![]() |
Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?
Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum Köln'e gitmeden önce genç oyuncumuz Gürhan Gürsoyu istediğini biliyormusunuz?
20 Yaşındaki genç oyuncunun bonservisi Fenerbahçede ve istdiği zamanda Gürhanı alabilecek?Size göre Gürhanın bonservisini almalımıyız? |
-->: Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?
Kaynak telelig.Gelse harika olur bonservisiyle ama fenerin onu bırakcağını sanmıyorum.
|
--->: Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?
Yav bune hız daha biraz önce teleligde söyledi :D
|
HAYIRLISI OLSUN NE DIYELIM
--- |
Bence de gelecek vaadeden bir oyuncu. Onunla birlikte Can Arat'ı bonservisleriyle bereber almkata fayda var. Madem SERVET'te gidici, onun yerine tekrar CAN ARAT'ı almak lazım. Gürhan'ın da maşallahı var, nazarlardan uzak..
|
Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?
[B][COLOR="Sienna"]Adları büyük ama kendileri küçük olan bu takımlar, gelecek vaad eden genç futbolcularını diğer takımlara yetişmeleri ve pişmeleri için kiralık veriyorlar. Kendi bünyelerinde tutsalar yedek kulübesinden çıkamayacaklar. Onlarda kendilerini gösterebilmek için var güçleriyle mücadele ediyorlar.
Gürhan'ın son zamanlardaki yükselen form grafiği hem kendisinin yolunu açıyor hem de Sivassporun...[/COLOR][/B] |
futbolcu arkadaşımız bize gelince kıymete bindi tabi fb'nin onu bırakacağını sanmıyorum kimbilir verdikleri için pişmandırlar belki:)
|
[B]Geçen hafta ben Fikret Ünsalın ağzından dydum.Gürhanın bonservisini bizzat Aziz Yıldırımdan istemiş ama Aziz yıldırım hiç yanaşmamış.Yinede en azından önümüzdeki sezonda takımda olmasını sağlasalar süper olur.[/B]
|
sivasspor ne yapıp etmeli sgürhanın bonservisini almalı çünkü potansiyeli yüksek bir futbolcu ayrıca sivasspora çok büyük maddi açıdan gelir sağlar satılırsa
|
-->: Daum'dan Köln'e Gitmeden Önce Gürhan Atağı?
bnce seneyede kıraya verebilir fener suanda gitse fbde oynayamaz büyük takımlar genclere pek sans vermiyolar ama Sivasa verse hem adam tecrube kazanır hemde bizim için ii olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |