![]() |
26. Hafta Hakemleri
1 NİSAN PAZAR
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR - KAYSERİSPOR [/COLOR][/B] KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU BÜLENT GÖKÇÜ SERDAR AKÇER ZİYA ÇETİN 1 NİSAN PAZAR MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş BARIŞ ŞİMŞEK ERHAN SÖNMEZ NİHAT MIZRAK TOLGA ÖZKALFA 1 NİSAN PAZAR ÇAYKUR RİZESPOR - DENİZLİSPOR FIRAT AYDINUS SERKAN OK ERDEM BAYIK YUSUF MURAT SÖYLEMEZ 1 NİSAN PAZAR SAKARYASPOR A.Ş. -GAZİANTEPSPOR SELÇUK DERELİ NEŞET MERDİN UYGAR BEBEK FETHİ SERKAN KOÇAK 1 NİSAN PAZAR ANTALYASPOR A.Ş.-VESTEL MANİSASPOR BÜLENT YILDIRIM ALPASLAN DEDEŞ HÜSEYİN FİDAN YILDIRAY ARSLAN 1 NİSAN PAZAR FENERBAHÇE-ANKARASPOR A.Ş. YUNUS YILDIRIM CEMAL GEMİCİ SERKAN AKARCA ABDULLAH YILMAZ 1 NİSAN PAZAR BURSASPOR-KONYASPOR ÇETİN SARIGÜL BAHATTİN DURAN ARKIN AKGÖL FERHAN KESTANLIOĞLU 2 NİSAN PAZARTESİ K.ERCİYESSPOR-TRABZON S A.Ş. İSMET ARZUMAN ADİL SİNEM NİHAT SAMUK HAKAN ÖZKAN 2 NİSAN PAZARTESİ GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ A.Ş. VEDAT YÜKSEL BAKİ TUNCAY AKKIN ALPER ULUSOY CEMİL ŞENSÖZ |
-->: 26. Hafta Hakemleri
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu hakemle işimiz zor inşaallah düzgün maç yönetir...[/FONT][/B]
|
--->: -->: 26. Hafta Hakemleri
[QUOTE=musab58;205183][B][FONT="Comic Sans MS"]Bu hakemle işimiz zor inşaallah düzgün maç yönetir...[/FONT][/B][/QUOTE]
[B] evet isimiz zor Kuddusi Müftüoglu`nun yönettigi maclari biliyoruz insallah macimizi iyi ve adaletli yönetir sansimiz acik olsun[/B] |
--->: 26. Hafta Hakemleri
Bu sezon bir çok hakem sivas'a karşı bir tutum içindeler..Bize karşı hiç adil değiller..Bizden taraf olmalarınıda istemiyoruz ... Kimsenin kayırması ile maç almak yiğidolara yakışmaz.Sadece adil yönetim istiyoruz . İnşallah , bu haftaki maçta Kuddusi Hoca sonuca etki edecek karar vermez vede adil bir yönetim gösterir.
Saygılarımla |
1 NİSAN PAZAR
SİVASSPOR - KAYSERİSPOR KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU BÜLENT GÖKÇÜ SERDAR AKÇER ZİYA ÇETİN 1 NİSAN PAZAR MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY A.Ş BARIŞ ŞİMŞEK ERHAN SÖNMEZ NİHAT MIZRAK TOLGA ÖZKALFA 1 NİSAN PAZAR ÇAYKUR RİZESPOR - DENİZLİSPOR FIRAT AYDINUS SERKAN OK ERDEM BAYIK YUSUF MURAT SÖYLEMEZ 1 NİSAN PAZAR SAKARYASPOR A.Ş. -GAZİANTEPSPOR SELÇUK DERELİ NEŞET MERDİN UYGAR BEBEK FETHİ SERKAN KOÇAK 1 NİSAN PAZAR ANTALYASPOR A.Ş.-VESTEL MANİSASPOR BÜLENT YILDIRIM ALPASLAN DEDEŞ HÜSEYİN FİDAN YILDIRAY ARSLAN 1 NİSAN PAZAR FENERBAHÇE-ANKARASPOR A.Ş. YUNUS YILDIRIM CEMAL GEMİCİ SERKAN AKARCA ABDULLAH YILMAZ 1 NİSAN PAZAR BURSASPOR-KONYASPOR ÇETİN SARIGÜL BAHATTİN DURAN ARKIN AKGÖL FERHAN KESTANLIOĞLU 2 NİSAN PAZARTESİ K.ERCİYESSPOR-TRABZON S A.Ş. İSMET ARZUMAN ADİL SİNEM NİHAT SAMUK HAKAN ÖZKAN 2 NİSAN PAZARTESİ GENÇLERBİRLİĞİ-BEŞİKTAŞ A.Ş. VEDAT YÜKSEL BAKİ TUNCAY AKKIN ALPER ULUSOY CEMİL ŞENSÖZ __________________ BEN BU MHK YA ANLAM VEREMIYORUM.ARTIK SU ANLAYISINIZI NE ZAMAN DUZELTECEKSINIZ BILEMIYORUM... |
[B]Kuddusi MÜFTÜOĞLU, Sivasspor-Kayserispor karşılaşmasında güzel bir maç yönetecektir,umut ediyoruz.:)[/B]
|
Hiç sevmem kuddusi müftüoğlunu...
Gitttiğim bi kaç maçı yönettmişti hep kötü yönetti şeklinde hatırlarımm kendisini.. verdiği inceden ince faullerle gizliden götürenlerden işi:) |
insallah iyi bir mac yönetir.kimsenin canini yakmaz insallah.macin ardindan sonra insallah hakem konusulmaz ve sadece güzel futbol konusulur
|
Kuddusi MÜFTÜOĞLU, Sivasspor-Kayserispor karşılaşmasında güzel bir maç yönetecektir,umut ediyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:06. |