SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   VE FATIH TERIM GELDI !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1070)

kadir20 25.06.2005 14:10

Yapilan aciklamaya göre Ersun Yanal dan bosalan Milli Takimlar Teknik Direktörlügüne Fatih TERIM getirildi olayla ilgili Pazartesi günü resmi aciklama yapilacak...

HAYIRLI UGURLU OLSUNNN

ElbeyLi58 25.06.2005 17:51

Milli Takım, Fatih Terim'e emanet

Milli Takım'da yeni bir dönem başlıyor! Federasyonun tam yetki vermesinin ardından Terim'le anlaşan Bıçakçı tecrübeli teknik adamı göreve getirdi.

Milli Takım'da yeni bir dönem başlıyor! Federasyonun tam yetki vermesinin ardından Terim'le anlaşan Bıçakçı tecrübeli teknik adamı göreve getirdi. İşte ayrıntılar...

(A) Milli Takım teknik direktörü bugün belli oldu. Federasyon tarafında tam yetki verilen Levent Bıçakçı bilindiği gibi dün Fatih Terim'le Bodrum'da bir görüşme yapmıştı.

Herkesin aklında şu soru vardı; acaba Levent Bıçakçı, Terim'le anlaşmışmıydı. O sorunu cevabı bugün Fatih Terim tarafından geldi. Terim artık Milli Takımın teknik direktörü olduğunu itiraf etti.

Federasyon pazartesi günü bu olayla ilgili açıklama yapacağını açıkladı.

1967_CLUB_ÖZGÜR 25.06.2005 17:59

[quote=kadir20]Yapilan aciklamaya göre Ersun Yanal dan bosalan Milli Takimlar Teknik Direktörlügüne Fatih TERIM getirildi olayla ilgili Pazartesi günü resmi aciklama yapilacak...

HAYIRLI UGURLU OLSUNNN[/quote]

lülülü 25.06.2005 18:27

hayirli olsun

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 18:33

[b]...BANA GÖRE EN İYİSİ OLDU TAHMİNİME GÖRE BAŞBAKANDA DEVREYE GİRDİ MİLLİ MESELEMİZ NE DE OLSA BİZ UKRAYNI YI YENECEZZZZZZZZZZ HER KES GÖRECEK VE ASLANLAR GİBİ ÇIKACAZZZZZZZZZZZZZZZZZ..[/b]

SivasliErhan 25.06.2005 18:39

[b]HEPIMIZE HAYIRLI VE UGRLU OLSUN[/b]

[size=7][b]HOS GELDIN IMPARATOR FATIH TERIM[/b][/size]

ElbeyLi58 25.06.2005 18:42

[quote=ultraSivas_58][b]....BANA GÖRE EN İYİSİ OLDU TAHMİNİME GÖRE BAŞBAKANDA DEVREYE GİRDİ MİLLİ MESELEMİZ NE DE OLSA BİZ UKRAYNI YI YENECEZZZZZZZZZZ HER KES GÖRECEK VE ASLANLAR GİBİ ÇIKACAZZZZZZZZZZZZZZZZZ......[/b][/quote]

ins. artik bizi allahin iznine kimse durduramas :!:

gurbetci_yigido 25.06.2005 19:00

abi bu ne yüzsüzlük yaa öbür topic te Terim gelmesin diyenler burda en basa yazmis hayirli olsun diyee ayiptirrrr yaaa

ElbeyLi58 25.06.2005 22:33

Fatih Terim, Istanbul'a geldi

TFF Baskani Levent Biçakci'nin Milli Takimlar Teknik Direktörlügü için anlasma sagladigi Fatih Terim, tatilini yaptigi Bodrum'dan Istanbul'a geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskani Levent Biçakci'nin Milli Takimlar Teknik Direktörlügü için anlasma sagladigi Fatih Terim, tatilini yaptigi Bodrum'dan Istanbul'a geldi.

Atatürk Havalimani'na aksam saatlerinde esi Fulya Terim ile birlikte inen tecrübeli teknik adami, burada bir grup taraftar, tezahüratlarla karsiladi. Havalimaninda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Terim, "Yarin Federasyon Yönetim Kurulu ile biraraya gelecegiz.

Oyuncular ve milli takim hakkinda düsündüklerimi yarin, öbür gün daha rahat sorabilirsiniz. Simdi yalnizca teklife evet dedigimi ve onun için geldigimi bilmeniz yeterli. Hayatimda, omuzlarimda yük tasimadigim dönem yok. Risk olmazsa, yük olmazsa, basari da zaten olmaz" dedi.

Fatih Terim, ay-yildizli ekibin basina geçme teklifini kabul etme nedeninin sorulmasi üzerine ise, "Gögsümde 70 defa ay-yildiz tasidim.
35 defa milli takim kaptani olarak sahaya çiktim. Yurtdisina gittigimde de ay-yildizla beraber gittim. Yok diyememe sebebim de ay yildiz" ifadelerini kullandi.

[size=2]GençTürk Haber[/size]

unsal58 25.06.2005 22:36

[size=6][/size][color=blue][/color] bence çok iyi bir terch inşallah hayırlısı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57.