![]() |
arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.
|
[quote=politepol]arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.[/quote]
[b]dualarini eksik etme kardes[/b] |
[b]bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.
bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı [/b] |
[quote=ForzaSivas][b]bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.
bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı [/b][/quote] süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha |
Bu sene SIVASSPOR kesin super ligde...ama sonumuz kayseri spor gibi olurcak diye korkuyorum....
|
[quote=b1gLoRD][quote=politepol]arkadaslar maddi destege ne kadar ihtiyacimiz var ise o kadar da , makus kaderimizi yikmak icin duaya ihtiyacimiz var.[/quote]
[b]dualarini eksik etme kardes[/b][/quote] [b] kesinlikle[/b] |
[quote=serhankaburcuk][quote=ForzaSivas][b]bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.
bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı [/b][/quote] süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha[/quote] sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol: |
[quote=ForzaSivas][quote=serhankaburcuk][quote=ForzaSivas][b]bu sene inşallah makus talihi değiştireceğiz Türkiye Cumhutiyeti üzerinde yaşaya 7 milyon sivaslıyla süper lige adım adım geliyoruz.
bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme sivas bize acı hasret şarkısı [/b][/quote] süpersin bea veysel yürüüüüüü....yolda yine zommm olmuşsunuz...hahahahahhaa oğlum kaloriferlerden ne istediniz otobüsün..hahahahaha[/quote] sen hiç 36 saat alkol aldınmı bi dene istersen :lol:[/quote] Oğlum biz o yolları geçeli çok oldu...Bilirsin biz eskilerdeniz...şimdi akıllandık...sinanın,muratın düğününü hatırla nasıl içtiğimi.... :lol: :lol: :lol: :lol: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |