![]() |
ULUSOY´DAN TEŞEKKÜR.
[IMG]http://www.hurdogan.com/img/14671.jpg[/IMG]
A Milli takımımızın Yunanistan’da oynadığı Avrupa Kupası grup eleme maçına Türkiye’den kulüp başkanı olarak sadece Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın geldiği açıklandı. Önceki gün bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, süper ligde yer alan bütün kulüplerin başkanlarını Yunanistan’daki maça davet ettiklerini, ancak bu davete sadece Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın katıldığı belirterek kendisine ve Sivasspor kulübüne teşekkür etti. Ulusoy konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Biz Federasyon olarak bütün kulüplerimiz başkanlarını Milli maça davet ettik. Sadece Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz geldi. Bize verdiği destekten dolayı ve bu sevinci bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum” dedi. |
EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN
BASKANIMIZA BIZDE TESEKKÜR EDIYORUZ. KESKE BÜTÜN BASKANLAR GITSEYDI.
|
--->: ULUSOY´DAN TEŞEKKÜR.
Sivasspor camiasının , diğer camialardan ayıran en büyük özelliği işte bu ..Diğer camialar gibi kendi büyük görüp davete icabetsizlik yapmadı. Ve davete icabet ederek, gerçek büyüklük ne imiş 70 milyona gösterdi. Senin gibi bir başkanımız olduğu için gurur duyuyoruz ..Sonuna kadar arkandayız vede destekçiniz. İnş. uzun yıllar sivas'ımıza ve sivassporumuza hizmet edersin.
Saygılarımla |
-->: ULUSOY´DAN TEŞEKKÜR.
gerçekden başkanımızın böle büyük bi maça gitmesi ve sadece sivasspor başkanın da katılması bizim için gurur verici olmalı.
|
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]HELAL OLSUN SAYGI DEGER BASKANIMIZA .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Hakikaten guru verici sivassporumuz için. BAŞKANA TEŞEKKÜRLER;)...
Federasyon la da ilişkileri sıkı tutmakta her zaman fayda vardır:D |
[B][COLOR="Blue"]Mecnun başkanı hassasiyetinden ötürü kutluyorum,yine Sivaslıya yakışan ve
örnek alınması gereken bir davtanışta bulunmuş.Başkanımız her platformda farklılığını ve öncülüğünü gösteriyor.Başkanımız Sivas ve Sivasspor için büyük bir şanstır.[/COLOR][/B] |
--->: -->: ULUSOY´DAN TEŞEKKÜR.
[QUOTE=cahar;204472][B][COLOR="Blue"]Mecnun başkanı hassasiyetinden ötürü kutluyorum,yine Sivaslıya yakışan ve
örnek alınması gereken bir davtanışta bulunmuş.Başkanımız her platformda farklılığını ve öncülüğünü gösteriyor.Başkanımız Sivas ve Sivasspor için büyük bir şanstır.[/COLOR][/B][/QUOTE] mecnun başanımız sagolsun bizi iyi temsil etmiş saygıyla selamlıyorum başkanımızıı |
Sivasspor camiasının , diğer camialardan ayıran en büyük özelliği işte bu saygilar deyerli baskanim. seninle gurur duyuyoruz
|
BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE YİĞİT VE VATAN SEVER OLMALI SENİNLE GURUR DUYUYORUZ BAŞKANIM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |