![]() |
Cevap: Konyaspor - Sivasspor
içimden beraberlik geçiyor inş puansız dönmeyiz :rolleyes:
|
Valla öyle rahatım ki; 3 puan alıp artık değişik hesap yaparız. 2-0 alacağız inşallah...
|
**SERGEN hoca işini bilir ,önceki maclarda olduğu gibi ilk yarıda önce rakibini sallar sonra ustalarla YIKAR İnşalh. skor 0-1 biter.
ertuğrul apo, costa ,ibrahim öztürk,ziya cicinho ,kadir,adem sinan , utaka, ibrahim akın yedek-burhan,şeşo,hakan,batuhan |
[/B]suan gs konya maçini izliyorum. konya kalecisi cok onde oynuyor. umarim oyuncularimiz bunu farkeder ve bu tarz goller atariz.
maça gelirse biraz zorlansakda yenecegimizi dusunuyorum. en kotu beeaberlik.[/B] |
konya çok dengesiz oynuyor. çok açık veriyor. kenan jalma hasan gibi birkaç oyuncuya önlem alırsak rahat yeneriz
|
maçı akhisar maçını mahveden özgür yanlıkayaya vermişler inşallah sıkıntılı maç idare etmez
|
[QUOTE=aozdemir;936334]konya çok dengesiz oynuyor. çok açık veriyor. kenan jalma hasan gibi birkaç oyuncuya önlem alırsak rahat yeneriz[/QUOTE]
Djalma ya önlem alsak yeter bence. Onsuz kolay kolay hücum yapamıyorlar. Bugün çok istedim kırmızı görmesini ama Gs fark yapınca çekişme kalmadı ve haliyle kart da çıkmadı kimseye. |
[B]Özgür Yankaya, sürekli deplasmanlardaki karşılşamalarımızı yönetti. Tamamına yakını da (FB Karşılaşması hariç) berabere sonuçlanmış...
Sivassporumuzun en az 1 puan alacağı, ama galibiyete daha yakın olduğumuz bir deplasmandan 3 puanla dönmek dileklerimizle...[/B] |
çok ters gelen bir deplasman geçen sene ki 3-0 lık maçın rovansını alalım haydı yiğidolar
|
Ayagimiz yere saglam basmali,fazla rahatliga kapilmaya gerek yok,su andaki puan durumumuzu unutmamak gerekiyor.Zor bir mac insallah puan yada puanlarla doneriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |