![]() |
BİR AŞK HİKAYESİ....
Sivasspor kimi için bayrağın kırmızısı, sert kışların kar rengidir. Kimi için kırmızı beyaz bir sevda, kimi için ekmek kapısı, kimi için tatmin noktası, kimileri için de eşi veya evladını uğurunda toprağa verdiği kutsal bir aşk hikâyesi…
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor Dergisi’ne verdiği röportajda Sivasspor’un kent üzerinde birleşilen en güçlü marka olduğunu söyledi. [B]SİVASSPOR, SİVAS'IN ÜZERİNDE BİRLEŞİLEN EN GÜÇLÜ MARKASIDIR [/B]Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın Sivasspor Dergisi’ne yaptığı röportaj şöyle; Sivasspor bugün Sivas'ın adını herkese sıkça duyuran en önemli markamızdır. Sivasspor ile yaptığımız tanıtımı şehir olarak trilyonlar harcasak yapamazdık. İmaj ve tanıtıma yaptığı katkının yanı sıra Sivasspor aynı zamanda şehrimiz açısından çok etkili bir moral kaynağıdır. Her alanda ileriye gidebileceğimizin başara bileceğimizin en somut kanıtı konumundadır. Hepsinden önemlisi, her görüşten, her fikirden ve her ekonomik çevreden, tüm Sivaslıların bir araya gelebildiği tek konudur Sivasspor…” O kalbi Sivasspor sevdası ile dolu olan bir başkan. Yüreği Sivasspor sevgisi ile çarpan Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor'un tarifini, “Sivasspor kimi için bayrağın kırmızısı, sert kışların kar rengidir” cümlesi ile yapıyor. Sivasspor kelimesi onun için çok şeyler ifade ediyor ve bu uğurda elinden gelen tüm desteği vermeye her zaman hazır olduğunu söylüyor. Dergimize özel açıklamada bulunan Başkan Aydın, Sivasspor'un, Sivas'ın üzerinde birleşilen en güçlü marka olduğunu belirtiyor. [B]SİVASSPOR BİR AŞK HİKAYESİDİR[/B] Sivasspor'un her Sivaslı için farklı anlamlar ifade ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, “Sivasspor, Sivas'ta yaşasın yaşamasın her Sivaslı için çok farklı anlamlar ifade eden ama asla göz ardı edilemeyen bir olgudur. Sivasspor kimi için bayrağın kırmızısı, sert kışların kar rengidir. Kimi için kırmızı beyaz bir sevda, kimi için ekmek kapısı, kimi için tatmin noktası, kimileri için de eşi veya evladını uğurunda toprağa verdiği kutsal bir aşk hikâyesi… Sivasspor, Sivas'ın üzerinde birleşilen en güçlü markasıdır…” dedi. [B]FUTBOL SEKTÖR HALİNE GELDİ[/B] Günümüzde futbolun bir sportif faaliyet olmaktan çıktığını ve milyarlarca doların yönetildiği bir sektör haline geldiğini söyleyen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, “Spor, özelliklede futbol, artık günümüzde sadece bir sportif faaliyet olmaktan çıktı. Futbol, milyarlarca doların yönetildiği, yönlendirildiği yine milyarlarca insanın en çok ilgilendiği ve konuştuğu bir sektör, ekonomik bir güç haline geldi. Bugün dünyanın en etkili tanıtım araçlarının başında geliyor. Dünyada futboldan başka hiçbir marka üretemeyen Brezilya, nasıl dünyanın en çok tanınan ülkesi ise Sivas'ın yarısı kadar dahi olmayan Trabzon da ülkemizin en bilindik şehirlerinden bir tanesidir. Sivasspor'a bakarken günümüzün bu sosyolojik ve ekonomik olgularını da dikkate alarak bakmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. [B]1967'DE SİVAS SEVDALILARI KURDU[/B] Sivasspor'un 1967 yılında bir grup Sivas sevdalısı tarafından kurulan ve birçok badireler atlattığını söyleyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; “1967 yılında bir gurup Sivas Sevdalısı tarafından kurulan Sivasspor, yıllarca Sivas sevdalısı insanlar tarafından taşınmış, pek fazla bir destekte görmemişti. Böyle olunca da yıllarca ilçe ve semt takımları ile üçüncü lig çamurunda boğuştu. Futbolcu usandı, yönetici bıktı, taraftar şampiyonluk özlemi ile yanıp kavruldu. Geride bıraktığımız son on yıl ise Türk futbolunda Sivasspor gerçeğinin ortaya çıktığı ve Sivasspor'un hızla yükseldiği bir zaman dilimi oldu. [B]BÖLGENİN GÖZBEBEĞİYİZ KIYMET BİLMİYORUZ[/B] Şu an süper lig heyecanını yaşarken belki zaman-zaman bulunduğumuz noktanın farkında olamayabiliyoruz, kıymetini anlamıyoruz. Oysaki daha on yıl öncesinde burasını hayal dahi edemiyorduk. Bugün Süper Ligde olan 13 ilden bir tanesiyiz bir başka deyişle 81 il arasında ilk 13'teyiz. Etrafımıza bakacak olursak, tüm komşularımız Kayseri hariç bize imrenerek bakıyor. Kuzeyimizde bulunan Tokat ve Giresun'un bizim durumumuza gelmesi için iki kere, Ordu'nun bir defa şampiyon olması lazım. Doğumuzdaki Erzincan'ın ve batımızdaki Yozgat'ında yine iki defa şampiyonluk sınavından geçmesi gerekiyor. Yani bölgenin göz bebeğiyiz. Ülkemizdeki coğrafi konum itibariyle, Süper Ligin en doğusundayız bizim doğumuzda kalan diğer illerin hiç birinin süper ligde takımı yok. Doğu ile batı arasında sınır konumundayız. [B]HEP DESTEK TAM DESTEK[/B] Sivas'ta spordan ticarete kadar her şeyin önünün açılması için Sivasspor'a herkesin destek olması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Sami Aydın, Kırmızı-Beyaz sevdalılarına çağrıda bulunuyor. Aydın, “Bizim ve şehrimiz açısından bu kadar olumlu yönleri olan Sivasspor'umuzun bulunduğu yerin kıymetini bilmemiz ve bu başarıyı sağlayan ve büyük fedakârlıklarla bugün devamını sağlamak için çırpınan arkadaşlarımıza hep destek tam destek olmalıyız. Her Sivaslı gücü oranında Sivasspor'a omuz vermek durumundadır. Şehrimizin daha ileri gitmesi, daha moralli olması, Sivas'ta spordan ticarete kadar her şeyin önünün açılması için Sivasspor'a sahip çıkılmalıdır. Ben bu şehrin Belediye Başkanı olarak, Sivasspor'un bulunduğu durum itibariyle, kendimi şanslı başkanlardan biri olarak görüyorum. Belediye Başkanı olarak gerekse taraftar Sami Aydın olarak, her platformda Sivasspor'a destek olmanın gayretini veriyorum. Tüm Sivaslıları da buna davet ediyorum. Bu gün bu zor ve önemli görevi yürüten tüm yönetim kurulu üyelerine teknik heyete ve futbolculara teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.” |
--->: BİR AŞK HİKAYESİ....
BU FIRSATI SİVASIN DEĞERLENDİRMESİ LAZIM.SİVASLI İŞ ADAMLARI YETERLİ DESTEĞİ ARTIK VERMELİ.SEYİRCİDE ARTIK GÖZÜNÜ AÇSIN VE SİVASSPORA SAHİP ÇIKSIN.STATDA FİLM İZLER GİBİ ÇEKİRDEK YEMEKTEN VAZ GEÇMELİYİZ.YILLARDIR BU GÜNÜ BEKLEDİK.ARTIK HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKSUN
|
Sivassporun en iyi şekilde değerlendircek
................... |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190294]BU FIRSATI SİVASIN DEĞERLENDİRMESİ LAZIM.SİVASLI İŞ ADAMLARI YETERLİ DESTEĞİ ARTIK VERMELİ.SEYİRCİDE ARTIK GÖZÜNÜ AÇSIN VE SİVASSPORA SAHİP ÇIKSIN.STATDA FİLM İZLER GİBİ ÇEKİRDEK YEMEKTEN VAZ GEÇMELİYİZ.YILLARDIR BU GÜNÜ BEKLEDİK.ARTIK HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKSUN[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"]VALLA AYNEN KATILIYORUM SİZE ARTIK DESDEK ZAMANI UYUMAYI BIRAKALIM SİVASSPOR A SAHİP CIKALIM[/COLOR][/B] |
-->: --->: BİR AŞK HİKAYESİ....
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;190294]BU FIRSATI SİVASIN DEĞERLENDİRMESİ LAZIM.SİVASLI İŞ ADAMLARI YETERLİ DESTEĞİ ARTIK VERMELİ.SEYİRCİDE ARTIK GÖZÜNÜ AÇSIN VE SİVASSPORA SAHİP ÇIKSIN.STATDA FİLM İZLER GİBİ ÇEKİRDEK YEMEKTEN VAZ GEÇMELİYİZ.YILLARDIR BU GÜNÜ BEKLEDİK.ARTIK HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKSUN[/QUOTE]
EBENİN DEDİĞİ AYNEN KATILIYORUM:D ;) ;) !!!!!!! |
Bu fırsat kaçmamalı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Evet cok önemli ama şuna değinmeden edemıyeceğim Spor konusunda Sami Aydın bir OSMAN SEÇİLMİŞ değil...(konu dışı oyüzden pardon değinmeden edemedım)...
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Şimdi destek zamanı.Artık Sivassporumuzun dahada yükseklere çıkmasını dahada başarılı olmasını istiyorsak bundan sonra bu takımada dahada destek olmamız lazım....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[COLOR="Blue"]sayın belediye başkanımız güzel açıklamalarda bulunmuşta kelimelerle sivasspor sevilmeski[/COLOR]
|
-->: BİR AŞK HİKAYESİ....
[B][COLOR="Blue"]Sayın belediye başkanımız Sivasspor için güzel bir özet çıkarmış satır
aralarında dediği gibi;Sivasspor en önemli marka değerimiz,hepimizi bir arada tutan önemli bir olgu,hemşerilerimiz için büyük bir moral kaynağı ve en önemlisi Sivasspor bir sevdanın adıdır...[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:43. |