![]() |
HAYALİM GERÇEK OLDU..
Sivasspor’da gösterdiği başarılı performansın ardından, Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim’in dikkatini çekip kadroya çağırılan Sivasspor’lu Mehmet Yıldız, sorumluluğunun bilincinde olduğunu söyledi.
Ay-Yıldızlı takımın aday kadrosuna çağırılmasının Sivaslıları olduğu kadar kendisini de gururlandırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, “Milli takıma davet edilmek ve formayı giymek her Türk genci gibi benim de hayalimdi. Allah’a şükürler olsun hayalim gerçek oldu. Bundan sonra bana düşen tek şey, hocam şans verdiği takdirde bu formayı bir daha çıkarmamak, bütün gayretim ve çabam bu yönde” dedi. |
--->: HAYALİM GERÇEK OLDU..
bence sen daha iyi yerlere layıksın türk futbolu senin gibi yiğitlerle coşacak allah yardımcın olsun başarılarını daim eylesinn.....
***REİS 58*** |
-->: HAYALİM GERÇEK OLDU..
Basaracagina inaniyoruz ALLAH kolaylik versin AY YILDIZLI forma sana yakisacaktik göster kendini
|
sen gercek biy yildizsin yildizligin dahada parlayacak insallah yolun acik olsun tum sivaslilar olarak seninle gurur duyuyoruz bu arada hayrettin kardesimde bu formayi hak ediyordu dusuncesindeydim ama fatih hocaninda secimine saygi duyuyorum cunki cok mucadeleci onun icin hak ettigini dusunuyorum tabi bu beni gorusum insallah onuda milli takimda goruruz servetede mehmetede basarilar
|
Çalışmanın meyvesini toplamaya başladı Mehmet YILDIZ helal olsun daha güzel yerlere de gelicektir ama milli olması onu havayaa sokmaz inş. yoksa bu örnekte bir cok oyuncu var Mehmet bunların içerisinde olmuyacaktır.
[COLOR="Red"]Bu arada bi artı parantez de Fatih TERİM için acmak istiyorum gercek bi imparator oldugunu gösterdi milli takımda ismi olan oyuncular değil hak eden oyuncuların cağrıldıgını gösterdiği için. TEŞEKKURLER HOCAM ![/COLOR] |
umarım bu 2 macta az da olsa oynar vede kendini herkese gösterir..Bu formayı da dediği gibi hiç cıkartmaz inşallah
|
SİVASPORUN DEĞERLİ OYUNCIULARINDAN MEHMET AZİMİN ZAFERİN GÖSTERDİ VE BUNDA GURUR DUYDUK GÖSTER KENDİNİ VİERİ MEHMET
|
[B]Avatarıma seni koyduğum için bu kadar memnun olmamıştım Yıldız.Sen en güzellerine layıksın.Sivas'ın onurusun Bülent hocanın dediği gibi.Umarım daha iyi yerlere gelirsin futbol hayatında.Yaşıda daha genç.Gönlümüz,kalbimiz seninle.[/B]
|
cok gurur verici biseyyy..................
|
[B][I]Sana helal olsun o formayi Coktan hakettin. Güclüsün kuvvetlisin kim tutar seni Boga Mehmet gardas Cumartesi dört gözle golü senden bekliyom Aslanim [/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:35. |