![]() |
Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...
|
Katiliyorum...
|
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
[i][size=6]Aynen Katiliyor ve Gönülden DESTEKLIYORUM [/size][/i] |
[b]
EVET TEL ÖRGÜYE KARŞIYIZ...... VALLA BU TELLER YÜZÜNDEN MÜSLÜM BABANIN FANATİĞİ GİBİ OLDUM HERYERİM JİLET İZİ GİBİ TELLER KALKSIN SİVASIN UŞAA RAHATLASIN........ :lol:[/b] |
kesinlikle teller kalkmallı bazıları süper ligde olay çıkartıcaz diye bizi istemediler onlara kendimizi gösterelim yıllar önce kayseride olan olaylardan sonra kötü imajımızı temizlememeiz lazım
|
Bende aynen katılıyorum. Seyircimizi tecrit eder gibi ilkel bir uygulamay karşıyım. Yerden 1,5 metre yüksekte bir balkon (duvar) yapılsın. herkes maçı rahatlıkla izlesin. Bakınız Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu ve Beşiktaş İnönü Stadlarına. Bizim onlardan farkımız ne. [b]"TEL ÖRGÜLERE HAYIR"[/b]
|
aynen katiliyorum tel örgü yakismaz bizim gibi medeni insanlara
|
abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz
|
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote] :?: :arrow: TARTŞILIR...
|
hmm...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:46. |