![]() |
Cevap: BİLİCA, SİVASSPOR'A DOĞRU
[QUOTE=ZiDaNe58;723427]Gel bilica gelde toparla şu defansımızı[/QUOTE]
Bilica defansi öyle bir toplar,Istanbul´un barlarina tasirsa kimse sasirmasin.Sivasspor kala kala Fenerin alkolik futbolcusunami kaldi. |
bilica eskişehire gidecek
|
arkadaşlar biraz mantikli olun rıza hoca 30 yaşini geçmiş bi adami hayatda almaz yaşi geçmiş bu yalan haber sakina inanmayin almaz sivasspor alsalar bile yönetim rıza hoca transfere izin vermez mantikli olun rıza hocayla billikde transferlerimiz 30 yaşinin altinda hep yani bu iş olmaz
|
gel bili bili:D
|
Defansı saglama almak istiyor Rıza Hoca.Gecmisten biraz ders cıkarıyor..Helal olsun hocaya..Önce Defans anlayısı var..
|
ben artık bilica yı istemiyorum.çünki eski bilica degil artık .istanbulun gece hayatına alışan bir insan sivasta yaşayamaz artık.bedeni burda olsa bile aklı orada olur.ve gereksiz kartlar görerek gider istanbula .takıma faydadan çok zararının dokunacagına inanıyorum
|
bence faydalı olmaz bundan sonra
|
Artık yararlı olurmu bilemiyorum :confused:
|
[QUOTE=rivaldo58;723418]BİLİCA, SİVASSPOR'A DOĞRU
İddialara göre, Fenerbahçe bu iki oyuncudan birini, her türlü imkanı zorlayıp hafta içinde resmen açıklayacak. Ancak önce eldeki yabancılardan birinin gönderilmesi gerekiyor. Bu konuyla ilgili ise Sivasspor'la görüşmelerde son aşamaya gelindi. Yiğidolar'la Kanaryalar'ın Fabio Bilica transferinde büyük ölçüde anlaştığı, oyuncunun da eski takımına dönmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında [url]http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/diarra-mi-lucho-muSXHBQ236555SXQ[/url][/QUOTE] Sporx üyesiyim bende okudum |
[QUOTE=karşıyakalı;723458]ben artık bilica yı istemiyorum.çünki eski bilica degil artık .istanbulun gece hayatına alışan bir insan sivasta yaşayamaz artık.bedeni burda olsa bile aklı orada olur.ve gereksiz kartlar görerek gider istanbula .takıma faydadan çok zararının dokunacagına inanıyorum[/QUOTE]
kesinlikle haklısın.. adam görmemiş bir şekilde istanbul'un gece hayatına girip kabak çiçeği gibi açıldıktan sonra bir daha sivas'ta mutlu olamaz. aklı istanbul'un kızlarında gece hayatında kalır.. bilica tekrar gelmemeli.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:48. |