selam
valla ben gördüğüm kadarıyla herkes mükemmel bir insan herkes hakkında yorum yapmak kelimelere sığmaz
|
ben onu sivas fener maçında tanıdım tam bir sivas fanatiği.
hakkı gardaşım ve serhan gardaşım hangi güzel kelimeler yeterki sizi anlatmaya zaten o kadar güzel kelimeyi henüz duymadım. |
[QUOTE=rguler]ben onu sivas fener maçında tanıdım tam bir sivas fanatiği.
hakkı gardaşım ve serhan gardaşım hangi güzel kelimeler yeterki sizi anlatmaya zaten o kadar güzel kelimeyi henüz duymadım.[/QUOTE] [B]teşekkür ederiz gardas... seninle henüz tanışma fırsatımız olmadı ama...bu hafta ankarada tanışacağız inşallah... Ama sivas ve sivassporun tam bir aşığı olduğun belli...[/B] |
Arkadaalar; ben hiçbirinizi tanimiyorum. Ama tanimama da lüzüm yok zaten. Sizler Sivas'lisiniz. Hepiniz Yigidosunuz. Fazla söze lüzum yok. Hepiniz altin gibisiniz. Selamlar.
Karabük'te yasayan Yigido. |
kaptannımızda bildiğim kadarıyla damarcı
|
[B]kardeşimdir canımdırherşeyimiz nail tanımanızı isterim[/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]kardeşimdir canımdırherşeyimiz nail tanımanızı isterim[/B][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]NAIL ABIYI ANLATMAYA KELIMELER KIFAYETSIZ KALIYOR...INSAN HİÇ MUHTAC OLMADIGI KADAR KELIMELERE MUHTAÇ OLUYOR...IYIKI VARSIN NAIL ABI [/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]NAIL ABIYI ANLATMAYA KELIMELER KIFAYETSIZ KALIYOR...INSAN HİÇ MUHTAC OLMADIGI KADAR KELIMELERE MUHTAÇ OLUYOR...IYIKI VARSIN NAIL ABI [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]haklısın onur....Naili ancak tek bir cümle anlatır oda şu !!!!!! NAİL ANLATILAMAZ....ANCAK YAŞANIR [/COLOR][/B] |
herkes birbirinden değerli herkese saygı ve sevgiler
|
bitini anlatmak yetmiyor
aralarindan birini secmek zor
cünki hepimiz aileyiz illaki herkezin huyu bir birine benzemez ama bu ayricaligimiz hepimizi özel biri yapiyor ben ayricaligimizi degilde benzerligimizi anlatayim hepimiz bir Sivasliyiz - burda 7 - 77 kadari mert - yigit - özü sözü bir - dürüst - saygili - sevecen - hal hatir sayan - bir birini destekleyen - koruyan - sert olmalarina ragmen yüreklerinin güzel olmasi saymakla bitmez ancak SIVASli denilir iste :) burda hepsiyle tanistigim icin mutluyum __________________________________________ Asalet: boyda degil soyda olmali Incelik: belde degil, dilde olmali! Dogruluk: sözde degil, özde olmali! Güzellik: Yüzde degil, yürekte olmali. DOSTLUK ise ömür boyu olmali |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |