![]() |
Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden...<-cool58-istanbullu çılgınlar>
|
[quote=cool58]Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden...<-cool58-istanbullu çılgınlar>[/quote]WALLAHI IYI YAZMISSIN SENI TEBRIK EDYOM.TEZAHURAT BOLUMUNE YAZSAYDIN KESKE....
|
[quote=cool58]Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden...<-cool58-istanbullu çılgınlar>[/quote] Çok güzel olmuş,
|
[size=6][color=darkred]ÇOK GÜZEL OLMUŞ...[/color][/size]
|
[b]cool58 gardas
su bestelerin müziğini de yazsanızda ..nasıl söyleneceğini bilsek... ama harbi süper olmuş....[/b] |
[quote=cool58]Yıllarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden...<-cool58-istanbullu çılgınlar>[/quote]
eline sağlık istanbullu çılgın kardesim ben çılgınlar58 olarak seni tebrik ediyorum. alayına isyan ölümüne ÇILGINLAR58 |
bu Topici Kilitliyorum
Yorumlarinizi lütfen TEZAHÜRATLAR adli topice yaziniz!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:29. |