SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   STAT ANONSLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10155)

OLCAY_58_AKKUS 15.02.2007 09:27

STAT ANONSLARI

ABDULLAH YİĞİT ABİMİZ(HÜRDOĞAN GAZTESİ) BU GÜNKÜ YAZISINDA STATDAKİ YAPILAN ANONSLAR VE ANONSU YAPAN ARKADAŞIN KULAK TIRMALAYICI SESİ İLE İLGİLİ GÜZEL YORUMLARDA BULUNMUŞ.ABDULLAH ABİYE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.ANONSLARA GEREÇEKTEN ÖNLEM ALINMASI LAZIM.DİKKAT EDİYORUZ STADI ÇOŞTURACAK TEK KELİME YAPILMIYOR.BU KONUDA STAT YETKİLİLERİ DE ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMALI HER ŞEYİ TARAFTARDANVE SİVASPOR YÖNETİMİNDEN BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL.BİZİM TARAFTARIMIZI ATEŞLEMESSEN ÇOŞMUYORLAR.BUNU ANONSLARLA YAPABİLİRİZ.

PRoFeSSioNaL 15.02.2007 09:42

--->: STAT ANONSLARI

Teşekkür ediyoruzzzzzzz emeği geçe n herkeze

1967_Dernek_Murat 15.02.2007 10:06

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;191330]ABDULLAH YİĞİT ABİMİZ(HÜRDOĞAN GAZTESİ) BU GÜNKÜ YAZISINDA STATDAKİ YAPILAN ANONLAR VE ANONSU YAPAN ARKADAŞIN KULAK TIRMALAYICI SESİ İLE İLGİLİ GÜZEL YORUMLARDA BULUNMUŞ.ABDULLAH ABİYE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.ANONSLARA GEREÇEKTEN ÖNLEM ALINMASI LAZIM.DİKKAT EDİYORUZ STADI ÇOŞTURACAK TEK KELİME YAPILMIYOR.BU KONUDA STAT YETKİLİLERİ DE ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMALI HER ŞEYİ TARAFTARDANVE SİVASPOR YÖNETİMİNDEN BEKLEMEK DOĞRU DEĞİL.BİZİM TARAFTARIMIZI ATEŞLEMESSEN ÇOŞMUYORLAR.BUNU ANONSLARLA YAPABİLİRİZ.[/QUOTE]

haklısın abi anoslar taraftarıo eklilemesi gerekiyor

FurkaN 15.02.2007 10:28

-->: STAT ANONSLARI

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Stadda çalan müzikler de değiştirilmeli bence... Sanki "Sivas'ın Yollarına" dan başka çalacak müzik yok...[/COLOR][/FONT][/B]

ceza_tolga_rep 15.02.2007 10:39

-->: STAT ANONSLARI

golden sonra golll diye bağırıyolar mesela oda etkileyici?ama sivasda yok nedense??

OLCAY_58_AKKUS 15.02.2007 10:46

--->: -->: STAT ANONSLARI

[QUOTE=ceza_tolga_rep;191374]golden sonra golll diye bağırıyolar mesela oda etkileyici?ama sivasda yok nedense??[/QUOTE]

EVET YAPILSA ETKİNLİK TONLARCA AMA YAPILMIYOR NEDENSE

ceza_tolga_rep 15.02.2007 10:53

-->: --->: -->: STAT ANONSLARI

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;191384]EVET YAPILSA ETKİNLİK TONLARCA AMA YAPILMIYOR NEDENSE[/QUOTE]

abi ben konyasporun maçlarına orda olduğum zaman gidiyorum?reklam falan yok mesela?bizde şu şu inşaaatt sivasspora başarılar diler?ama orda yok?
bide gol atıyolar mesela,goollllll diye biri bağrıyo varya millet acayip ateşleniyor????
oyuncuların adları okunuyo,bizimkilerle dier takımın oyuncularıda aynı ses tonuyla?bizimkilere gelince statı inletmek lazım bana göre?
BURDAN SESLENİYORUM,LÜTFEN UNA BNİ ÇÖZÜM BULUN??
GEREKİRSE BENDE BAĞIRIRIM HANİ???

cılgın sivasli 15.02.2007 11:03

bencede arkadasa katılıyorum cok dogru bısey artık sarkıları degıstırmelıler cunku artık cok sıkıcı olmaya basladı sarkılar degıssın
cılgın sivasli saygılar

1967 dernek serkan20 15.02.2007 11:48

[B]evet bu konuda yazılan tüm sözler doğru biizm anons eksiğimiz var böle olmaz[/B]

Besyo_cu 15.02.2007 12:13

Anons diyince aklıma gecen senekı fb manısa macı gelıyor neydi o ya tam bi komedi lay lay fb olamazsın şampiyon...
Evet gercektende anons ları yaptırıcak şöyle etkili sesi olan birine ihtiyacımız var kimi zman cok komik şeyler söylenıyor bu arada Sivassporun sezon acılışındaki anons u yapan kişi hala aklımda ne gülmüştük yaaaa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08.