![]() |
SİVASSPOR.COMDA EN BEĞENDİĞİM KİŞİ BENCE RÜŞTÜ ABİMİZ
___________________________________ HAVASI SERT İNSANI MERT SİVASIM |
BEN CEMAL ABİNİN MAÇ SUNDUUNU WE İYİ BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİRİM.AMA BURDAKİ HEPİNİZ ALTIN GİBİ İNSANLARSINIZ
|
Asalet: boyda degil soyda olmali
Incelik: belde degil, dilde olmali! Dogruluk: sözde degil, özde olmali! Güzellik: Yüzde degil, yürekte olmali. DOSTLUK ise ömür boyu olmali katılmamak münkünmü canı ğönülden katıyorum diyenlere |
AHHHHHHHHHH AH BU GUNAY ABI VARYAAA :D :D :D
|
[QUOTE=Etemtemizkan]Asalet: boyda degil soyda olmali
Incelik: belde degil, dilde olmali! Dogruluk: sözde degil, özde olmali! Güzellik: Yüzde degil, yürekte olmali. DOSTLUK ise ömür boyu olmali katılmamak münkünmü canı ğönülden katıyorum diyenlere[/QUOTE] KATILIM OLURMU BİLMEM AMA BEN YİNR KATILIYOM |
-->: HERKES BİRBİRİNİ ANLATSIN...COK EĞLENCELİ OLACAK !!!
[COLOR="Blue"][B]ethem abi en son sende kalmış.
ethem abiyle yüzyüze tanışmadık ama şaiir ruhlu birisi olduğunu biliyorum sitemizin olmazsa olmazlarından birisi canayakın samimi tavırlarıyla sevilen bir abimiz.[/B][/COLOR] |
s.usta valla bur sevilen tanilan bir abimiz yani tam bir sivasli
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Ben size kendimi anlatsam olurmu ?? :D Çünkü bu siteden tanıdığım ve değer verdiğim o kadar çok insan varki kimi anlatsam diğeri yarım kalır:rolleyes[/COLOR][/FONT][/I][/B]:
|
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][B]GUZEL BIR FORUM AMA SIRALAMALAR BOZULDUGU ICIN ARAP SACINA DONMUS BIRAZ [/B][/FONT][/COLOR]
|
ABICIM HERKEZ AYRI TELDEN CALIYO KIMSE KONU BASLIKLI YAZMIYORKI
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:28. |