![]() |
Cevap: Nihat Şahin Sivasspor’da
Alt liglerden alındığna gore uzun süredir izleniyodur hayırlı olsun takımımıza
|
[COLOR="Blue"]Genç bir kaleci.
inşALLAH Sivasspor`a faydalı bir kaleci olur.[/COLOR] |
rıza hoca boşuna almamıştır bu oyuncuyu, hocamız futbolcuları izlettirip öyle almak için karar veriyor. demekki iyi bir kaleci, hemen karamsarlığa kapılmayın. bu arada ofspor 2. lig takımı.
|
bombayı patlattık büyük takımların peşinde koşturtuğu nihat şahin sivasta en son real madrid alıyodu şükür ki bize geldi:D
|
[QUOTE=bahadır erdem;720144]bombayı patlattık büyük takımların peşinde koşturtuğu nihat şahin sivasta en son real madrid alıyodu şükür ki bize geldi:D[/QUOTE]
dalga geçmenizi anlıyamıyorum kardeşlerim, eğer o kaleci iyi bir oyuncu olmasaydı hocamız kesinlikle almazdı onu. |
Büyük ihtimalle 3.kalecimiz takıma hayırlı olsun.
|
Ben izlenip alındığını düşünüyorum 21 yaşında makul bir transfer bir kaç genç daha alınabilir alt liglerden başarıya aç futbolcu lazım bize emekliliğe gelmesinler
|
ne büyük transfer
|
[B]Genç bi kaleciymiş demekki uzun süre izlendiki beğenilip alındı,İnşaallah Sivasspora faydalı olur.[/B]
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;720124]Vesikalık foto koymuşlar adamın bir maçtaki fotğrafı yokmuymuş?[/QUOTE]
hakkaten yaa.. yok mu şöyle videosu, maçta fotoğrafı filan.. olmadı nüfus çüzdanının fotokopisini görseydik :) bu arada genç ve gelecek vaad eden futbolcuların bulunması ve takımımıza kazandırılması, yaşlı futbolcuların takımımıza tatil yapmaya gelmesinden daha iyidir. hedefimiz olan ligde ilk 5 için gereği yapılır inşallah.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:35. |