![]() |
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[CENTER][B][COLOR="Red"]!!!!!...........................................FLAŞ HABER...................................................!!!!!
DİKKAT BU HABER BAŞKA YERDE YOK![/COLOR][/B][/CENTER] . . [CENTER][img]http://www.sparta-rotterdam.nl/images/spelers/sparta1/20052006/ivancvetkov.png[/img][/CENTER] . Anderson’un Sivasspor’dan ayrılmasından sonra santrfor arayışına giren Sivasspor yönetimi, Hollanda liginde oynayan Bulgar asıllı Ivan Cvetkov ile anlaştı. Isim:Ivan Cvetkov Dogum Tarihi :31.08.1979 Dogum Yeri :Blagoevgrad (Bulgaristan) Boy : 1,79 Kilo : 73 kg Takim : Sparta Rotterdam Mevki :Forvet Oyuncu Hakkında Informasyona TIKLA [url]http://www.sparta-rotterdam.nl/content/voetbal/spelersinfo.asp?playerid=2[/url] Sivasspor Hollanda 1.liginde top koşturan Bulgar futbolcu Ivan Cvetkov ile anlaştı. Alınan bilgilere göre 29 yaşındaki Svetkov’un Sivasspor teknik heyeti tarafından bir süredir takip ediliyordu. Bulgar futbolcunun bu hafta içerisinde Sivas’a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Kaynak: [url]http://www.sparta-rotterdam.nl/content/nieuws/default.asp?id=4092[/url] Ivan Cvetkov verruilt Sparta Rotterdam met onmiddellijke ingang voor het Turkse Sivasspor. De van Helmond Sport overgekomen aanvaller speelde bij Sparta Rotterdam twee seizoenen. In het seizoen 2005-2006 speelde hij 27 wedstrijden waarin hij 5 maal scoorde, in dit seizoen kwam hij uit in 14 wedstrijden waarin hij 3 doelpunten voor zijn rekening nam. Voor de KNVB-beker kwam hij voor de Kasteelclub 3x in actie, 2x in 2005-2006 (geen doelpunten) en 1x in dit seizoen waarbij hij ook eenmaal scoorde. [url]www.sparta-rotterdam.nl[/url] |
İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[B][I][COLOR="Navy"]Hayırlı uğurlu olsun sivasımızaaaaaaaaaa.........[/COLOR][/I][/B]
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
GEÇENLERDE İDDAADA BANA PARA KAZANDIRMIŞTI.HOŞ GELDİN ADAMIM.
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Hollandada hangi takımda oynuyor???
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
İNŞALLAH FAYDALI OLUR.GERÇEKDEN KALİTELİ OYUNCU?SİVASSPORUMUZA ÇOK FAYDALI OLACAKTIR.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşaallah Anderson'dan fazlası vardır eksiği yokturdur... Eğer gelen gideni aratacaksa işimiz zor ve Bülent Uygun'un ara transferdeki başarısızlığını da göz önüne alırsak insan düşünmeden edemiyor...[/COLOR][/FONT][/B]
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Hayırlı uğurlu olsun bakalım neler verecek Sivasspor'umuza ya bari bir iki özellik yazsaydınız hiç bişey yok internette yazmıyor baya bi araştırma yaptım ama hadi hayırlısı
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Hayirli ugurlu olsun Basarilar Dileriz. Saygilarim ile ...
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
öncelikle sivasımıza hayırlı ugurlu olsun ıvankov peki arkadaşlar ben ne yalan sölüm tanımıyorum bu futbolocuyu tanıyan varsa biraz bize bu futbolcuyu anlatsın hangi kulübde ooynar
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Bende tanimiyorum ama buldugum Bilgiler sunlar
Isim:Ivan Cvetkov Dogum Tarihi :31.08.1979 Dogum Yeri :Blagoevgrad (Bulgaristan) Boy : 1,79 Kilo : 73 kg Takim : Sparta Rotterdam Mevki :Forvet |
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
hayırlı olsun inşaallah faydalı olur
|
Ivan Cvetkov
[img]http://www.vi.nl/assets_tracker/kolom_a/ivan_cvetkov01_17152.jpg[/img]
Isim: Ivan Cvetkov Dogum tarihi: 31 augustus 1979 dogum yeri: Blagoevgrad / Bulgarije önceki takimi: Helmond Sport Eerste wedstrijd : 9 augustus 2005 simdiki takimi: SBA Euro - Sparta Rotterdam HOŞ GELDİN ARAMIZA.YİĞİDO CVETKOV |
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Sparta Rotterdam ın resmi sitesinde de sivassporla anlaştığı yazıyor tercüme ettiğim kadarıyla In het seizoen 2005-2006 speelde hij 27 wedstrijden waarin hij 5 maal scoorde yani 27 macta 5 gol atmış [IMG]http:// yeni klasör[/IMG]
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Bu arada baya karizmatik biri resimleri falan tam bi artis yani bakalım forma satışını etkileyecekmi
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza ve tabiki Ivankova..
Andersonu insallah aratmaz.. |
--->: Ivan Cvetkov
cvetkov hos geldin takimimiza insallah yarayisli olur takimimiz icin hayirli olsun basarilar dileriz ..Saygilarim ile...
|
-->: Ivan Cvetkov
4 eylül yeni yılla birlikte coşkulu günler yaşayacak, komşuya hoş geldin chetkov,
|
İVAN SVETKOV SİVAS´TA
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH SİVASSPORA KATKISI OLACAK BİR OYUNCUDUR
|
--->: İVAN SVETKOV SİVAS´TA
insallah dogrudurda sivasimiza yararli bir futbolcu olur
|
-->: İVAN SVETKOV SİVAS´TA
Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza ve tabiki Ivankova..
Andersonu insallah aratmaz.. |
SİVASSPORLU OLDU ARTIK.TEK GOLCÜ OLARAK OYNAR.
|
HAYIRLI OLSUN...
UMARIM KARAKTERLİ VE PROFESYONEL Bİ OYUNCUDUR... BAZI OYUNCULAR GİBİ ÜÇ KURUŞ İÇİN BİZİ SATIPTA GİTMEZ... |
BU FUTBOLCU HAKKINDA,FAZLA KOSMAYAN,ONUNE DUSTUNMU ACIMAYAN,HAVA TOPLARINDA ETKİLİ,NEREDEYSE HER MACTA SARI KART GOREN,28 YASINDA BİR TOPCU.INSALLAH ANDI YI ARATMAZ...
|
BEYLER Bİ HILMİ MIHCI VAR DI NE OLDU O İS????
|
O KADAR DA İDDALI KONUSMAYALIM.O KADAR İİİ BİR GOLCU DEGİL Kİ?
|
inşallah doğrudur.bundan önce sivassporumuz oyuncu aldı diye yazdılar
|
--->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
inşallah uyum sağlar baliliyle güzel bir ikili olur ama sevretin gitmemesine seviyorum cünkü sivassporumuzun ona ihtiyaçi var servet gider simdi para gelir ama onun yerine gelecek önun yerini dölduramaz bir ortasaha oyuncu belkiyoruz ama yiğidoya layik yiğidoyu coşturacak biri olsun yeter hayirli olsun İVAN SVETKOV .......
|
-->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
bu sene hollanda ya kafayı taktık hep hollandadan futbolcu alıyoruz hayırlı uğurlu olsun
|
gardas dogrumu birde almanyadan gurbetci bir futbolcuynanda anlasildigini yaziyorlar asli varmi insallah sivassporumuza yararli olurlar biz de sivasli olarak gururlanarak izleriz her sey sivasimiz icin
|
Bu haberleri bize, herkesten önce duyuranları kutluyorum.
bu ne hızlılık böyle, bu haberi başka bir yerde görmedim. Takip ettiğime göre, en güncel Sivasspor haberleri burda. Ben o kadar araştırdım, başka yerde şu ana kadar bu haberi görmedim. Gören varsa söylesinde bilelim. Site çalışanları bu güzel hizmetlerinden dolayı kutluyorum. |
hayırlı olsun futbolcumuz
HAFTA SONU MAÇA BEKLİYORUZ BEYLER ANKRADAN *-*-*-ÇILGIN SİVASLI*-*-*- |
hadı SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN
|
Sparta Rotterdam hakkinda bilgi vereyim:
Sparta Rotterdam suan da hollanda birinci liginde 13. sirada bulunuyor. Sakin bizim lig ile kiyaslamayin Hollanda Ligini:"Ajax, PSV, AZ ve Feyenoord'dan" disindaki takimlar bizim lig takimlarimiza gore daha zayiftir. Zaten Turkiye ligi Hollanda liginden daha ustun. Sparta Rotterdam yillarca birinci ligde oynamis, inisler cikislar, 2.lig seferleri yasayan bir takim. Tipik bizim bir Anadolu takimimiz gibi birsey. Ivan Cvetkov'un bonservis bedeli : 400.000 euro! Yani ucuz! Yasi 27! Anderson yasi 23 ve bedeli 450.000 + Rize'den 3 puan (demedi demeyin) Bu demke oluyor ki 27 yasinda ki bir futbolcu 23 yasinda ki bir futbolcunun degerinin asagisinda ve onun kalitesini yakalamamistir. Yani 23 yasinda ki bir futbolcu onun yasina geldigi zaman degeri kesin 750.000 euro yu gecer bu da kalite ve performansa endeksli! Bu Cvetkov 2 sezonda 8 gol sigdirmis birisi! Bir forvet icin kotu bir ortalama! Transfer gorunumu soyle: 05 / 06 Helmond Sport Sparta Rotterdam 04 / 05 FC Zwolle Helmond Sport 02 / 03 BV Veendam FC Zwolle 00 / 01 SC Heerenveen BV Veendam 97 / 98 Pirin Blagojevgrad SC Heerenveen Heerenveen haric diger takimlar kalitesiz takimlar, arkadasimiz kalitesiz takimlarda oynamis! Bu da arkadasin mac istatistikleri 7 Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar 0 : 2 87 dakka oynamis gol yok 8 Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam 2 : 1 73 dakka oynamis gol yok 10 Sparta Rotterdam - Willem II Tilburg 1 : 0 45 dakka oynamis 1 gol 11 SC Heerenveen - Sparta Rotterdam 2 : 0 bilgi yok 12 Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 2 : 1 1 gol atmis 13 NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam 1 : 2 85dakka oynamis gol yok 14 Sparta Rotterdam - Ajax Amsterdam 3 : 0 sari kart 78 dakka oynamis gol yok 15 RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam 2 : 1 68 dakka oynamis gol yok 17 Sparta Rotterdam - NAC Breda 0 : 3 46 dakka oynamis gol yok 18 Feyenoord Rotterdam - Sparta Rotterdam 3 : 2 74 dakk oynamis bir gol 19 FC Groningen - Sparta Rotterdam 0 : bir gol atmis 20 Rotterdam - FC Twente Enschede 3 : 0 bir gol atmis yani oyuna direk etki eden biri si degil. Bu sezon oynadigi 12 Hollanda 1.lig karsilasmasinda, 3 gol atmis, 1 assist vermis, 1 sari kart gormus, 3 kez oyundan alinmis, 5 kez yedekten gelmis, toplam 777 dakika oynamis. Suan hollanda ligi 20. haftasina olduguna gore, 8 mac oynamamis!!! neden? bende bilmiyorum!! Benden bu kadar! [B]Iyi transfer olmus mu siz karar verin [/B] |
hosgeldin komsu umarim yakin bir zamanda
uyum saglarsin takimin konumu yukselir kimbilir belki star olrsun |
Kısa bir araştırma yaptım.. Ivan Cvetkov öyle Andersoon gibi uzun boylu bir oyuncu değil.. Ama ceza alanı içerisinde kaleyi gördüğü an çerçeveyi tutturabilen bir oyuncu.. Cenk İşler'le benzeşen yönleri var.. Ayrıca adam hollanda 1.liginde oynadığı sürede 11 gol atmış.. bu kafamı karıştırdı. Ama hollanda 2.liginde oynarken 98 resmi maçta5 9 gol atmış.. İyi yada kötü diye yorum yapmak pek mümkün değil.. Yalnız futbolseverler hatırlrsa Y.Yozgatspor bir Finlandiyalı oyuncu almıştı yine böyle bir devre arası.. Adı da Simuala idi. Çokda faydalı olmuştu.. Cvetkov'da onun tipinde bir oyuncu.. Çok uzun olmasa bile hava toplarındaki taymingi ve takım oyuncusu olması en büyük avantajları.. Sitede bilgi bekleyen arkadaşlara duyrulur. Saygı sevgi ve selamlar herkese...
|
-->: Ivan Cvetkov
İNTERNETTEN ARAŞTIRDIKLARIMIZA GÖRE HERENVEREN DE BAŞLAYAN KARİYERİ İYİ.hOLLANDE LİGİNDE OYNAMIŞ.18 YAŞINDAN İTİBAREN O LİGDE.aLTYAPISI HOLLANDA.bENCE BÜLENT HOCAMIZIN İSTEDİĞİ VE KULLANABİLECEĞİ BİR FUTBOLCU.
|
-->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
ARKADAŞLAR NE KADARA GELDİĞİNİ BİLEN VAR MI?FİYATI NEDİR ACABA?
|
bütün sivassporlulara ve yiğidolara hayırlı uğurlu olsun
herşey sivasspor için |
--->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA
[B]Ivan Cvetkov'un bonservis bedeli : 400.000 euro! Yani ucuz! Yasi 27! [/B]
[QUOTE=ceza_tolga_rep;183506]ARKADAŞLAR NE KADARA GELDİĞİNİ BİLEN VAR MI?FİYATI NEDİR ACABA?[/QUOTE] |
Bu Adam Bisey Yapamaz. Gormiyormusunuz hollanda liginde 2005-2006 senesinde 27 macta sadece 5golu var, ve bu sezon 14 macta 4 gol atmis.
turkiye liginde ne bekliye bilirsiniz? bence yanlis transfer yapilmis. daha iyi bir oyuncu bulunabilirdi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01. |