SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   KONYASPOR | NALÇACI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10197)

konyasporum 19.02.2007 08:39

KONYASPOR | NALÇACI

Konya'dan Sivas'a sevgiler ..

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 08:47

--->: KONYASPOR | NALÇACI

HOŞ GELDİN KARDEŞ ARAMIZA.GEÇEN SENE YAŞADIĞIMIZ TATSIZ OLAYLAR İNŞALLAH BU MAÇ YAŞATMAZSINIZ BİZLERE GELİN TAKIMINIZI DESTEKLEYİN AMA BUNU HADDİNİ AŞAN AMAÇLARA TAŞIRMAYIN.BARILAR SÜPERLİG DE SİZLERE AMA SİVAS MAÇINDAN SONRA.

abircan 19.02.2007 08:54

konyalılar bu sene edebinizle gelin maçınızı izleyin edebinizle gidin , sizin yüzünüzden geçen yıl ceza aldık malesef, umarım bu yıl aynı hataları yapmazsınız

OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007 09:02

ARKADAŞIM BİZİM STADA SADECE SİZ GELMEDİNİZ MAÇ İZLEMEYE.VE BENDE İYİ HATIRLIYORUM.BİZ SİZDEN KİMSEYİ TAŞLAMADIK.(EĞER TAŞ ATILDIYSA)ÇÜNKÜ OLAYLARA ÇOK UZAKTIM.

1967_CLUB_MESUT 19.02.2007 09:29

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu hafta haftanın belkide en önemli 2 maçından birine ev sahipliği yapacağız.Üst sıraları ilgilendiren bir maç.Konyada oynanan ilk maça biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak gitmiştik.Takımımıza edebimiz ile destek olduk ve geldik.Sizde aynı şeklide gelin ve takımınıza destek olun.Bizim stada her takımın taraftarı gelir.Biz hepsini aynı miasafirperverlikle karşılarız.Güzel bir maç olması dileğiyle....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

liseli 19.02.2007 10:00

Geçen senede burada dostluk mesajları felan verildi Konyaspor bir anda dost oldu kardeş oldu.Ama Konya taraftarının yaptıklarını herkes gördü ve bu maç yüzünden grubumuzdan bazı abilerimiz ceza aldı,sahamız kapatıldı,para cezası verildi o yüzden kimseyi klavye başından dost yada kardeş ilan etmeyin...

FORZA ÇILGINLAR 58

konyasporum 20.02.2007 10:19

[QUOTE=liseli;192789]Geçen senede burada dostluk mesajları felan verildi Konyaspor bir anda dost oldu kardeş oldu.Ama Konya taraftarının yaptıklarını herkes gördü ve bu maç yüzünden grubumuzdan bazı abilerimiz ceza aldı,sahamız kapatıldı,para cezası verildi o yüzden kimseyi klavye başından dost yada kardeş ilan etmeyin...

FORZA ÇILGINLAR 58[/QUOTE]

Liseli Arkadaş Konya Taraftarı naptı ki..

Siz taŞLadınız o yüzden ceza aldınız..

Neyse Bu Maça Taraftar gelmiyor zaten..

By Karayel+58 20.02.2007 10:24

[QUOTE=konyasporum;192767]Konya'dan Sivas'a sevgiler..

[url]www.nalcaci.com[/url][/QUOTE]

[COLOR="Red"][FONT="Verdana"][B]SAHAMIZDA BU BAKIŞLARI İSTEMİYORUZ ZATEN BU BAKIŞLAR EN BAŞTAN OFSAYT ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::+58[/B][/FONT][/COLOR]

OLCAY_58_AKKUS 20.02.2007 10:27

[QUOTE=konyasporum;193142]Liseli Arkadaş Konya Taraftarı naptı ki..

Siz taŞLadınız o yüzden ceza aldınız..

Neyse Bu Maça Taraftar gelmiyor zaten..[/QUOTE]

GELMEMENİZ DAHA İYİ OLMUŞ.ÜZÜLMEDİM DOĞRUSU.AYRICA STATDA TAŞLANDIK DİYORSUNUZ HERALDE KİMSEYİ TAŞLAMAMIŞIZDIR.BİZİM STADA ÇOK TAKIMIN TARAFTARI GELDİ GİTTİ.GERÇİ BEN OLAYLARIN OLDUĞU TÜRÜBÜNE UZAKTIM AMA.AYRICA BAŞKA MERAK ETTİĞİM KONU SİVASTA ARASAN STADIN ETRAFINDA TAŞ BULMAN İMKANSIZ.TAŞ NERDEN GELDİ ACABA YAPTIKLARINIZDAN DOLAYI BAŞINIZA TAŞ YAĞMIŞ OLMASIN.:))

OĞUZ 20.02.2007 10:33

Bence sivas bu maçı alır. Hoşgeldin nalçacı kardaş.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18.