![]() |
YİĞİDO EVİNDE ÜZGÜN.
Sivasspor, taraftarının büyük ilgi gösterdiği Antalyaspor karşılaşmasında hayal kırıklığı yaşattı Sivas’da hafta sonu alınan Antalyaspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor
Ligin ilk yarısının son 5 haftasında Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan ve bu çıkışı ligin ikinci yarısına da taşıyarak taraftarlarının gönlünde taht kuran kırmızı-beyazlılar, taraftarının büyük ilgi gösterdiği Antalyaspor karşılaşmasında hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle deplasmanda aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken ve ligin güçlü ekipleri karşısında sergilediği futbolla adından sözettiren Yiğidolar, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Antalyaspor’a 1-0 yenilerek camiasını üzdü. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde çıktığı 9 lig maçından 6 galibiyet 1 beraberlik çıkaran kırmızı-beyazlılar 9 haftalık periyotta sadece Galatasaray ve Antalyaspor’a mağlup oldu. Ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapan ve 3’te 3 yapan kırmızı-beyazlılar, seriyi kendi sahasında mağlup olduğu Antalyaspor galibiyetiyle bozdu. 31. Puanı bulunan ve puan cetvelinde 7. sıraya yerleşen kırmızı-beyazlılar haftasonu kendi sahasında konuk edeceği Konyaspor karşısında galip gelerek hem taraftarını sevindirmeyi hemde üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor. |
--->: YİĞİDO EVİNDE ÜZGÜN.
Ben takımıma her halükarda destek veririm ve vericemde.Çünkü futbol içinde galip gelmek te var yenilmekte.O yüzden takımımıza her zaman destekte bulunalım.Ben 6.haftada oynanacak olan SİVAS-FB maçında yerimi alacağım.Maçın skoru ne olursa olsun takımıma destekte bulunacağım.Çünkü istanbulda 2 MİLYON civarında SİVASLI var eğer ordaki misafir seyirci tribünü'nü dolduramazsak bize yazık olur.Fb gerçek ANADOLU taraftarı görsün.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ |
Bu arada maça GEBZE'den geleceğim eğer gebze civarında oturan varsa mesaj atsın yeterli.
|
beraber trenle gideriz migros tribünüde maçımızı izleriz
|
BU MAÇI SİVAS ÇOK GÜZEL VERDİ BEN DAYANAMIYORUM SİVASLIYIM AMA FENERBAHÇENİN EN ÖNEMLİ YARDIMCISI SİVASLI BAKIN EĞER SİVAS BU HAFTA ANTALYAYI YENSEYDİ FENERE KESİN KES YENİLECEKTİ FAKAT SİVAS MAÇI VERDİ VE ANTALYADA ŞİMDİ FENERE MAÇI VERİCEK TÜRKCELL SUĞER LİGDE FUTBOL BÖYLE YOKSA ANTALYA KÜMEDE KALIP ARADAKİ FARK ÇOK UZUN OLACAKTIN HAFTA BAKIN VE BANA CEVAP VERİN KONYA HAVALANMASIM BAKIN GERÇEK SİVASI BU HAFTA GÖRECEKSİNİZ VE SİVAS KONYADA KONYAYI SAHADAN SİLECEK GÖRECEKSİNİZ...
|
evt evimizdeki maçlarda şansılık bırakmıyo inş bu hafta konyayı yenip başarımıza dewam etrecezz
|
-->: YİĞİDO EVİNDE ÜZGÜN.
[B][FONT="Comic Sans MS"]Sağlık olsun kazansak güzel olacaktı ama olmadı.. İnşaallah Konya maçını alırız...[/FONT][/B]
|
İnş. Sivasımız yener ama konyada cok formda antalya macındakı gibi oynarsak işimiz zor
|
[B]gerçekten kendi evimizde yenilmeseydik şimdi liderdik[/B]
|
bu şanssızlığımıza inşallah konyaspor karşısında son veririz!!
eğer deplasman grafiğimiz iç sahada da olsa şuan 2. bile olabilirdik.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:29. |