![]() |
4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
Daha önce üzerinin tamamen kapatılması planlanan stadın, şimdi sadece maraton tribününün kapatılmasına karar verildi.
Konuyla ilgili olarak Vali Veysel Dalmaz’ın, Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı hemşehrimiz Abdullatif Şener’e “4 Eylül Stadı’nın tamamen kapatılmasının maliyeti 17 trilyonu bulacak. Bu parayı bu şekilde harcama yerine sadece maraton tribünlerinin üzerini kapatıp geri kalan parayı yeni ve daha büyük bir stad için harcamak gerekir” dediği ve Bakan Şener’inde Valinin bu önerisine destek verdiği öğrenildi. Son alınan karara göre, 4 Eylül Stadı’nın sadece maraton tribün kısmı kapalı tribün olacak ve bunun için yaklaşık 2 trilyon lira harcanacak. İhalesi yapılan çalışmaların kısa sürede başlanacağı ifade edildi. |
--->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
..BOYLESI DAHA İYİ OLMUS BOYLECE FAZLA MASRAF ETMEMIS OLURUZ...
|
Bana göre yeni stad felan yapılmaz bu lafta kalır...
|
-->: 4 EYLÜL İÇİN YENİ KARAR
usta nasil 17 trilyon oluyor ya, zaten bi stad yapilmasi 50-300 milyon arasi, stadin üstünü kapatmasi nasil 17 trilyonu biliyor.
Ya ben yanlis anladim, yada siz yanlis bilgi verdiniz! |
BU rakamlarda yanlışlık var.şimdiki 4 eylül yıkılıp,tesislerin oraya alınıp,orayada büyük alışveriş merkezi yapılması lazım diyorum.
|
[B]Yeni bir satadyum bir gün yapılacak bu stadyuma o kadar para harcamakta yanlış bencede...[/B]
|
Bence , yeni stad yapsinlar daha iyi
|
bnce tamamı kapatılsa daha ii olur.en azından kale arkalarından ya gar tarafı yada öbür taraf kale arkasındanda biri kapatılsa iyi olur
|
butun stad kapanacak dediler 2 sene gecti sadece bi bolum kapanıor
o yüzden yeni stad filan hayale benziyo hem yapılsa nolacak 15 bin kişilik stad dolmuyo 20 30 bün kişilik stad mı dolcak :D hadi doldu diyelim kac kişi cıkıpda destek verecek takıma ? |
Eger yeni Stad yapilcaksa, hic kapatmasinlar üsütünü daha iyi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:53. |