SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   VESTEL´E HAZIRLIK ... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10794)

SivasSpor.Com 03.04.2007 20:57

VESTEL´E HAZIRLIK ...

<!--StartFragment --> Kayserispor karşılaşmasının ardından haftayı 3 puanla kapatan Sivasspor, Vestel Manisaspor karşısında da 3 puan almak için hazırlıklarını aralıksız s&uuml;rd&uuml;r&uuml;yor.<!--StartFragment -->

Sivasspor hafta sonunda yapacağı Vestel Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız s&uuml;rd&uuml;r&uuml;yor.
Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi &ouml;n&uuml;nde konuk ettiği ve 3-2 kazandığı Kayserispor karşılaşmasının ardından haftayı 3 puanla kapatan Sivasspor, Vestel Manisaspor karşısında da 3 puanalmak için hazırlıklarını aralıksız s&uuml;rd&uuml;r&uuml;yor.

Kul&uuml;p Sosyal Tesislerinde g&uuml;nde çift idman yaparak Vestel Manisaspor karşılaşmasına hazırlanan Sivasspor da morallerin yerinde olduğu g&ouml;zlenirken, futbolcularında neşeli oldukları g&ouml;zlerden kaçmadı.

Vestel Manisaspor karşılaşmasından mutlak 3 puan almak istediklerini s&ouml;yleyen Sivasspor Teknik Direkt&ouml;r&uuml; B&uuml;lent Uygun, “Karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlanıyor.
Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahamızda g&uuml;çl&uuml; bir ekip olan Kayserispor ile karşılaştık ve sahadan galibiyetle ayrıldık. Bizim için b&uuml;t&uuml;n takımlar aynı g&uuml;çte.Hiçbir takımı k&uuml;ç&uuml;msemiyoruz veya g&ouml;z&uuml;m&uuml;zde b&uuml;y&uuml;tm&uuml;yoruz. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız Vestel Manisaspor’da buraya geldiğinde lider durumdaydı. Ancak burada 3-2 mağlup ederek puansız bir şekilde g&ouml;nderdik.
Şimdi de deplasmanda karşılaşacağımız Vestel Manisaspor’dan yine 3 puan almak istiyoruz” dedi.

tanju_58 03.04.2007 21:19

--->: VESTEL´E HAZIRLIK ...

Bu maçtan 3 puanla ayrılırsak gerçekten çok güzel olucak.V.Manisa Türkiyede bir ilki gerçekleştiricek heralde.ilk 10 hafta liderliği götür sezon sonu küme düşme tehlikesine gir.Gerçekten çok zor maç.İnşallah 3 puanla ayrılarak uefa yolumuzda bi büyük adım daha atmış oluruz.

zaralım 58 03.04.2007 22:01

ALLAH YARDIMIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR MÜSABAKA OLCAK İKİ TAKIM AÇISINDANDA BİRİSİNİN KÜMEDE KALMA DERDİ BİRİSİNİN İLK 5 DERDİ GÜLEN TARAF BİZ OLUCAZ İNŞ

SLHKZ 03.04.2007 22:43

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]bu maçıda alırsak uefa yolunda iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum
inşallah bu maçtanda alnımızın akıyla çıkacağız ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN[/FONT][/COLOR]

handsome5867 04.04.2007 09:08

--------------------------------------------------------------------------------
YİĞİDOLAR ADIMIZ; SİVASSPOR CANIMIZ..*** BEKO58
ALLAH YARDIMIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR MÜSABAKA OLCAK İKİ TAKIM AÇISINDANDA BİRİSİNİN KÜMEDE KALMA DERDİ BİRİSİNİN İLK 5 DERDİ GÜLEN TARAF BİZ OLUCAZ İNŞ ...

sarsılmaz 04.04.2007 14:30

Vestel Manisaspor Sivas Deplasmanında almış olduğu yenilginin ardından kendisini bir daha toplayamadı!!!
Düşme potasına yakın yerde bulunan Vestel galibiyet için elinden geleni yapmak zorunda bunu unutmayalım Ancak Vestelde Unutmasınki Karşısında UEFA ya gitmek için maç kazanmak zorunda olan bir Sivasspor olacak benim Kanaatimce maç gerçekten çekişmeli ve güzel geçecek sonucunda da kazanan Sivasspor ve Fairplay ruhu olacaktır.

ŞİMDİDEN SİVASSPORA SONSUZ BAŞARILAR DİLİYORUM.

TuNaHaN_058 04.04.2007 14:39

[B][COLOR="Black"]VESTELI ILK MACIMIZDA YENDIK TEPE TAKLAK ASAGI DÜSTÜLER
BIR DAHA YENELIMDE KENDILERINE GELSINLER
[/COLOR][/B]

nazimgulturk 04.04.2007 15:24

BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ ANKARA DEPLASMANINDAKİ ŞANSIZLIĞI BURDA KIRCAĞIZ VE 3 PUAN BİZİM OLACAK
***REİS 58***

Turan 59 04.04.2007 15:35

*** UEFA için kazanmamız gereken bir maç.Takımımıza başarılar diliyorum. ***

Ertugrul 04.04.2007 19:17

-->: VESTEL´E HAZIRLIK ...

[B]Pazar günü hakeme rağmen Kayseri gibi güçlü bir ekibi sahasında yenen
Sivassporumuz,Manisayı da kendi evinde yenecektir.Şimdiden takımımıza başarılar
diliyorum.Bu maçı alacağız inşaallah,takımda moraller yüksek,bu motivasyon ile
Manisa karşılaşmasından 3 puan ile döneriz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43.