![]() |
25. Haftanın Hakemleri
[img]http://www.superspor.com/images/1/29/7663_03.jpg[/img]
[B][COLOR="red"]Haftanın hakemleri açıklandı[/COLOR] Turkcell Süper Ligi'nde 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle: [COLOR="blue"][U]16 Mart Cuma [/U][/COLOR] 20.00 Konyaspor - Galatasaray: Hakan Sivriservi [U][COLOR="blue"]17 Mart Cumartesi[/COLOR][/U] 14.00 Vestel Manisaspor - Sakaryaspor: Cüneyt Çakır 14.00 Kayserispor - Antalyaspor: Fırat Aydınus 14.00 Denizlispor - Gençlerbirliği: Bülent Demirlek 14.00 Trabzonspor - Ankaragücü: Aytekin Durmaz 14.00 Gaziantepspor - Çaykur Rizespor: Bülent Yıldırım [COLOR="Red"]14.00 Ankaraspor - Sivasspor: Cemil Şensöz[/COLOR] 19.00 Bursaspor - Fenerbahçe: Mustafa Kamil Abitoğlu [COLOR="Blue"][U]18 Mart Pazar[/U][/COLOR] 19.00 Beşiktaş - Kayseri Erciyesspor: Cem Deda (Seyircisiz) [/B] |
--->: 25. Haftanın Hakemleri
bu kim ya başka çaylak yokmu sivas maçlarına mecburmu bu adamlar böyle hakemleri vermyi
|
[QUOTE=nazimgulturk;200895]bu kim ya başka çaylak yokmu sivas maçlarına mecburmu bu adamlar böyle hakemleri vermyi[/QUOTE]
[B]Fenerbahce - SivasSpor macindaki 4. Hakemdi :) iyi yönetecegine inaniyorum [/B] |
arkadaşlar bizim maçlarada hep aynı şahıslar veriliyor
fener sivas maçındada görevliydi bu şahıs |
-->: 25. Haftanın Hakemleri
SELÇUK DERELİYİ BU LİSTEDE GÖREMEDİĞİM HAFTALAR
MUTLUYUM:) |
selçuk dereli hakem mi ben bile ondan iyice yaparım
|
-->: 25. Haftanın Hakemleri
ayvayı yedik beyler???
2 senedir penaltı kullanamıyoruz,inşallah bu maçta kullanacaz. |