![]() |
Eski Oyuncularımız
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar bizden giden oyuncuların bazılarından haberler alıyoruz ama bazılarının ne durumda olduklarını bilmiyoruz. İnşallah burda bilen arkadaşlar paylaşırlarsa güzel olur.
Benim bildiklerim şöyle: Muhammed Şeker ve İbrahim Aydemir'i Etimesgut Şekerspor transfer etti. Muhammed Ali Diyarbakır'da kaldı. Serdar Akdoğan Kasımpaşa'da başarılı oluyor galiba. Kasımpaşa aynı zamanda Sivaslı olan hemşehrimiz eski Bursasporlu Ender'i de almış. [/COLOR][/B] |
--->: Eski Oyuncularımız
[B][I]hepsinede futbol hayatlarında başarılar dileriz...[/I][/B]
|
-->: Eski Oyuncularımız
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ertuğrul Elazığspor'la anlaştı.....[/COLOR][/FONT][/B]
|
ÖNCELİKLE KİRALIK OLARAK GELSEDE [COLOR="Red"]CAN ARAT[/COLOR]I UNUTAMAYIZ.FENERBEHÇEYE İÇİN İYİ YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUM.
ANCAK BİZİM BİR KALECİ [COLOR="Red"]YAVUZ[/COLOR] VARDI.ŞİMDİ NE EDİYOR NERDEDİR BİLMİYORUM.BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.MARDİNDEN NE GOL YEMİŞTİ YAW.HALA AKLIMDA KALMIŞ:) |
yavuz bursada
iyi günler |
murat duman sakaryanın kaptanı keşke gitmeseydi yaaa çok iyi bir oyuncuydu ama kıymetini bilemedik
|
[b]Bencede Murat Duman kalsa güzel olurdu.Anderson Rize'de.Kalla'da dede olmuş torunlarına futbol maceralarını anlatıyormuş:D[/b]
|
[B][COLOR="Indigo"]Murat Duman Sakarya'da . Bu arada ikinci ligdeki kadromuzda yer alan Gökhan Çalışal Sakarya'dan başka bir takıma gitti devre arasında. Yanılmıyorsam ikinci lig takımına gitti. [/COLOR][/B]
|
Yillarca Sivassporda futbol oynayan eski kaptanimiz sivasli Mahmut hosgizde tokatsporda diger sivasli bir futbolcumuz Alitunada Eyüpsporda futbol hayatina devam ediyor. Saygilarim ile
|
[QUOTE=Engin58;184811]Yillarca Sivassporda futbol oynayan eski kaptanimiz sivasli Mahmut hosgizde tokatsporda diger sivasli bir futbolcumuz Alitunada Eyüpsporda futbol hayatina devam ediyor. Saygilarim ile[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Kadir de Eyüpspor'a gitmişti. Yozgat'a mı geçti acaba. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=leblebi82;185069][B][COLOR="Indigo"]Kadir de Eyüpspor'a gitmişti. Yozgat'a mı geçti acaba. [/COLOR][/B][/QUOTE]
geniş bir araştırma yap.ve bazı bilgileri bize ver.ancak her şey her an değiştiği için iyi izlemen gerekir her konuyu.bide konuyu sen aç.ben açmayım silinir.hiç deilse geçmişte olanları unutmayalım. |
[B][COLOR="Indigo"]Bu arada Ertuğrul Elazığspor adına çıktığı ilk maçta golünü attı. Elazığ-Malatya maçında Malatyaspor'da Hakan Bayraktar da oynadı. Maçı Malatya 6-2 kazanırken maçın ilk golü Elazığ adına eski oyuncumuz Ertuğrul'dan geldi.[/COLOR] [/B]
|
ufuk ates konyasporda hala unutamıyorum adam hep sonradan gırıp mac kurtarırdı tımur yanyalı vardı ıyı adamdı hakan turan altayda serkan encetın cok ıyıydı onuda bosuna yolladılar alanyasporda
|
-->: --->: Eski Oyuncularımız
[QUOTE=üKa;183207]ÖNCELİKLE KİRALIK OLARAK GELSEDE [COLOR="Red"]CAN ARAT[/COLOR]I UNUTAMAYIZ.FENERBEHÇEYE İÇİN İYİ YETİŞTİRDİĞİMİZE İNANIYORUM.
ANCAK BİZİM BİR KALECİ [COLOR="Red"]YAVUZ[/COLOR] VARDI.ŞİMDİ NE EDİYOR NERDEDİR BİLMİYORUM.BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN.MARDİNDEN NE GOL YEMİŞTİ YAW.HALA AKLIMDA KALMIŞ:)[/QUOTE] yavuz şu anda bursada istediği zaman çok guzeldi |
bizim şu anda kadroya girebilecek bir oyuncumuzu (MOHAMMED ALİ) diyarbakıra gonderdik adam şimdi diyarbakırda dokturuyor çok guzel goller atıyor
|
CAN ARAT:FB
Timur Adana demir spor Mohammed ali:diyarbakırspor serkan erçetin:elazığspor Mahmut-Yusuf:Tokatspor Vedat:Mardinspor Yavuz:Bursaspor Mehmet zengin:Eskişehirspor Murat duman:Sakaryaspor Raymon Kalla:Sombo(antrenör)nijerya Hakan bayraktar:Eyüpspor Fatih tutar:etimesgut şeker spor(1 yıllık kiralık) |
SERKAN YANLISIN VAR COGU YAZDIGIN YANLIS.BENCE EN IYISI SERKAN ENCETİN İLE KALECİ YAVUZDU.YONETIM YAKTI ONLARI YOKSA...
|
yörükoğlu gardaş hepsi doğru sen merak etme
behen yanlış bilgi gelmezzz teyo ağa yirmi |
HEPSİ YANLIS BE NERENDEN SALLADIN SERKAN ALANYADA FATIH TUTAR KARAGUMRUKTE MEHMET ZENGIN GIRESUNDA HAKAN BAYRAKTAR MALATYADA VALLA IYI SALLAMISSIN HA HELAOL OLSUN
|
Valla bari uyduruklu sallasaydın ya bune bole :D
|
[B][COLOR="Indigo"]Beyler benim bildiğim Serkan Erçetin ile kaleci Vedat Kaburtu'yu Mardinspor'a vermiştik. [/COLOR][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=serrrkan;185094]CAN ARAT:FB
Timur Adana demir spor Mohammed ali:diyarbakırspor serkan erçetin:elazığspor Mahmut-Yusuf:Tokatspor Vedat:Mardinspor Yavuz:Bursaspor Mehmet zengin:Eskişehirspor Murat duman:Sakaryaspor Raymon Kalla:Sombo(antrenör)nijerya Hakan bayraktar:Eyüpspor Fatih tutar:etimesgut şeker spor(1 yıllık kiralık)[/QUOTE] Yanlış çok burda mesela Hakan Bayraktar o Malatyaspor'da...[/COLOR][/FONT][/B] |
arkadaslar bi ara yusuf akbel diye bir adam vardı almanyadan gelen st.pauiliden gelmişti o şuan eyüpsporda ali tuna ile birlikte
|
birde görkem görk eyüpsporda çok başarılı oldu ve ç.rizespor transfer etti yeni aldılar
|
Kimler gelmiş kimler geçmiş ya.Danny i unutamam:D
|
kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor görkem görk-rizespor yusuf akbel-eyüpspor ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye mehmet zengin-giresunspor serdar uçgan-yozgatspor remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor |
--->: -->: Eski Oyuncularımız
[QUOTE=EYÜPLÜ58;185170]kadir-yozgatspor
çetin limanoğlu-dardanelspor görkem görk-rizespor yusuf akbel-eyüpspor ufuk ateş-ist.büyükşehir bldiye mehmet zengin-giresunspor serdar uçgan-yozgatspor remzi kızılşimşek-i.demirçelikspor tayfun özkan-muğlasporyusuf peken-kiralık usakspor[/QUOTE] [COLOR="Indigo"][B]bu liste daha doğru galiba. Kadir'i ben de Yozgat'ta biliyordum.[/B][/COLOR] |
Andersonu da ç.rizeye verdik.. ç.rize-antalya maçında seyrettim birkaç pozisyonu olmuş ama değerlendirememiş.
|
remzi kızılşimşek Divriği Demirçelik te mi ? :S
|
KARDEŞ divriği demir çelik değil iskenderunda
|
beyler yukarda yazdığım eski futbolcularımızın hepsini federasyonun sitesinden arastırdım size sundum hepsi doğrudur
|
[QUOTE=EYÜPLÜ58;185288]KARDEŞ divriği demir çelik değil iskenderunda[/QUOTE]
yaw derdo bende diyom divriği almış maşşallah diye :) neyse sağlık olsun |
bnde en başta öyle zannettim ama değil iskenderun demir çelik
ama görkem keşke sivastan gitmeseydi adam eyüpspor çoğu maçta defans olmasına rağmen gol atıyordu ve çaykur rize transfer etti.gelecekte yıldız olabilir |
babalar eski futbolcuların hepsinin eline koluna sağlık. futbol hayatlarında başarılar
|
ESKİDEN 10 NUMARALI ŞAHANE BİR GOLCÜMÜZ VARDI SOYADINI HATIRLAMIYORUM AMA İSMİ: BURAK'TI
|
evet burak ve gökhan bozkaya benım en fevorilerim
hoca neden gökhanı oynatmaz anlamıyorum |
serkan vardı alanyasporda heralde????????
|
beyler burak akdişi soruyorsanız forvet şuan bursasporda oynamaktadır
|
serkan ençetinde alanyasporda oynamaktadır
|
eski kalecimiz yavuzda en son bursasporda sakanlanmıştı herhalde iyileşti onuda sahalarda görmek isteriz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:45. |