SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   veee RAŞIT ÇETINER GELIYOOOOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=991)

CAGLAYAN 09.06.2005 21:00

[img]http://www.milliyet.com.tr/2005/05/19/spor/resim/aspo.jpg[/img]

[i][size=6] Sivasspor Yönetimi İsmail Kartal’ın istifası ile boşalan Teknik direktörlük görevine Ümit Milli Takım`da 7 yıl başarıyla görev yapan ve dün görevinden istifa eden Raşit Çetiner’i getirmek istiyor........

Ümit Milli Takımı`nda Teknik Direktörlük yapan ve dün görevinden istifa eden Raşit Çetiner’e Sivasspor Yönetimi teklif götürüldü.........

Teknik direktör İsmail Kartal’ın istifası ile hoca arayışlarına başlayan Sivasspor Yönetiminin Raşit Çetiner ile görüşmelere başladı .........

[img]http://www.gencturkhaber.com/images/153572.jpg[/img]
RAŞIT ÇETINER KIMDIR ?

Futbol hayatına 1973'te İstanbulspor'da başlayan Raşit Çetiner, Göztepe, Kocaeli, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynadı, 65 kez milli formayı giydi. Geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle 1988'de futbol sahalarından kopan Çetiner, antrenörlük kariyerine Galatasaray'ın 3. lig takımıyla başladı, 27.07.1998'de Ümit Milli Takım'ın başına geçti. Ümit Milli Takım onun döneminde Türk futbol tarihinde ilk defa gruptan çıkarak 2000 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katıldı.[/i] [/size]

kadir20 09.06.2005 21:12

insallah hayirli ugurlu olur

CEVIK 09.06.2005 21:26

[b][color=red]RAŞİT HOCA COK İYİ BİR TERCİİH EN AZINDAN DİĞERLERİ GİBİ

BIRAKIP KACMAZ DİGER HOCALARI GÖRÜYORUZ TAKIMI KÜME

DÜŞÜREN LER VEYA TAKIM BİRAZ KÖTÜ GİDİŞATIN DA BIRAKIR

GİDERLER ARKADAŞ LAR RAŞİT CETİNER HOCAMIZ

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN ALLAH YOLUNU ACIK EYLESİN

SİVAS SENİDE KUCAKLAR VE BAĞRINA BASAR HOCAM ŞİMDİDEN

SİVASA HOŞGELDİN

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color]

Bilmiyorum 09.06.2005 21:29

ceViK RASİT HOCADA MİLLİ TAKIMI BIRAKIP KAÇTI BENCE HİKMET KARAMAN ALINMALI[size=6][/size]

CEVIK 09.06.2005 21:33

[quote=Bilmiyorum]ceViK RASİT HOCADA MİLLİ TAKIMI BIRAKIP KAÇTI BENCE HİKMET KARAMAN ALINMALI[size=6][/size][/quote]

KAC DI KELİMEN BİRAZ AGIR ARKDAŞIM

sivasli_tufan 09.06.2005 21:39

hayirlisi olur insaallah
ama rasit hoca ile basari yakalariz buna inanaiyorum

Bilmiyorum 09.06.2005 21:40

KİM GELİRSE GELSİN SONUÇTA BU DAKKADAN SONRA TAKIMI TANIMASI UYUM SAĞLAMASI ÇOK ZOR OLACAK TRANSFERDE ÇOK GECİKİCEZ

[color=red][/color]İNADINA SİVAS

GuNaY 09.06.2005 21:45

[b][size=6][color=blue]bence de diger ismi geçenler arasında en iyi isimdir rasit hoca... ins hayırlısı olur... [u]bu takım sahipsiz deildir!!!![/u][/color][/size][/b]

kadir20 09.06.2005 21:57

Rasit hoca cok iyi bir secim ama transfer icin cok gec kalindi bence bundan sonraki transfeerler ortada kalmis oyuncular olur oda bizi basariya tasimaz diye düsünüyorum

5841 09.06.2005 22:06

[quote=gunay][b][size=6][color=blue]bence de diger ismi geçenler arasında en iyi isimdir rasim hoca... ins hayırlısı olur... [u]bu takım sahipsiz deildir!!!![/u][/color][/size][/b][/quote]

HAYIRLISI OLSUN ...SAYGILAR..

CEVIK 09.06.2005 22:10

[quote=gunay][b][size=6][color=blue]bence de diger ismi geçenler arasında en iyi isimdir rasit hoca... ins hayırlısı olur... [u]bu takım sahipsiz deildir!!!![/u][/color][/size][/b][/quote]

GÜNAY RASİM DEGİL RAŞİT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gercek58li 09.06.2005 23:05

[quote=kadir20]Rasit hoca cok iyi bir secim ama transfer icin cok gec kalindi bence bundan sonraki transfeerler ortada kalmis oyuncular olur oda bizi basariya tasimaz diye düsünüyorum[/quote]

BENCE BIRAZ GEC KALMAK ISI ACELEYE GETIRMEKTEN DAHA IYIDIR.
HAYIRLISI OLSUN.

ygd 09.06.2005 23:13

[size=7][color=red]HAYIRLI UGURLU OLSUN!!![/color][/size]

kadir20 09.06.2005 23:30

[quote=gercek58li][quote=kadir20]Rasit hoca cok iyi bir secim ama transfer icin cok gec kalindi bence bundan sonraki transfeerler ortada kalmis oyuncular olur oda bizi basariya tasimaz diye düsünüyorum[/quote]

BENCE BIRAZ GEC KALMAK ISI ACELEYE GETIRMEKTEN DAHA IYIDIR.
HAYIRLISI OLSUN.[/quote]

gardas biraz elini cabuk tutup acik gözlü olmali diye düsünüyorum

GuNaY 10.06.2005 01:54

[quote=cevik][b][color=red]RAŞİT HOCA COK İYİ BİR TERCİİH EN AZINDAN DİĞERLERİ GİBİ

BIRAKIP KACMAZ DİGER HOCALARI GÖRÜYORUZ TAKIMI KÜME

DÜŞÜREN LER VEYA TAKIM BİRAZ KÖTÜ GİDİŞATIN DA BIRAKIR

GİDERLER ARKADAŞ LAR RAŞİT CETİNER HOCAMIZ

VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN ALLAH YOLUNU ACIK EYLESİN

SİVAS SENİDE KUCAKLAR VE BAĞRINA BASAR HOCAM ŞİMDİDEN

SİVASA HOŞGELDİN

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color][/quote]

[size=6][color=blue][b]+ İMZA[/b][/color][/size]

myibu 10.06.2005 02:16

[quote=Bilmiyorum]ceViK RASİT HOCADA MİLLİ TAKIMI BIRAKIP KAÇTI BENCE HİKMET KARAMAN ALINMALI[size=6][/size][/quote]

bence cok yanlıs dusnuyorsun arkadasım rasit hoce daha kotu zamndada kaldı takımda ama artık birseylerin degismesinin gerektigini hissetmek bu buyukluktur bunu hicbir milli takım hocası basaramadı ve istifa edemedi bunu unutma. Rasit cetinerin istifa etigini gorunce hemen siteyi actım umarım sivas ilgileniyordur dedim ve cok ii oldu bence

volcano58 10.06.2005 06:51

Sivasımız için hayırlısı olsun raşit hoca işini en iyi yapan hocalardan biri umarım transferlerde geç kalınmaz çünki alınacak adamların daha takıma uyum sağlam süreçleri var eeee antrenörümüzde yeni olsuğuna göre yönetim elini çabuk tutmalı

skywriter 10.06.2005 07:03

Kim gelecek acaba, iyice meraklandim.
Bugun Hurriyet'te Werner Lorant ile anlasildi yaziyordu, Milliyet Oguz Cetin, Hikmet Karaman, Erdogan Arica ve Sakip Ozberk arasindan secim yapiliyor demis, Fanatik Uğur Tütüneker, Oğuz Çetin, Şaban Yıldırım, Ümit Kayıhan, Reha Kapsal, Werner Lorant ve Milorad Mitroviç'le gorusuldugunu, ama Rasit Cetiner'in en kuvvetli ihtimal oldugunu soylemis.
Kime inanacagimi ben de sasirdim :D

rguler 10.06.2005 07:43

[b]inşallah görüşmeler imza ile sonuçlanır.kaliteli bir teknik direktör. :D :D :D :D :D [/b]

Bilmiyorum 10.06.2005 08:06

inşaALLAH RAŞİT HOCA VEYA HİKMET KARAMAN GELİR ERDOGAN ARICA OGUZ ÇETİN FALAN GELİRSE BATARIZ ÇIKTIĞIMIZ GİBİ DÜŞERİZ AMA EN İYİSİ İSMAİL HOCAYDI KEŞKE GİTMESEYDİ

ziraatcierol 10.06.2005 08:28

arkadaşlar gazetelerde adı geçen teknik direktörler içerisinde en iyisi raşit çetiner ben şahsen oğuz çetin ve uğur tütünekerin SİVAS SPORUN ağırlığını kaldırabilecek teknik adamlar olarak görmüyorum bunun yanında hikmet karaman hoca veya sakıp özberk hocada düşünülebilir

kursad58 10.06.2005 08:39

Raşit çetiner Sivasta iş yapmaz arkadaşlar benim kanımca daha genç ve başarıya daha aç bir hoca daha faydalı olur görüşündeyim!!!

yeni_erol_34 10.06.2005 09:16

arkadaşlar kim gelirse gelsin yeterki bir an önce gelsin takımın ne olduğunu görelim daha önemli hiçbir faaliyet yok biz 5. büyük değilmiyiz. raşit hoca diğer adaylara nazaran biraz daha iyi nekadar başalı olur onu bilemeyiz.

3YILDIZ 10.06.2005 09:26

rasit bize gelsin, ismail hoca ümitlerin basina gecsin tam olsun !
insallah w.lorant gelir

EMİNÇOLAK 10.06.2005 09:33

[size=7]arkadaşlar bugünkü hürriyet gazetesinin spor sayfasında sivasspor fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı wernel lorant'la söz kesti yazıyor[/size]

Bilmiyorum 10.06.2005 09:38

KİM GEÇERSE BAŞIMIZA GEÇSİN 38 YILLIK HASRET SON BULDU BİZ BU LİGDEN DÜŞMEYECEZ ÇÜNKÜ BİZ KAHRAMAN SİVASIN KAHRAMAN ÇOCUKLARIYIZ İSTERSEK HERKEZİ İPE DİZERİZ YİĞİDOYUZ BİZ GARDAŞ

1967_DERNEK_10UR 10.06.2005 11:08

WALLAHİ ÇOK İYİ OLUR.MİLLİ TAKIM PATENTLİ BİR HOCA BİZE ÇOK İEY KAZANDIRIR...

CAGLAYAN 10.06.2005 15:01

[img]http://www.gencturkhaber.com/images/153572.jpg[/img]
[i][size=6]
İsmail Kartal’ın sürpriz istifasıyla sarsılan Yiğidolar, teknik direktör adaylarını belirledi. Ümit Milli Takım’dan ayrılan Kırmızı-Beyazlı ekibin favorisi RAŞİT ÇETINER

Şoku atlattılar
Gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Sivasspor, İsmail Kartal’ın istifasıyla yaşadığı şoktan çabuk kurtuldu. Başarılı hocanın görevi bırakmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı idareciler, b planlarının olmadığını söylerken, “Herşeye rağmen bunun üzerinde fazla durmadan yeni arayışlara başlamak zorundaydık. Çünkü Sivasspor camiası bizden çok şey bekliyor” diye konuştu.

7 ay daha var
En kısa zamanda teknik adam konusunu çözüme kavuşturmak isteyen Yiğidolar, hoca adaylarını da belirledi. Uğur Tütüneker, Oğuz Çetin, Şaban Yıldırım, Ümit Kayıhan, Reha Kapsal, Werner Lorant ve Milorad Mitroviç’in ilk etapta görüşülen isimler arasında yer aldığı bildirilirken, en kuvvetli ihtimalin ise dün Ümit Milli Takım antrenörlüğü görevinden istifa eden "RAŞİT ÇETINER" olduğu ortaya çıktı.

Toplantı bekleniyor
Genel menacer Bülent Uygun, ismi geçen teknik direktörlerle ön görüşmelerin yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Sivasspor büyük potansiyeli olan bir ekip. Öneride bulunduğumuz isimler olumlu yaklaştılar. Ancak biz aceleci davranmayacağız. Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde toplanacak ve adaylar arasından en iyi tercihi yapacak. Sivasspor’un Süper Lig hedeflerinde bir sapma yoktur.

Kaynak: FANATIK[/size][/i]

malik58 10.06.2005 15:18

[size=4]Önceden Oğuz Çetin fikrine sıcak bakan azınlık içinden biri olarak, Raşit Hoca'nın çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Olursa "güzel" olur inşallah. Ama bir fenerbahceli olarak Lorant isminin geçmesi tüylerimi ürpertti. Bilmiyorum, Almanyadaki arkadaşlar daha iyi bir yorum getirebilirler ama bence Lorant seçimi felaket olur.

Bi şey daha. Ne zaman bir takım teknik direktör arayışına geçse medya araya Lorant'ı sıkıştırıveriyor. Tamam bilinen Türk hocaların adının geçmesi normalde bu Lorant'ın isminin dolaşması bi acayip. Sağa sola para mı yediriyodur nedir(töbe töbe elin ecnebisinin günahı alıyorum belki de :), zaten doğuştan günahlı :wink: )....[/size]

sVs 10.06.2005 15:35

raşit hoca çok iyi olur ama o kadarda yüksekten (ismail kartal gibi) uçaçak mı gelirse görecez yani biz ilk defa süper lige çıkmışız bunları bilmiyip te yapılması çok zor şeyleri istememeleri gerekir eğer raşit hoca olursa bunları da çok isteyeceğini hiç sanmıyorummm

ERDOGAN-58 10.06.2005 16:59

ÖNCELİKLE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN RAŞİT HOCA KENDİNİ KANITLAMIŞ KARİYERİ OLAN BİRİ İNŞALLAH GELİR!!!!!!!!!!!

yigido24 10.06.2005 21:02

güzel secim Insallah gelir

lisyen_sivas_58 10.06.2005 21:12

bi karar verin lorant mı rasit cetinermi kafamızı karıstırmayın ama bu takıma SABAN YILDIRIM yakısır[size=6][/size]

serhankaburcuk 10.06.2005 21:19

[size=7][b][i]Artık yeni hocamız Werner LORANT ....Sivasspora ve Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun....Yarın saat 10:00 da bütün yiğidoları tesislere bekliyoruz...[/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.