SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UYGUN SIRRINI AÇIKLADI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10140)

SivasSpor.Com 13.02.2007 17:38

UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.

Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu.

Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü.

Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar.

[B]UYGUN'DAN PROTESTO
[/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR]

1967_CLUB_ERDİ 13.02.2007 18:16

--->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

[QUOTE=SivasSpor.Com;190886]Son 8 haftada 19 puan toplayan Sivas'ta teknik direktör Bülent Uygun, Fatih Terim modeliyle başarıya ulaştı.

Ligde 4 haftadır ilk üç sırada değişiklik olmadı, üç İstanbul takımı (F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş) bu bölgeyi parselledi. Ancak biraz altta, Anadolu tarafından işler karıştı. Sezon başında fırtına gibi esen V.Manisa 7. sıraya kadar düştü. Kayseri ve G.Birliği bildiğiniz gibi ama son dönemin yıldızı Sivasspor oldu.

Kırmızı-beyazlı ekip sezona Karol Pecze yönetiminde başladı. Ancak 12. hafta sonunda Slovak hocanın görevine son verildi. Takımda genel menajerlik görevini yapan Bülent Uygun ise teknik direktörlüğe getirildi. Ne olduysa bundan sonra oldu. Uygun ilk maçında Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi. Bu sonucun tesadüf olmadığı daha sonra görüldü.

Ligde son 8 haftaya baktığımızda Sivasspor 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 19 puan topladı. Bu dönemde yine 19 puan toplayan G.Saray ile birlikte en başarılı takım Sivasspor oldu. Son 8 haftada Beşiktaş ve F.Bahçe ise 15'er puan topladılar.

[B]UYGUN'DAN PROTESTO
[/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR][/QUOTE]

HEYT BE SONUNDA MEDYAYA 'DA BUNLARI SÖYLERTTİRDİN YA SİVAS [COLOR="Red"]HELAL OLSUN[/COLOR] SANA

serhankaburcuk 13.02.2007 18:32

[QUOTE=SivasSpor.Com;190886]

[B]UYGUN'DAN PROTESTO
[/B][COLOR=#cc0000]Peki Bülent Uygun'un sırrı neydi? Bunu Uygun'un ağzından öğrenelim: "Göreve geldikten sonra Fatih Terim ile temasa geçtim. Onun G.Saray, Fiorentina, Milan ve Milli Takım'daki çalışma programlarını aldım ve takımına uyguladım ve 8 haftada 19 puana ulaştık." Bu arada Uygun, Sakarya maçı sonrası neden basın toplantısına katılmadığını da açıkladı. Uygun, "Hakan Şükür, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin, Turhan Sofuoğlu ve benim gibi milli oyuncuları Türk futboluna hediye eden Ekrem Karaberberoğlu tribüne alınmadı. Bunu protesto etmek için basın toplantısına katılmadım" açıklamasını yaptı.[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Tribüne yardımcı hocamızın alınmadığını bilmiyordum.Bu olayı kınıyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ceza_tolga_rep 13.02.2007 18:45

-->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

ilk önce sakaryayı kınıyorum?bizim yardımcı hocamızı nasıl olurda almazlar trübüne?herşey karşılıklı tabiki..sakarya buraya gelince güleryüz görecek mi bakalım?
bülent hoca şuan da türkiye liginin gerçekden en istikrarlı hocası bana göre?diyeceksiniz ki kötü sonuçlar alınsaydı,tolga sen bunları sölemezdin?doğru sölemezdim,çünkü önemli olan 3 puan?sakarya iyi oynadık diyor,ama önemli olan gol atıp kazanmak bana göre?

catli_58 13.02.2007 18:52

Helal olsun BÜLENT HOCA ya... Başka söze gerek yok...

SIZIRLI_PEKER 13.02.2007 20:24

teskürler bülent hoca büyük teknik direktör olmaya adim atdin keske her türk teknik direktörü de senin gibi korkmadan dese fatih terim in izinde gidiyorum diye....saol hocam sivasspor un hocasi da anca böyle mert olur saol

Ertugrul 13.02.2007 20:30

-->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

[B][COLOR="Blue"]Bülent hocamızın ve takımızın başarısı ortada ve tesadüfi bir başarı olmadığını
da üst üste alınan galibiyetler ile isbatlamış oluyor.
Sakarya maçında Ekrem Karaberberoğlu'nun trübüne alınmayışını şiddetle kınıyorum...[/COLOR][/B]

GuNaY 13.02.2007 20:33

[B]Sadece takıma uygulamaya çalışmakla olmadığını herkes bilir, Bülent hocamız bunu takıma oynatarak ne denli önemli bir işi yaptığınıda herkese gösterdi,
Ekrem hoca cezası nedeniyle mi, yoksa keyfi mi alınmamış tribüne?[/B]

Bilmiyorum5 13.02.2007 20:47

BENCE BULENT HOCA SIRRINI ACIKLAMALIYDI AYRICA BU DURUM TEHLIKELI 3 MQAC KAZANDIK DIYE NE GÖKLERE CIKALIM NE YERIN DIBINE BATALIM DERIN VE SESSIZ SEKILDE MUTEVAZİLİĞİMİZİ KORUYALIM ANCAK BOYLE BASARILI OLURUZ

superglam 13.02.2007 20:56

[B][I][COLOR="Navy"]Bülent Hocayı hep takdir tettim ve etmeye devam ediyorum.. Ekrem hacoya yapılan hareketi bende kınıyorum.. Çok yanlış yapmışlar bu takımda onunda emeği var..[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:50.