![]() |
SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra İngiliz Portsmouth ve iki Rus takımının teklifte bulunduğunu söyledi.
Uygun, milli futbolcunun transferi için, "Servet'in mukavelesinde 550 bin euro getirirse serbest kalır diye bir madde var. Servet ile konuştum, kendisi bana "Sivas'ta mutluyum şimdilik transferi düşünmüyorum" dedi" diye konuştu. Servet'in çok üst seviyede bir oyuncu olduğunu belirten Uygun, "Servet, Sivasspor'dan Milli Takım'a yükselen oyuncu. İyi de bir profesyonel. Kendisi ile ben de konuştum. Bana, Sivas'ta bulunmaktan ve burada top oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Oynadığı oyunla 3 büyüklerin ve yabancı takımların ilgisini çekmiş durumda. Sezon bittikten sonra takımımın ve kendimin menfaatleri doğrultusunda karar vereceğim" şeklinde konuştu. |
--->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
helal olsun servet sana seni seviyoruzz harbi delikanlı adammışsın ++++++++
|
isde yildiz dedin böyle olur, ikidebir oraya buraya yalakalik yapip baska takimlara mesaj göndermez..
|
-->: --->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
[QUOTE=divrigili_58;201359]helal olsun servet sana seni seviyoruzz harbi delikanlı adammışsın ++++++++[/QUOTE]
AYNEN KATILIYORUM SİVASSPORUN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA VERECEĞİ KARARA SAYGILIYIM. SENİ SEVİYORUZ |
harbi delikanlı böle olur işte sivassporun oyuncusu!!!
|
-->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
serveti fenerbahçede iken hiç sevmezdim ama sivasspor da bir abilik rolu üstlendi helal olsun .. çok kaliteli bir topçu olmayabilirsin ama bu açıklamaların ve sivası evin gibi görmen yüzünden sana teşekkür ederiz;)
|
-->: SERVET GİTMEK İSTEMİYOR
serveti daha önceleri bende sevmezdim ama şimdi en sevdiğim oyunculardan birisi.ama servet seneye galatasarayda....
|
GERCEKTEN SUPER BI ADAM YA BEN SERVETI SIMARIK ARTIST BILIRDIM COK YANLIS TANIMISIM HELAL OLSUN SERVET EGER SENEYE 2 TANE KALITELI YABANCI ALIR SERVETI DE ELIMIZDE TUTARSAK UEFA YA GIDERIZ
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Servetin eğer bu kendi fikri ise gayet güzel bir fikir.Sivasspor açısından değerlendirecek olursak Servet in Sivasta bulunması takımımız açısından olumlu.Ama Servet açısından düşünecek olursak bence Servetin Avrupada bir takımda oynaması gerekir diye düşünüyorum.Serveti Türkiyede 3 büyük kulüplerde harcarlar.Bu kulüplerde camia ve taraftar baskısı üst düzeydedir.Bir yalnışta hemen ipini keserler.Eğer Sivasta mutlu ise burda oynamaya bence devam etmeli.Burda oynadığı sürece A Milli takımdada oynamaya devam edecektir.[/COLOR][/FONT][/B]
|
arkadaslar,
kimseyi dis görünüsüne göre degerlendirmeyin. servet her zaman dört dörtlük bir insandi. artistik görüntüsünün arkasinda mütevazi bir yüregi vardir. fenerdeyken de öyleydi. adamin en sevdigi müzik tarzi halk müzigidir, ona "türkü baba" da derler, cok genis bir repertuari vardir. konusmalari da abuk sabuk degil ve simarik degil, Sivasspor kaptanligina yakisir bir karakteri var. Umarim seneye de bizde kalir. Giderse de adam gibi gidecektir ve arkasinda kendisini seven vefali Sivaslilar birakacaktir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34. |