sivasimiza ucmagibi bir sanslari olmasinmi istiyelimki sivasimiza avrupanin her yerinden ucak kalksin insallah birgun buda olacak hep sivaslilarin dilegi budur zannediyorum fransadan tum sivaslilara selamlarimi iletiyorum bu aradada sivas sporumuza ikinci yarida basarilar dilerim bizim gururumuz insallah bu sene yirtariz ama elimizdeki futbolculari satiyoruz ama almiyoruz insallah iyi olur[/QUOTE]
bende fransada yasayan biri olarak aynen katiliyorum. umarim bizimde bir gun boyle bir sansimiz olur.fakat sunu ozellikle belirtmek isterimki bu anketi gorene kadar ( organizasyonun genel olarak almanyayi kapsadigini bildigim halde ) hep icimde benimde memleketime canimiz,herseyimiz sivasspor'umuzu izlemeye gidecegime dair bir umut vardi,ama baska bahara kaldi fakat sundan emin oldugumu belirtmek isterimki; sahsi olarak sivassporu takip ettigim tek ve en guzel bu sitenin yoneticilerinin avrupada fakat almanyada yasamayan tum sivaslilarida boyle bir sans verilmesini dikkate alacaklarindan suphem yok ve o gunu sabirsizlikla bekliyorum |
[FONT="Palatino Linotype"][B][COLOR="Blue"]SELAM GARDASLAR,
SIVAS´A UCMAK ICIN HANGI HAVAALANINI SECERSENIZ SECIN, BENIM ICIN FARK ETMIYOR. AMSTERDAM´DAN UCUN, BEN ORAYA DA GELIRIM. YIGIDOLARA MÜNIH´TEN KUCAK DOLUSU SELAMLAR.[/COLOR][/B][/FONT] |
frankfurt a en yakın hangisi yaw ona göre oyluyalım :D
|
suttutgart ve münih ten olsa daha iyi olur.
|
stuttgart secenegide olsa iyi olurdu ama saglik olsun eger ucuslar gerceklesirse fark etmez nerden ucarsa oraya giderim yeterki varsi noktasi sivas olsun:)
|
arkadaşlar kandırmayalım kendimizi daha istanbula bile haftanın 4 günü uçak var her gün bile yok
|
SECENEKLER ARASINDA EN UYGUNU FRANKFURT
|
Düsseldorf olsun Cünkü Düsseldorf ve Cevresinde cok Sivasli yasiyor
|
[COLOR="Blue"] Frankfurt hava alanının avrupanın en iyi hava alanlarından biri olduğunu biliyorum zaten benim dayımlarada yakın frankfurt olsa iyi olur yaz tatilinde gidicem inşalalh yakınca gideriz eve :)[/COLOR]
|
[COLOR="Blue"][B]uçmak güzel amma konmasını bileceksin :)) [/B][/COLOR]
|
bence frankfurt iyi olur bildigim kadarı ile almanyanın enbuyuk hava limanı ve daha geniş imkanlara sahip bence frankfurt iyi olur gitmesemde::)))
|
bir gün erzurmdan sivas uçabilirmiyim acaba?
|
Arkadaslar lütfen oylamaya katilin yaz programina alinacagi kesinlik kazandi sizin vereceginiz oylar dogrultusunda hangi güzergah olacagi belirlenecek.
Benim Nacizhane düsüncem NRW bölgesi olmasi. |
[COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Arkadaslarin cogu kendine yakin sehirleri tercih etmisler kimi dogudan kimi batidan kimi kuzeyden kimi güneyden büyük sehirlerin hepsinden olmali sivasa ucus icin sadece sivaslilar degil bunun tokatlisi ,erzincani, yozgati, malatyasi ve bize yakin bir cok il var.Almanyanin her büyük sehirlerinden ucak kalkmali....[/B][/I][/COLOR]
|
Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bunun içinde Düsseldorf / Köln bölgesinden kalkması, en sağlıklısıdır. Benim tercihim Düsseldorf. |
[COLOR="Green"]benim tercihim MÜNCHEN
cünkü Münchende cok saydia SIVASLI var[/COLOR] [COLOR="Red"][B]SIVASLI OLMAK GURUR VERIYOR[/B][/COLOR] |
[I][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslar ben de Lyon'dan ucmak isterim. Insallah THY Fransa'ya da direk seferler koyar.[/FONT][/B][/I]
|
[COLOR="Red"][B]Amsterdamdan Kalksa Iyi Olur .. [/B][/COLOR]
|
valla benim hamburg gözüme battı
|
Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bence en uygunu Düsseldorf. |
nirdeng biliyong gardas sivaslilaring cogu nordheimda orutrdugungu?
belkinde frankfurt´a otuyola... nirden bileceksin be gardas! sen eng iyisi frankfurt´a ver frankfurt´a ne etceng nordheimi, sututtgarti... frankfurt saglamdir gardas yahu!!! saka biyana arkadaslar hertaraftan sivasa ucsa? neden bu secenege kaldikki? sivas cok mu kücükki secenek yapiyoruz? sivasimiza basarilar diliyorum... insallah yükseliriz!!! |
[B]surda cok Sivas`li burda cok Sivas`li olmuyor :rolleyes:
her yerde cok Sivas`li var bana kalirsa :D tek bu oylama sadece SITEYE GIRENLERden olustugu icin genel bakilamaz bizim buradada cok Sivas`lilar var maglum siteye girmeyenler oy veremez[/B] |
BİZDE BURDA HEYCANLANIYORUZ.KAYSERİYE UÇUYORDUK SİVASA GİTMEK İÇİN.HAA ALMANYADAKİLERDE HEYCANLIDIRLAR.ANCAK SİVASSPOR AÇISINDAN MAÇA GELİNECEĞİ İÇİN DEĞERLENDİRMEYİ BU YÖNDE YAPMAK GEREKİR.BEN ARAŞTIRDIM KÖLN DE(köyde)ÇOK SİVASLI VAR.
1. Düsseldorf/Köln TEKRAR HAYIRLISI OLSUN.HERKEZ BENCE BURADAN ORGANİZASYONA KATILACAK.UÇAĞA AĞIR ADAMLAR BİNMESİN:) |
almanya da en cok sivasli niedersachsen eyaletinde neden hannover secenekler arasinda degil insallah hannoverden de kalkarda bizimde yüzümüz güler ama ben hannover olmadigi icin berlin diyorum
|
[B][COLOR="Blue"]Sivas'a uluslararası uçuşlarında başlaması çok güzel,
gurbette yaşayan hemşerilerimiz artık günlerce yollarda perişan olmayacaklar. Ankete gurbetteki hemşerilerimiz katılması daha sağlıklı sonuçların alınabilmesi için önemli, hemşerilierimiz yoğunlukla yaşadı yerlere yakın bölgelerden uçak seferlerinin olması lazım. Daha kaliteli ve sürekli hizmet alabilmek için arz-talep ilişkisinin unutulmaması gerekir.[/COLOR][/B] |
güzel valaa heryerden uculuyooo sevdım bnn buu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Haftanin 5 gününde hergün ayri yerden olsa???
Haftanin 5 gününde hergün ayri yerden olsa daha iyi olmazmi???? Kimse üzülmemis olur. BEN HAMBURG´LU YIGIDO.
[U]Misal:[/U] [I]Pazartesi: Düsseldorf/ Köln Sali: Frankfurt Carsamba: München Persembe: Hamburg Cuma: Berlin [/I] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42. |