![]() |
HER ALANDA DAYANIŞMA!
[IMG]http://www.sanalaile.com/photoplog/file.php?n=31&w=o[/IMG]
Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri’de yaşayan SivasTuning üyelerimiz SivasTuning çatısı altında bir organizasyon yaparak Sivas’a ziyaret gerçekleştirdiler. Böylece SivasTuning’de gerçekleştirilen ilk şehirlerarası Organizasyona başarıyla imza atmış oldular. Sivas'ta ki üyelerimiz ST Sivas Sorumlusu Bekir Bayrak'ın öncülüğünü yapacağı karşı ziyarete hazırlanıyorlar.SivasTuning Kayseri gezisiyle,birlik ve beraberlik içinde iyi bir orginizasyona imza atacak.ST ailesi bu tür organizasyonlara devam ederek,kulvarındaki rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. 25.03.2007 Pazar günü yaplacak Kayseri organizasyonu için Bekir Bayrak : ''Sivaslıların bu alanda da dayanışma içeresine girdiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu,bu güzel faliyetlerin içerisinde bulunmaktan gurur duyduğunu'' belirtti. Kaynak: [url]www.sivastuning.com[/url] [url]http://www.sivastuning.com/showthread.php?t=2982[/url] [IMG]http://www.sanalaile.com/photoplog/file.php?n=32&w=o[/IMG] |
-->: HER ALANDA DAYANIŞMA!
SivasTuning Sivas sorumlusu Bekir kardeşimizin ellerine sağlık , harika bir organizasyon olmuş.Her fırsatta birlikteliğimizi göstermek gerekiyordu , kendisine tekrar teşekkür ederiz.
|
--->: -->: HER ALANDA DAYANIŞMA!
[QUOTE=sivaslıavukat;202845]SivasTuning Sivas sorumlusu Bekir kardeşimizin ellerine sağlık , harika bir organizasyon olmuş.Her fırsatta birlikteliğimizi göstermek gerekiyordu , kendisine tekrar teşekkür ederiz.[/QUOTE]
Alper gardasima gönülden katiliyorum. Insallah sivastuning yaz bulusmasida cok sicak bir ortamda gecegine inaniyorum. |
--->: HER ALANDA DAYANIŞMA!
[B]Milyonları bulan sayımıza rağmen (Sivaslı) 100'lerle ifade edilebilecek topluluklardan öteye gidemiyorduk,
Bu tür organizeler birlikteliğin; bekleyerek ve izleyerek olamayacağını bizlere kanıtlıyor, Sivastaki ve Kayserideki arkadaşlara özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum ;)[/B] |
[COLOR="Blue"][B]Bu güzel organizasyona emeği geçenleri kutluyorum.
ST Sivas Sorumlusu Bekir ağbi ile birlikte bu gezinin başarılı geçeceğine inanıyorum.Kayseri'de büyük bir Sivas potansiyeli olduğunu biliyoruz,bu ve benzeri faliyetler ile birlikte bu potansiyel de harekete geçecektir.[/B][/COLOR] |
HEMŞOLAR BENDE KAYSERİDEYİM SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM PAZAR GÜNÜ SİZLERLE OLMAK GURUR VERİR BANA haber ederseniz memnun olurum
GÖRÜŞMEK İSTEYEN OLURSA MSN ADRESİM [email]koyu_58@hotmail.com[/email] |
[B]SivasTuning`in sitesinde takip ettigim kadariyla
cok güzel bulusmalar organize ediliyor Sivas ve cevre sehirdeki arkadaslar birbirleriyle kaynasiyorlar Bu pazar Kayseri organizasyonu var eminim güzel ve eglenceli gececek imkani olan arkadaslar buyursun gitsin bilgiler [url]www.sivastuning.com[/url] sitesinden alinabilir Yaz icin Büyük bir organizasyon planlaniyor insallah katilim cok olur, ben olsam kacirmam :) Sivas Sorumlusu Bekir abi ile arkadaslarin emekleri icin tskler[/B] |
sivastuning kardeş sitmize canı gönülden teşekkür ediyorum
|
çok güsel organizasyon teşekkürlerrrr:).....
SiVaSlI dOğDuK sİvAsLI ÖlEcEğİz |
sivas tuning den bulusmalari yakinen takip ediyorum gercekten hos olaylar yasaniyor orda bulunan arkadaslar imkaniniz varsa katilin pisman olmayacaginizi düsünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08. |