![]() |
UYGUN ADIM ZİRVEYE..
A Milli Maç sebebiyle Turkcell Süper Lige 1 hafta ara verilmesinin ardından Teknik Patron Uygun, bu haftayı iyi değerlendirerek Kayserispor’a sürpriz yapacaklarını söyledi.
başarılı Teknik Direktör Bülent Uygun, zirvede kalmanın yollarını gösteriyor. Ankaraspor mağlubiyetinin ardından önümüzdeki hafta Kayserispor ile yapacağı maç öncesi Sivasspor teknik Direktörü Bülent Uygun hedef büyüttü. Uygun, futbolcularına maçlarda sakin olmaları gerektiğini söyledi. A Milli Maç sebebiyle Turkcell Süper Lige 1 hafta ara verilmesinin ardından Teknik Patron Uygun, bu haftayı iyi değerlendirerek Kayserispor’a sürpriz yapacaklarını söyledi. Karol Pecze`nin sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edilmesinin ardından Sivasspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Bülent Uygun aldığı başarılı sonuçlar ile tüm basın kamuoyunun gözdesi haline geldi. İkinci yarının ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde eden tek takım olma unvanını elinde bulunduran Sivasspor, ortaya koyduğu futbol ve elde ettiği sonuçlarla hem taraftarından hem de spor kamuoyundan alkış alıyor. Sivasspor teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor’un kısıtlı bütçesi ile büyük başarılara imza attığını ve Sivassporlu taraftarların takımlara destek olmalarını istedi. Uygun, Kayserispor maçı öncesi TSYD Konya Şubesi, 2007 Mevlana Yılı dolayısıyla düzenlediği turnuvaya katılacaklarını söyledi |
--->: UYGUN ADIM ZİRVEYE..
Anlamlı turnuvada yiğidomuzu görmek cok güzel oldu. Gerci ben konyaspor u sevmıyorum hatırlayın gecens enıkı macta koltuklarımızı kırmış ve 1 mac saha kapatmaya varan ceza almamıza neden olmuşlardı !
|
[B]Pecze ile kötü gidisatimiza Uygun`un gelmesiyle son verdik
takimda iyi düzelmeler görünüyor, dissiplin geldi ve teknik acidan ilerledik Bülent hoca takimi iyi tanidigindan dolayi daha basarili olacak insallah sezonu zirvelerde bitirecegiz bülent hocaya ve takima basarilar dilerim[/B] |
Zirveye çok yakınız neden olmasın zirve bizim..................
|
[B]Bu kayseri maçı bence üst sıralar için ya tamam ya devam maçı bu maçı alırsak bizim için iyi olur.Ama alamazsak yukarı sıralara tırmanmak hayal olur.Sivas muhakkak kazanmalı başka çare yok.[/B]
|
inaşşllah yeneriz kayseriyi:)):rolleyes: [FONT="Book Antiqua"][/FONT]
|
Kayseriyi yenmememiz için bir sebep yok yeterki azmedip galibiyet için çalışalım sonuç kendiliğinden gelecektir.
|
-->: UYGUN ADIM ZİRVEYE..
takımız bu turnuvada iyi hazırlanacaktır ve ankara yenilgisini unutacaklardır.ben faydalı olacağını düşünüyorum.inşallah da öle olur.
|
Hocamıza ve takımımıza güvenimiz sonsuz,zaten süperligin en renkli süprizlerine imza atan bir ekibimiz var, insallah bu macın sonucu gönlümüze göre olur.
|
BENCE SİVAS BU MAÇTA BASİT HATALAR YAPMAZSA RAHAT KAZANIR TAKIMIMIZ ÇOK İYİ OYNUYOR ANKARA MAÇI ŞANSSIZLIKLAR VE EKSİK KALMAMIZ YÜZÜNDEN KÖTÜYDÜ AMA BU MAÇI ALIP BİZİ SEVİNDİRECEKLERDİR.....
SİVASSPOR:3 KAYSERİSPOR:1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |