![]() |
Lig Tv iptal ediyoruz Aidatlari Sivasspor a Bagis
Sivasspor umuz süperligde olmayisi sebebi ile Lig tv üyeligimizi iptal ediyiroruz aidatlari Sivasspor a bagisliyoruz.
butün Sivaslilarin bu davranisiyla takimimiza hem destek hemde en büyük Lobi de bizsiz süperlig olmaz gercegini gösteriyoruz. Haydi Sivasslilar bi aksiyon yapalim herkes bizi süperligde istesin. Butün forumlarda Twitterda Facebooktta bu hareketi yayalim inanin o zaman biz kötü dahi olsak bizsiz lig düsünemezler. Ben kendi üyeligimi ve Dayimin üyeligini iptal ettirerek basliyorum sebep soran kisilere Sivasspor suz Süperlig neye yarar Lig tv neye yarar diyoruz. Yayin geliri düsen Sivasspor un o eksiginide yapacagimiz bagislarla kapatiyoruz. |
Cevap: Lig Tv iptal ediyoruz Aidatlari Sivasspor a
Ah birde Sivasta yaşayıp renkli takımları tutanlar ve Sivas dışında yaşayıp kendi şehrinin futbolcularına söğen embesillerde bu duyuruna DUYARSIZ kalmasalar...
|
Ben 31.05.2016 Tarihi itibariyle Lig tv iptalini yaptırdım ve ekipmanlarıda en kısa zamanda teslim edeceğim Müşteri hizmetlerine aynen şunu söyledim
Tüm Lig maçlarını bana hediye etseniz dahi sivassporun olmadığı bir ligde ben yokum dedim (Ben Sivasspor Taraftar paketim vardı iptal ettirdim) Ben Destekliyorum Sivaslıda Sivasta Lig Tv Kalmamalı |
ben lig tv mi iptal ettirdim. istanbulda olduğum için maçlara gelme şansım yok. lig tv den ettiğim tasarrufla sivastan genç bir kardeşime kombine hediye edeceğim.
|
fb maçı bitti eve geldim ve lig tv yi arayarak bu işlemi yaptım.
|
İptal ettireceğim deyince ilk tepkileri 'ama siz hepsine üye olmuşsunuz sadece sivasspor değil' diyorlar.Ben de diğerleri Sivasspordan dolayı beni ilgilendiriyor yoksa meraklısı değilim dedim.
|
Benim digiturk play vardı online izlemek için hem de 3 senedir. Bu sene yenileme yapmayacağım ama kimse sebebini sormaz zaten :)
|
Tüm yigidolara danimarka dan selam .bende yaklasik 10 senedir lig tv abonesiydim bende iptal ettim sivassporsuz lig tv seyretmek bize yakismaz.insallah seneye takrar süperlige cikarsak yeniden abone oluruz
|
Yaa sanki kac tane dekoder var lig tvnin çokta umrundaydi
|
[QUOTE=astaravisa;976969]Yaa sanki kac tane dekoder var lig tvnin çokta umrundaydi[/QUOTE]
bu düşüncedeki insanlarla başarıya ulaşılmaz! ya hayır söyle ya da sus demişler. |
[QUOTE=astaravisa;976969]Yaa sanki kac tane dekoder var lig tvnin çokta umrundaydi[/QUOTE]
Esas olan sayı değil müşterinin çekilmesidir. Sen bir esnaf olsan bir müşterinin kaybımı seni daha çok ilgilendirir yoksa sana gelen yeni müşterimi. Ben esnaf olsam gelen zaten gelmiştir, gidenin kaybetmemeye odaklanırdım... Buda böyle bir şey... Bu arada bende digi-play kullanıyordum Artık çıkana kadar paket almam... |
Kulüpte iptal ettirecek mi acaba? Kulüp yilda 40 bin tl ödüyor Digitürk üyeligine...
Ben 2 yildir Digitürk üyesi degilim cünkü hizmetten memnun degildim. |
Anadolu taraftarllari Digitürk'ün cokta umrunda oldugunu düsünmüyorum. Düsen takimlarin taraftarlari iptal ettiyor, cikanlarinki üye oluyordur. Yani degisen birsey yoktur Digitürk acisindan. |
[QUOTE=50sekiz;976974]Anadolu taraftarllari Digitürk'ün cokta umrunda oldugunu düsünmüyorum.
Düsen takimlarin taraftarlari iptal ettiyor, cikanlarinki üye oluyordur. Yani degisen birsey yoktur Digitürk acisindan.[/QUOTE] Cok yanlis düsünüyorsunuz anadolu taraftarlari arasindada lobi ekonemi ve yanki itibariyle cok cok farklar var Söyle düsünün Genclerbirligi ve Basaksehir veya Akhisar ligde olsa veya olmasa haklisin ama Bursaspor Eskisehirspor Konyaspor Sivasspor fark yaratan ve ses getiren takimlar unutmayin. |
[QUOTE=58svs58;976960]ben lig tv mi iptal ettirdim. istanbulda olduğum için maçlara gelme şansım yok. lig tv den ettiğim tasarrufla sivastan genç bir kardeşime kombine hediye edeceğim.[/QUOTE]
hEMŞO TC Mİ SÖYLEYİM BANA AL KOMBİNE. SELAMLAR |
[QUOTE=atp5858;976982]hEMŞO TC Mİ SÖYLEYİM BANA AL KOMBİNE. SELAMLAR[/QUOTE]
Öğrenciysen ve durumun müsait değilse mutlaka alır. ama belli bir yaşın üzerindeysen :D çok zor... |
Sivasspor yoksa lig tv de yok.dün bende iptal ettirdim
|
8 yıldır üyeydim bende iptal talebinde bulundum maçları kaçırmayayım diye mobil lig tvye kadar üye oluyordum sivaasporumuzun olmadığı süperligi ne yapayım
|
fenerbahçe maçından sonra ilk işim kapatmak oldu.şeytan görsün yüzlerini zaten bizim takım için izliyordum.bizim tabirle essahtan bir ligmiş gibi takımımın olmadığı bir ligi takipmi edeceğim.
|
[QUOTE=atp5858;976982]hEMŞO TC Mİ SÖYLEYİM BANA AL KOMBİNE. SELAMLAR[/QUOTE]
hemen alayım ha 18 yaş ha 44 |
Lig TV yi arayıp iptal talebinde bulun bakalım. Umurunda mı değil mi anlarsın. |
Lig tv yi bende iptal ettirdim;taraftar pakete 4 yıldır üyeydim...Adamlar uzatmak için kaç defa aradılar,ama kabul etmedim...Sivassporsuz süper ligi izlemek artık bana hüzün veriyor..Umarım seneye layık olduğumuz yere geri döneriz..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53. |