Anti-İstanbul Fan Klübü
Selam arkadaşlar diğer Anadolu kuluplerinin taraftar sitelerinde girdiğimizde Sivaslıların Sivasspora sahip çıkmadıklarını İstanbul takımlarını desteklediklerinden sürekli bahsediyorlar aslına bakarsanız çok ama çok haklılar ben bu durumdan resmen utanıyorum diyecek bir söz bulamıyorum.... Bence bu sitede [B]Anti-İstabul (FB-GS-BJK) yalakalarına karşı bir fun club kuralım.. ne dersiniz ?
Acaba kaç kişiyiz :confused:[/B] |
--->: Anti-İstanbul Fun club
[B][COLOR="Indigo"]İlk üyen benim Fatihcan .. Artık ayağa kalkmalıyız [/COLOR][/B]
|
ben de yanınızdayım...yetti artık!!!!!
|
[QUOTE=leblebi82;415200][B][COLOR="Indigo"]İlk üyen benim Fatihcan .. Artık ayağa kalkmalıyız [/COLOR][/B][/QUOTE]
bence bu çoktan yapılmalıydı inş. faydalı olur. |
o zaman işe bu sitedekileri ayıklamakla başlayın.burda kewell fotorğafı olan ve o takımların linklerini kullanan üyeler az alay konusu olmadı.yapıcı işler yaparsınız inşallah.
|
[B][COLOR="Indigo"]Madem öyle önce burada artık kalplerin sadece Sivasspor için atmasını sağlamalı.. [/COLOR][/B]
|
BEnde varım fatıhcan gardasım....
|
[QUOTE=yener_sahin;415204]o zaman işe bu sitedekileri ayıklamakla başlayın.burda kewell fotorğafı olan ve o takımların linklerini kullanan üyeler az alay konusu olmadı.yapıcı işler yaparsınız inşallah.[/QUOTE]
gardaş yapacaksak hep beraber yapacağız bizler çoğalmadıkça onlar azalmayacak. gereken tepkiyi göstermeliyiz herkeze... kim olursa olsun... |
bende varım gardaş.... Buna geç bile kalındı.
|
önce sivasspor lu olalım tam anlamıyla anti istanbul gelir zaten :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38. |