![]() |
KALECİ ERAY GÖNDERİLDİ..
Sivasspor’a 3. kaleci olarak alınan Eray Günaydın, beklenen performansı gösteremeyince kulüple ilişiği kesildi.
Yedek kaleciler, Harun ve Hakan’ın devre arasında gönderilmesinden sonra Çorluspor’dan Sivasspor’a 3. kaleci olarak alınan Eray, Sivasspor’un alt yapısı olarak bilinen Üsküdar Anadoluspor’a gönderilerek bu takımda forma giyip tecrübe kazanması istenmişti. Ancak Eray’ın Üsküdar Anadoluspor formasıyla bekleneni verememesi ve son oynanan Bakırköyspor maçında 7 gol yemesi bardağı taşıran damla oldu. Sivasspor’un gelecekte kalesini korumak için transfer edilen Eray’ın kulüple hiç bir ilgisinin kalmadığı belirtildi. |
--->: KALECİ ERAY GÖNDERİLDİ..
BU ADAM ALINDIĞINDA ÖVGÜ İLE BAHSEDİLİYORDU.BU ADAM YÜZÜNDEN HARUN DA GÖNDERİLDİ.HARUN PETKOVİÇİN CEZALI AKININ SAKAT OLDUĞU 3 MAÇTA BAŞARILI BİR GRAFİK ÇİZMİŞTİ.YAZIK OLDU HARUN A.
|
-->: KALECİ ERAY GÖNDERİLDİ..
Harun Avgın hangi takıma satıldı bilmiyorum ,ancak göderilmesi çok büyük hata idi, birçok taraftar bunu belirtti. Şimdi Harun'u inşallah aramak zorunda kalmayız. Çok iyi bir kalecinin gönderilmesi ,yerine uzun bir sakatlık geçirmiş ve faydası olmayacağı belli bir kalecinin alınması hangi düşüncenin ürünü acaba ?
Şu transferlerde maalesef çok hata yapıyoruz. Artık ders alınma zamanı gelmiştir inşallah. Yazık oldu Harun'a, Sivassporumuzunda büyük kaybı oldu. |
Hayırlısı ne ise o olsun ................................
|
cok ögerek alınıyor sonrada şot ne oluyor anlamıyorum
|
YAZIK NE UMUTLARLA GELMİŞTİ HARUN BOŞUNA HARCANDI FB MAÇINDA Kİ PEFORMANSI VE DİĞER 2 MAÇTADA ÇOK İYİ BAŞARI GÖSTERMİŞTİ ÇOK YAZIK!!!!!!!!!...................................................
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Neden alındı? Neden gönderildi? Transfer politikamız gözden geçirilmeli ya da bu futbolcuları seyredip getirenler değiştirilmeli...[/COLOR][/FONT][/B]
|
BÜLENT UYGUN U HOCA YAPIP SORUNU ÇÖZDÜK AMA ŞİMDİ MENAJER KRİZİ BAŞLIYOR GALİBA
|
arkadaşlar harun hala sivassporda benim bildiğim?
zaten ben geldiğinde sölemiştim erayın iyi kaleci olmadığını? harun hakkında bilgisi olna varsa lütfen sölesin?? |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=ceza_tolga_rep;191371]arkadaşlar harun hala sivassporda benim bildiğim?
zaten ben geldiğinde sölemiştim erayın iyi kaleci olmadığını? harun hakkında bilgisi olna varsa lütfen sölesin??[/QUOTE] Harun Sivas'ta kendisine takım bulamadı... Cem Karaca ile beraber takımda kaldı...[/COLOR][/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |