![]() |
BALİLİ"TEK RAKİBİM ALEX"
[img]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_balili0304.jpg[/img]
"Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş.Tek rakibim Alex de Souza"dedi. Zorlu Kayseri sınavında attığı 2 golle Sivas tribünlerini çoşturan Balili, Türkiye'deki en iyi yabancının kendisi olmadığını belirtti. [B]'Avrupa'ya gideceğiz'[/B] Sivasspor'un ikinci yarıda aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı olan Balili, iddialı açıklamalar yaptı. Önceki gün ligin flaş takımı Kayseri'yi mağlup ettikleri karşılaşmada takımı adına rakip ağları iki kez sarsan İsrailli yıldız, Avrupa hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi. "Manisa, Gaziantep ve Denizlispor sınavlarından toplam 7 puanla ayrılmamız halinde Sivas'ı Avrupa'ya götürürüz" diyen golcü futbolcu şunları söyledi: [B]Sambacı'yı övdü[/B] "Takımda uyum ve teknik heyetle aramızda arkadaşlıktan daha fazla bir samimiyet olunca bu futbola yansıdı, başarıyı da getirdi. Kayserispor maçı çok zor geçti. Özellikle defansı çok dikkatli. Buna rağmen yenmeyi başardık. En güzel günlerim Türkiye'de geçiyor. Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş." |
--->: BALİLİ"TEK RAKİBİM ALEX"
Alexide deviririz inşallah
................................................................ |
[QUOTE=SivasSpor.Com;206683]"Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş.Tek rakibim Alex de Souza"dedi.
Zorlu Kayseri sınavında attığı 2 golle Sivas tribünlerini çoşturan Balili, Türkiye'deki en iyi yabancının kendisi olmadığını belirtti. [B]'Avrupa'ya gideceğiz'[/B] Sivasspor'un ikinci yarıda aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı olan Balili, iddialı açıklamalar yaptı. Önceki gün ligin flaş takımı Kayseri'yi mağlup ettikleri karşılaşmada takımı adına rakip ağları iki kez sarsan İsrailli yıldız, Avrupa hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi. "Manisa, Gaziantep ve Denizlispor sınavlarından toplam 7 puanla ayrılmamız halinde Sivas'ı Avrupa'ya götürürüz" diyen golcü futbolcu şunları söyledi: [B]Sambacı'yı övdü[/B] "Takımda uyum ve teknik heyetle aramızda arkadaşlıktan daha fazla bir samimiyet olunca bu futbola yansıdı, başarıyı da getirdi. Kayserispor maçı çok zor geçti. Özellikle defansı çok dikkatli. Buna rağmen yenmeyi başardık. En güzel günlerim Türkiye'de geçiyor. Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş."[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]BALILI FORVETLERIN KRALI ALEX ORTA SAHA KRAL ADAYI OLABILIR[/COLOR][/B] |
Balili İsarail milli takımında oynuyormuydu,bilen var mı arkadaşlar?Eğer yoksa İsrail için büyük kayıp!
|
alexi geçecek inşallah.......................
|
[B]balili bizim en iyi futbolcumuz
insallah türkiye`dede en iyi yabanci olur :) gerci Türk vatandasi olusunda yabanci saymiyoruz artik hedefi büyük ve bunu basaracagindan eminim[/B] |
[B]alex de iyi futbolcu ama benim gözümde balili daha iyi!!:)
eeee ne de olsa sivassporlu[/B] |
[COLOR="Navy"]alex kimmiş sen bizim bir numaramızsın balili...[/COLOR]
|
-->: BALİLİ"TEK RAKİBİM ALEX"
senin tek rakibin türk hava yolları ........................................
|
YA BALİLİ ALEX SENIN YERINI TUTABILIRMI SEN TURKIYENIN EN HIZLI EN IYI KONTRATAK OYUNCUSUSUN ALEX LE SENIN OYUN STILIN FARKLI ALEX SENIN YAPTIKLARINI YAPAMAZ. ALEX SIVASTA OYNASA SENIN KADAR VERIMLI OLAMAZ.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |