![]() |
İVAN CVETKOV
[CENTER][img]http://www.sparta-rotterdam.nl/images/spelers/sparta1/20052006/ivancvetkov.png[/img][/CENTER]
Isim:Ivan Cvetkov Dogum Tarihi :31.08.1979 Dogum Yeri :Blagoevgrad (Bulgaristan) Boy : 1,79 Kilo : 73 kg Geldiği takım : Sparta Rotterdam Mevki :Forvet Forma numarası: 19 Sözleşme:2 yıl |
-->: İVAN CVETKOV
ınsallah takımımıza uyum saglar tum yıgıdoları cosdurur...aksını dusunmek bıle ıstemıyoruzzz
|
IVAN CVETKOV VİDEO
[CENTER]<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.trtube.com/embed_player.swf?file=9346&v=zhawljdknk&showfsbutton=true"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.trtube.com/embed_player.swf?file=9346&v=zhawljdknk&showfsbutton=true" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>[/CENTER]
|
-->: İVANA ANINDA VİDEO
süpersiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
--->: IVAN CVETKOV VİDEO
Adamın neyi var neyi yok cıkarırsınız valla ya aman özele girmeyınde ne ara buldunuz da yaptınız :D
|
--->: IVAN CVETKOV VİDEO
cidden haa bu ne hız yaw :D hangi arada yaptınız bunu..
ama güsel olmuş elinize sağlık |
--->: İVAN CVETKOV
Ne diyelim Sivasımıza HAYIRLI UĞURLU OLSUN.İnşallah takımımıza faydalı olur.
|
IVAN CVETKOV UN KARNESİ
ADI : Ivan Cvetkov
DOĞUM TARİHİ : 31 augustus 1979 UYRUĞU : Bulgaristan-hollanda MEVKİİ: forvet OYNADIĞI TAKIMLAR / SBA Euro - Sparta Rotterdam sezon gol asist 2005/2006 27 14 2006/2007 14 6 toplam 41 20 sezon gol asist 2005/2006 2 1 2006/2007 1 0 Toplam 3 1 TOPLAM 44 gol 21 asist ADAM 2005-2006 SEZONUNDA RESMEN COŞMUŞ İNŞALLAH BU SEZONDA AYNI PERFORMANSINI SERGİLER... |
Eredivisie
Seizoen Wedstrijden Goals W G V 2005/2006 27 5 8 5 14 2006/2007 14 3 8 0 6 Totaal 41 8 16 5 20 KNVB Beker Seizoen Wedstrijden Goals W G V 2005/2006 2 0 1 0 1 2006/2007 1 1 1 0 0 Totaal 3 1 2 0 1 Totaal 44 9 18 5 21 |
ADAMLAR ZATEN SATACAKMIS IVANI.SIMDI ADAMLAR 700 BIN EURO SUPER BI FORVET ALDILAR.IVAN TAKIMININ EN GOLCU 3. TOPCUSUYDU.YENI ALDIKLARI MELVİN ZAALMANI COK OVUYOLAR?
|
ilk maçı gençlerbirliği maçı oldu.haydi hayırlısı.sivasspora yakışacaktır.
|
Ivanin takimimiza yararli olacagina inaniyorum,Forvet acisindan iyi oldu cünkü mehmet yildiz balilinin yanisira ivanin olmasi gayet iyi oldu takimizin gücüne güc katmis oldu,Ilerleyen maclarda dahada kendini gösterecegine inaniyorum.Saygilarim ile...
|
ivan i 2.yari seyrettik andersona 10 basacak teknikte bir oyuncu,ama bu oyuncunun bol bol top ile buluşması lazım ,mehmet yıldız ile değil balili ve worden ile güzel oynar çok iyi bir transfer
|
[B]RİZE MACINDA COK İYİYDİ AMA BAKALIM ANTALYA KARŞISINDA DAHA GÜSEL OLUR TAKIMADA AYAK UYDURMUŞDUR HERHALDE[/B]
|
ŞU AN TAKIMIMIZ GÜZEL BİR ÇIKIŞ YAKALADI.BU ÇIKIŞTA HİÇ SÜPHESİZ İLERİ İKİLİ BALİLİ VE MEHMET ÖN PLANDA İYİ ÇALIŞAN BİR DİŞLİNİN ARASINA ÇOMAK SOKMANIN GEREĞİ YOK BENCE.ŞU AN İVAN'I BALİLİDEN SONRA BALİLİ MALUM 60 DAKKADAN SONRA YORULMAYA BAŞLIYOR OYUNA ALIRSA HOCA DAHA İYİ OLUR.AMA GERÇEKTEN RİZE MAÇINDA İZLEDİM AYAĞINA ÇOK HAKİM,TOPU AYAĞINA ALDIĞINDA KAFASINI KALDIRIP BOŞ ADAM ARAMASI BENİM DİKKATİMİ ÇEKTİ VE VUCUDUNU İYİ KULLANIYOR.İNŞALLAH İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA BAŞARILI OLUR.
|
işallah takımımıza iyi şeyler kazandıracak
|
biraz umutsuzluğa kapıldım inşallah cetkov beni yanıltır takımımıza iyi adapte olup gollerini sıralar
|
araştırma ma göre cok yetekli biri iyişalh hayırlısı olurr
|
chetkov rize maçında iyiydi.. antalya maçında gol atacağına inanıyorum :)
|
BU YAZILAN PERFORMANSININ YARISINI GERÇEKLEŞTİRSE SİVASSPOR UEFADA!!!
|
BALİLİ VE MEHMET TEN SONRA İNŞALLAH 3. BİR KALECİLERİN BELALISI BİR FORVETİMİZ OLUR!!
|
tam sivasa göre futbolcu sivasspora ayrı hava katacaktır
|
bu hafta patlama beklıoruz kendısınden.geçen haftakı rovasata superdı dırekten dondu ama bu hafta girecek inşallah
|
helal olsun ne diyelim böyle giderse adamın herşeyini öğreniriz teşekkürler sivassporlu kardeşlerim
|
ardaşlar Cvetkov'u canlı olarak izleyebilen varmı acaba.Maçlara sonradan girio.Girdiği kadarıyla izleyebilen varmı.Performansı nasıl acaba.Artık ondanda goller beklicez bundan sonra...
|
-->: --->: İVAN CVETKOV
[QUOTE=tanju_58;198079]ardaşlar Cvetkov'u canlı olarak izleyebilen varmı acaba.Maçlara sonradan girio.Girdiği kadarıyla izleyebilen varmı.Performansı nasıl acaba.Artık ondanda goller beklicez bundan sonra...[/QUOTE]
kumaşı kaliteli bi oyuncu.burdaki maçlarda izledim.bence ilk 11 dede oynaması gerekir.mesela sol açıkda oynayabilir?sol ayağını güzel kullanıyo çünkü.bence derhal sol kanada yerleştirilip monta edilmeli?? |
bitmiş bu adam ya zafer biryolda gol kralı oldu ama nerde rizede 11 e zar zor giriyor bişeyde yapamıyor chetkov da oyle gol kralı olmuş ama nerdeeeeeee
|
Valla varliğida yokluguda belli degil...canli canli izleyin sizde anlarsınız adam sahada geziyor sanki...
|
Insallah hayirli olur takimimiza
|
[B]son zamanlarda takımımızın en formda elemanlarındandı,
Cvetkov seninle gurur duyuyoruz;)[/B] |
ligde birşey yapmadı gönderilmesini istiyodum ama son haftalardaki performansıyla kalıp gelecek seneyede oynamasını istiyorum.ama kendisini çok geç gösterdi.performansı geçicimi diyede düşünüyorum
|
cvetkov ilk başlarda bişi yapamadı tanjunun dediği gibi son haftalarda performnsı çok iyidi sivasda kalsın 1 sene daha bence..
|
[B]Çok iyi bir oyuncu olduğunu son haftaardaki attığı gollerle isbat etti ama ciddi uyum sorunu yaşıyor bunları aşmayı başarırsa takıma süper katkı sağlar....[/B]
|
ADAM SAVASSI DEGIL-TEKNIK VE GOLCÜ-TEK EKSIGI BIRAZ UYUM VE BIRAZDA GÜCSÜZ -YOKSA CEZA SAHASINDA AFFETMEZ
GOLCÜLÜGÜ TARTISILMAZ-SENEYE SIVASTA ISE YARAR-BÜLEN HOCAM SAVASSI FUTBOL OYNATTIGI ICIN-KADROYA GIREMEDI-BENCE MEHMET YILDIZLA IKISI IYI IKILI OLURLAR-MEHMET PRES YAPAR RAKIP DEFANSI CIKARMAZ-IVANDA TEKNIK UYUSURLAR BEYPINARLI YIGIDO58 |
altın çocuk chetkov.. ....................
|
ADAM SAVASSI DEGIL-TEKNIK VE GOLCÜ-TEK EKSIGI BIRAZ UYUM VE BIRAZDA GÜCSÜZ -YOKSA CEZA SAHASINDA AFFETMEZ
GOLCÜLÜGÜ TARTISILMAZ-SENEYE SIVASTA ISE YARAR-BÜLEN HOCAM SAVASSI FUTBOL OYNATTIGI ICIN-KADROYA GIREMEDI-BENCE MEHMET YILDIZLA IKISI IYI IKILI OLURLAR-MEHMET PRES YAPAR RAKIP DEFANSI CIKARMAZ-IVANDA TEKNIK UYUSURLAR BEYPINARLI YIGIDO58 |
evet bencede sivasta kalmali
daha fazla firsat verilirse dahada iyi olacaktir |
İVAN CVETKOV
Biraz daha fırsat verilebilir...
|
ivan son 3 haftada gösterdiği performansla kumaşının kaliteli oldunu gösterdi.
|
Bence de kaliteli bir oyuncu. Yalnız Pierri gelince durumu ne olacak merak konusu. Ben kalmasından yanayım. Bol yedekli oynamamızda fayda var. Seneye hedef Avrupa kupası olacağı için Cvetkov gibi kaliteli ve Avrupa düzeyinde oyunculara ihtiyacımız var. Ben son haftalarda açılan performansından da memnunum. Teşekkürler Cvetkov....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |