![]() |
Servet Çetin Gelecek Sezon İçin Anlaştı
Servet çetin galatasarayla ön protokol imzaladığı ortaya çıktı?Yani seneye galatasaray forması giyecek?
Benim bi görüşüm vardı?Servet giderse dedim türkiyede tek galatasaraya gider demiştim ve dediğimde oldu? Ayrıca sivasspor kulübü bu transfer için 600 bin euro da kasasına koyacak?? |
--->: Servet Çetin Gelecek Sezon İçin Anlaştı
insallah dogru degildir. ve hem 600 bin euro olamaz. cunki ilk devrenin sonunda baskanimiz aciklamisti kim 2 milion euro verirse o alir diye.
|
[QUOTE=furky;198429]insallah dogru degildir. ve hem 600 bin euro olamaz. cunki ilk devrenin sonunda baskanimiz aciklamisti kim 2 milion euro verirse o alir diye.[/QUOTE]
öyle ama devre arası sözleşmemiz devam ediyordu ama sezon sonu bitiyor yani .servet istediği takıma bedava gidebilir yine helal olsun para kazandrıp gidiyor |
haberler dogru cimbomun sitesinde bile yaziyor
|
::::İNSALLAH BUYUK BIR PARAYA GIDERDE SİVASSPOR BIRAZ GÜÇLENIR:::
|
[B]galatasaray her sene aynı şeyleri yapıyor.Sezon başlamadan kimler konuşuluyor kimler.sonra bir bakmışın aaaaaaaa oda ne Arjantin bombası Carrusca gelmiş.Gelecek vaad ediyormuş.Geç kardeşim bu palavraları ben yutmam.Yutan varsada yapacağım bir şey yok.Galatasaray kimseyi alamaz.en az 5 yıl transfer yapamazlar.[/B]
|
600 bin eromu milyon eurolar konuşuluyordu hani.Gerçekten bedavaya gidecekse hiç yoktan iyidir.tşk servet.
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;198454][B]galatasaray her sene aynı şeyleri yapıyor.Sezon başlamadan kimler konuşuluyor kimler.sonra bir bakmışın aaaaaaaa oda ne Arjantin bombası Carrusca gelmiş.Gelecek vaad ediyormuş.Geç kardeşim bu palavraları ben yutmam.Yutan varsada yapacağım bir şey yok.Galatasaray kimseyi alamaz.en az 5 yıl transfer yapamazlar.[/B][/QUOTE]
sen neden böyle yorum yapıyosunn galatasaray en büyük trasferi yaptı ve arda gibi kadroda fulbolcu kattı |
SERVETİ İLKYARI BİTTİĞİNDE VERSELERDİ 2 MİLYON EURO KAZANACAKLARDI BÜLENT HOCANIN İŞİNE GELMEDİ TABİ AMA KAYBEDEN YÖNETİCİLER VE SİVASLI FUTBOLSEVERLER KAYBETTİ
|
Öncelikle herkese selamun aleyküm. Arkadaşlar niye tartışıyorsunuzki. Servet'in 600 euroya transferini az mı buldunuz?. anlamadınız galiba 600 euro demek 2 yıllık anlaştıysa 1.200 euro demek 3 yıllık anlaştıysa 1.800 euro demek. Ayrıca size güzel haberim var gs'nin parası yok ve servet'e para vermezler diyenler çıkıyor. Yanılıyorsunuz Gs'nin kasasına yakında 140 milyon dolar girecek.hatta 90 milyon doları kasasında..Borcuda sıfırlanacak.Yani dubaideki bir zengin iş adamı gs'nin arazisini satın almıştır.Şimdi 90 milyon dolarını peşin almışlar.Geri kalanınıda 3 ay içinde yapılması bekleniyormuş.yani bu demek oluyor ki gs'nin işleri çok iyi gidiyor.Futbolculara artık paralarda ödenmeye başlamışlar bile 2 gün önce gs'li oyunculara yönetim paralarını ödemiş.gs'nin stadı yakında yapılacağı için servet'e mutlaka para ödenir.haberlerde görmüyosunuz herhalde başbakan bile onayladı stadın yapılmasına haziran ayında stadın ilk kazması vurulacak.Bunları niçin yazdım aranızda servet'le ilgili kötü düşünenler var bilmeleri için yazdım.Servet bu sezon sivasspor'a geldiği için çok mutlu olmuştur.Ve hiç unutamayacağı sivasspor'u kalbinde taşıyacaktır.Unutmayın servet Dünya Yıldızı olursa şaşırmayın.Ben burdan Servet'e sivasspor'uzu temsil ettiğin için ve birde fb'ye gol attığın için sana teşekkür ediyorum. vede yolun açık olsun diyorum.Saygılarımla ......Çılgın Yiğidolar.....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09. |