![]() |
MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
İyi oyunuyla A milli takıma kadar yükselen Sivasspor'umzuun golcü oyuncusu Mehmet Yıldız'a Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de talip olduğu açıklandı.
kulüpten yapılan açıklamada transfer tekliflerinin değerlendirileceği, hem kulüp, hem de Mehmet Yıldız'ın menfaatlerine uygun tekliflere olumlu bakılacağı vurgulandı. |
--->: MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
yerinde olsam gitmem gidenlere ne oldu
|
Ben kalmasını çok istiyorum.Acak illaki gidesi tutarsa çok ama çok iyi paraya ve yerini doldura bilcek futbolcular alınmadan gönderilmemeli.
|
mehmet eğer gittiğinde geri dönmek istersen sivassporun kapısı sana her zman açık yiğidolar arkanda unutma
|
SİVASSPOR ve MEHMET YILDIZ İÇİN NE HAYIRLISIYSA O OLSUN
|
Mehmet sivasımız için çok önemli bir futbolcu yerini doldurmak çok zor
olur.Başkanımız ve hocamız en doğru kararı verecektir,sivaslılar seni hiç unutmayacak mehmet |
mehmet yıldızı hangi takımlar istemezkı yavv
onuun adım memo star bana gore memo mehmetın küçültülmüş hali star ise yıldızın ingilizce karşılığı m__E__M__O__ S____T____A_____R____ |
-->: MEHMET YILDIZ'A TEKLİF.
Mehmet Yildiz gösteridigi performanslarla nerdeyse her takimin transfer listesinde yer aliyor ama insallah 4 büyüklere gitmez cünkü orda forma sansi bulamaz, en iyi misal Servet.Insallah uzun seneler Sivassporumuzda kalir Mehmet Yildiz
|
kısa zamanda böyle bir ün kazanmak...
gerçekten herkesin harcı değil bunu başarmak . Ancak bir sorun var. mehmet ağabeyimizin büyük takımlara gidip oralarda yok olacağını tekrar eski günlerine dönebileceğini unutmayalım bu %80 öyle ılur çünkü bu durumdaki her futbolcunun başına gelmiştir bu o yüzden ben m. yıldızın gitmesinden taraf değilim |
Mehmet yildiz fenere gidzin fenerbahceli david de souza sivasspor gelsin cok süper olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |