![]() |
Cangele Sivasta olmalımı?
[B]sakaryaspor sanırım bunsezon süper lige vada edecek.Ama sakarya da bizim arayıp bulamadığımız bir forvet var.Cangele'den bahsediyorum.Ayağına hakim ,adam eksiltmede mükemmel, son vuruşlarda tam isabet sağlıyor.Bu sezon başında ilk izlediğimde sivastaki kupa maçında bizim defansı resmen felç etmişti.Hakkı ve Tolga durduramamıştı hatta Tolga'nın o maçtan sonra gönderilmesi konuşuldu ve daha sonra Rizeye verildi.Kendi adıma önümüzdeki yıl Sivasspor forması giymesini çok isterim.Ve Hocamız Bülent UYGUN istediği takdirde de bu transferin olacağını düşünüyorum.Ben kendi adıma Sivassporun son vuruş eksikliğini Cangele ile kapatacağını düşünüyorum.Sizce bu futbolcu bu eksiğimizi kapatırmı?[/B]
|
--->: Cangele Sivasta olmalımı?
[B]Bu hafta cangele beni deteklercesine Kayseri ağlarını 3 kere havalandırdı.Bu adam bence sivasın aradığı adam.Kesinlikle alınmalı.Bu hafta gördük Kyseri 3 cangele 3 durum ortada.[/B]
|
sivasspora süper ligeden gelmesini en çok istediğim bir futbolcu arkadaşımız gelse çok faydalı olur bence
|
gerçekten iyi bir oyuncu dün çok güzel bir gol attı tam doksandan gerçi kalecinin hatası ama yinede iyi golcu.
|
-->: Cangele Sivasta olmalımı?
Sakarya iyi araştırmış ve çok genç bir yetenek bulmuş ancak bir oyuncunun iyi olması takımın başarısı için yeterli olmuyor Sakaryanın durumu ortada .
Belliki Cangele'nin taliplisi çok olacaktır ,alınırsa mükemmel olur, ileri ucumuz ; Balili - Mehmet Yıldız ve Cangele rüyası bile güzel Avrupada karış karış forvet arayacağına işte elinin altında ve Türkiyede , Tabiiki Sakarya yönetimini ikna etmek gerekiyor, alınması için gerekli gayretin gösterilmesi gerekir. Netice itibariyle çok çok iyi futbolcu üstelik uzun yıllar yararlanılabilecek ve para kazanılacak bir futbolcu. İnşallah biz alırız. |
Bildigim Kadariyla Argantina ümit milli takımındada oynuyormuş Sivasspor'a gelirse iyi iş yapar bence adamin ayagına top yakışıyor bi kere
|
ABİ CHETKOV GİTSİN CANGELE GELSİN ZATEN AS US OYNUYO CHETKOV.
|
bence bu futbolcunun devamlılığı yok canı istediği zaman oynuyor bize koşan savaşan adam lazım
|
[COLOR="Red"][B]Cvetkov un Bursa macinin son dakikasinda bos kaleye kacirdigi gol KABUS gibi gozumun onunden gitmiyor.Allah'tan o anda 0-0 degildi yoksa su anda neler yaziyor olurduk...[/B][/COLOR]
|
bana gore cangeleyi alalim ve chetkovu gonderelim adam mankenmis yaaa cangele gelsin bence super bir futbocvu sivasimiza yakisir yeter ki bulent hocamiz istesin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21. |