SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİRLİKTELİK NE GÜZEL.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10495)

SivasSpor.Com 13.03.2007 09:07

BİRLİKTELİK NE GÜZEL....

Sivasspor’un Bursaspor’u 3-1 yendiği maçta alınan 3 puan kadar, yaklaşık 300 kişilik taraf grubunun desteğide sevinçle karşılandı. Havuz tarafındaki kale arkasında yer alan grup maç boyunca susmayarak takıma destek verdi.

Büyük çoğunluğun zaman zaman destek verdiği maçta, yaklaşık 300 kişilik grubun şarkı ve türkülerle takıma destek olmaları “taraftarlık işte böyle olur” dedirtti.
Aynı taraftar grublarının bundan sonraki maçlardada takımlarına destek vermeleri bekleniyor.

zaralım 58 13.03.2007 09:16

--->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

BU MANZARALARI DEVAMLI GÖRMEK İSTİYORUZ EĞER BİZLER SİVASSPORLU OLARAK ELELE VERİRSEK DİĞER TAKIMLAR RAKİBİMİZ BİLE OLAMAZ.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

SivasLady 13.03.2007 09:20

[B]hafta sonu oynanan Sivasspor-Bursaspor macinda tribününde
yerlerini alan BÜTÜN TARAFTARA cok tesekkür ederiz
gruplarin tribünde bütünlesmesi bizi cok sevindirdi
takimi tezahüratlarla destekleyip moral vermeleri
macin skorunun bizim acimizdan güzel olmasinida etkiledi
Macin senliklere cevirilmesi ayri bir güzellik katmis
davullar halayalar :) orda olamayanlari kiskandirdi
insallah her macimizda böyle güzellikler görürüz[/B]

CÜSSKB-Aynur 13.03.2007 09:34

-->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

Birliktelik güzel,

Biz CÜSSKB olarak Taraftar Dernek ve Gruplarıyla birlikte olacağız dedik ve sözümüzde durduk.

Yalnız, yerel basının CÜSSKB yi görmezden gelmelerinede üzülüyorum doğrusu.
İlk defa CÜSSKB olarak tribündeydik ve gençlerimizi motive etmek açısından Üniversite desteğinin belirtilmiş olmasını isterdim.

infaz-16 13.03.2007 09:35

evet haklısınız birlikdelik çok güzel taraftar grubları beraber izledik karışık olrak beraber dernekde oturduk yemekde yedik çay sohbet herşey çok güzeldi ben bu beraberliği aramızda kırgınlık olmadığını göstermek için bursadan maça giddim saoolsunlar murat kardeşeim serhan naiil mesud kol kola sdada girdik maçımızı izledik çıkdık herhangi bi sorun aramızda yok olmazda çünkü kalpler sivasspor için çarpıyor sadce tek bi olya çok krıldım onuda hamet kardeşimiz düzeltecek sanırım bursdan özel olrak MERKEZ TAYFA pangardı yaptırdım burya döndüğümde siteye girdim baktım bizim pankard sansürlenmiş tek üzüldüğüm konu bu. ahmet bunu düzeltir benim beklentim bu, herzman omuz omuza izleyecez maçımızı bize yakışanda budur, BIRAHINDA FARKIMIZ OLSUN BİZ SİVASLIYIZ , YAPMACIHDANDA TARFDAR OLMADIK.

gülkız 13.03.2007 10:25

--->: -->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;200145]Birliktelik güzel,

Biz CÜSSKB olarak Taraftar Dernek ve Gruplarıyla birlikte olacağız dedik ve sözümüzde durduk.

Yalnız, yerel basının CÜSSKB yi görmezden gelmelerinede üzülüyorum doğrusu.
İlk defa CÜSSKB olarak tribündeydik ve gençlerimizi motive etmek açısından Üniversite desteğinin belirtilmiş olmasını isterdim.[/QUOTE]

[B] Bayan-erkek tek yürek Sivasspor konusunda dayanışma olması çok güzel ve bu dayanışmanın çoğalarak sürmesini diliyorum.Kendini Sivasspor taraftarı olarak gören çekirdekçilerin ve bazı şahısların ders alması gereken bu konuda Aynur Hanım boşuna üzülmemeniz gerektiğine inanıyorum.Binlerce kişiye ulaşan [url]www.sivasspor.com[/url] da site yönetimi duyarlılığınızın ve bu konuda bilinçli bir zihniyeti sahip Sivasspor yönetimi de etkinliklerinizin farkındadır .Kanımca Sivas da yerel basının samimi olmadığına inananlardanım.Belki katılırsınız belki de katılmazsınız Sivasspor haberlerinde ve yorumlarında gerçekten Sivas için düşünerek yazdıklarına inancım yoktur.Aktivitelerinizin 1967 GTD,Merkez Tayfa,Çılgınlar 58 ile artarak sürmesi dileğiyle,mutlaka ulusal basın da özellikle Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında yer alarak gururlandıracağınıza eminim. [/B]

PurPose58 13.03.2007 10:50

[B][I]Şunu Not Düşmek İsterim ki Taraftar 300 kişi değildi en az 700 kişi vardık butun gruplar ;) [/I][/B]

CÜSSKB-Aynur 13.03.2007 11:00

-->: --->: BIRLIKTELİK NE GÜZEL....

[QUOTE=merkez-uğur;200157][B][I]Şunu Not Düşmek İsterim ki Taraftar 300 kişi değildi en az 700 kişi vardık butun gruplar ;) [/I][/B][/QUOTE]

Uğur bizim Grup için yazmışlar, ama yukardada dedğim gibi yerel basınımız maalesef yeteri kadar destek görmüyoruz.

Kale arkası DERNEK-GRUP TOPLAMI tabiiki 700 üstündeydi

OLCAY_58_AKKUS 13.03.2007 11:07

[B]Atalarımız boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye.Bu hafta o gurup harikaydı.En kısa zaman da inşallah diğer türübünlerde bu arkadaşlara uyar.Özlediğimiz taraftar gurubuna kavuşmuş oluruz.Önümüzdeki yıl stadın üstüde kapanacak ve o zaman 4 Eylülden çıkmak neredeyse imkansız olacak.[/B]

PurPose58 13.03.2007 11:21

[QUOTE=infaz-16;200146]evet haklısınız birlikdelik çok güzel taraftar grubları beraber izledik karışık olrak beraber dernekde oturduk yemekde yedik çay sohbet herşey çok güzeldi ben bu beraberliği aramızda kırgınlık olmadığını göstermek için bursadan maça giddim saoolsunlar murat kardeşeim serhan naiil mesud kol kola sdada girdik maçımızı izledik çıkdık herhangi bi sorun aramızda yok olmazda çünkü kalpler sivasspor için çarpıyor sadce tek bi olya çok krıldım onuda hamet kardeşimiz düzeltecek sanırım bursdan özel olrak MERKEZ TAYFA pangardı yaptırdım burya döndüğümde siteye girdim baktım bizim pankard sansürlenmiş tek üzüldüğüm konu bu. ahmet bunu düzeltir benim beklentim bu, herzman omuz omuza izleyecez maçımızı bize yakışanda budur, BIRAHINDA FARKIMIZ OLSUN BİZ SİVASLIYIZ , YAPMACIHDANDA TARFDAR OLMADIK.[/QUOTE]

[B]Abi Gereken Özürü Zaten Merkez Tayfa Grubu Olarak Beklıyoruz ;) [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18.