![]() |
Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler
[B]İStanbul seyahatimiz Boyunca 3 arkadasımla beni Son derece Bir Sivaslıya Yakısır şekilde Agırlayan kahrımızı ceken istanbulun cogu yerini gezdiren Yeri geldiğinde Tanımadıgı insanları evınde misafir eden Sivasporumuzun ve Taraftarının yanında olduklarını gosteren
by_karayel58 (Yaşar İnşaat---istanbul sultançiftliği) Batuhan abi (Toprak izalasyon ---Bursa) sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz...Sivaslıyım diye gecınıp taraftarım die gecınip işin icraate geldiğinde kılını kıpırdatmayanlara cok güzel bi örnek oldukları için ayrıca ben ve arkadaslarım adına minnettarlıgımızı sunarız....[/B] |
--->: Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler
[B]teşekkürler .[/B]
|
Kardeşlerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı tşkler...
|
-->: Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler
Maça hangi şartlarda gittiğinizi çok iyi biliyorum Emre,
Sizi bu özverinizden dolayı kutluyorum. Sizlere sahip çıkan by_karayel58 (Yaşar İnşaat---istanbul sultançiftliği) Batuhan abi (Toprak izalasyon ---Bursa) arkadaşlarımıza teşekkür ederim. |
spordan ve taraftardan anlayan böyle abilerimiz oldukça sırtımız yere gelmez taraftara yardımcı olandanda olmayandanda allah razı olsun
|
bize böylesine destek verenler oldukca bi şeyler yapma arzumuz gittikce artıyor
|
-->: Merkez--tayfadan Gercek taraftarlara Teşekkürler
gerçekten de onların bu yaptığını bazıları tanıdıgına bile yapmıyor.
Teşekkür ediyorum bende onlaraa |
bu arada unutmadan sonmez abimizede cay ikramı ve guzel sohbeti için tşk ler
|
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Furkan ve Batuhana bizde teşekkürü bir borç biliriz..Kardeşlerim haklarını helal etsinler...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[I][B]Arkadaslarımızı ve Kardeslerimizi İstanbulda Ağırlayan Tüm Hemşerilerimize Tskler ;) [/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28. |