SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET, SERVET DEĞERİNDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10820)

SivasSpor.Com 05.04.2007 20:59

SERVET, SERVET DEĞERİNDE

<!--StartFragment --> Uygun, Servet’e yapılan tekliflerle ilgili yaptığı açıklamasında “Galatasaray y&ouml;netim kurulu, Servet konusunda çok istekli, &ouml;zellikle hocası Eric Gerets, Servet΄i çok beğeniyor, doğru da yapıyor” dedi.
<!--StartFragment --> Servet Çetin΄e yurt dışından çok sayıda teklif geldiğini belirterek, “Sezon sonunda Servet΄in isteği doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.
Galatasaray y&ouml;netim kurulunun da Servet konusunda çok istekli olduğunu ifade eden Uygun, “&Ouml;zellikle hocası Eric Gerets, Servet΄i çok beğeniyor, doğru da yapıyor. Bana g&ouml;re T&uuml;rkiye΄de bırak Avrupa΄da Servet gibi bir stoper daha yok şu anda. Dolayısıyla almak istiyorlar. Doğaldır, ama şu anda bizim alacağımız bir para var. O para kesinleşmeden herhangi bir şekilde oldu diyemeyiz” diye konuştu.

[B]SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ[/B]
Mehmet Yıldız΄a Fenerbahçe΄nin talip olduğu y&ouml;n&uuml;ndeki soru &uuml;zerine ise Uygun, ş&ouml;yle konuştu: “Şimdi bizim Petkoviç΄ten tutun, Cem Can΄ına, Hayrettin΄ine, Servet΄ine, Murat΄ına, Mehmet΄ine, Balili΄sine hepsine transfer teklifleri var. Dolayısıyla transferle ilgili spek&uuml;lasyonlar yaratılmasında herhangi bir sakınca yok. Bu futbolcularımızı isteyen kul&uuml;pler, Sivasspor΄u mutlu edecek olan maddi yardımı yaparsa herkesi satabiliriz. Dolayısıyla fark etmiyor. Onlar iyi oynadığı için bunları hak ediyor.”
Mehmet Yıldız΄ın şu anda ligin en formda forveti olduğunu ifade eden Uygun, “Transfer dedikodularının çıkması doğaldır, ancak bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği zaman değerlendiririz” dedi.

SLHKZ 05.04.2007 21:10

--->: SERVET, SERVET DEĞERİNDE

öğrendiğim kadarıyla servet çetin sezon sonunda galatasaray ile anlaşmış bu haberi 4gün önce duymuştum ben heryerde de var . Ama keşke sivassporda kalsa. sivassporun buralara kadar gelmesinde servetin payı çok büyük

TuNaHaN_058 05.04.2007 21:28

[QUOTE=michalengelo;207388]öğrendiğim kadarıyla servet çetin sezon sonunda galatasaray ile anlaşmış bu haberi 4gün önce duymuştum ben heryerde de var . Ama keşke sivassporda kalsa. sivassporun buralara kadar gelmesinde servetin payı çok büyük[/QUOTE]

servetin buralara gelmeside sivasspor sayesinde sakaryaya,denizliye gitseydi servet seneye 2.ligde oynardi servetten kimse bahsetmezdi

edebiyatisyen 05.04.2007 22:08

[QUOTE=michalengelo;207388]öğrendiğim kadarıyla servet çetin sezon sonunda galatasaray ile anlaşmış bu haberi 4gün önce duymuştum ben heryerde de var . Ama keşke sivassporda kalsa. sivassporun buralara kadar gelmesinde servetin payı çok büyük[/QUOTE][COLOR="DarkOrchid"]bende galatasaray emre aşık+600 bin dolar teklif etmiş ve yönetim buna sıcak bakıyormuş diye duydum.inş hayırlısı neyse o olur..[/COLOR]

bozo 05.04.2007 22:58

bence sivasdan gitmesin.takım için cok yararlı bir futbolcu.daha iyisi gelecekse satsınlar.yoksa sivasa yazık olur.takım form tutmusken satmak yanliş.kadroyu bozmamak lazım

mesut_koçak_58 06.04.2007 09:49

sivas bu futbolcular sayesınde çok buyuk yerlere geleceğini düsünüyorum..........

nazimgulturk 06.04.2007 13:44

İNŞALLAH HİÇBİRİ GİTMEZ HAPSİNİN KALMASINI VE SENEYE SİVASSPORA DAHA ÇOK BAŞARI KAZANDIRMALARINI İSTERİM..........
***REİS 58***

Hayatcoqqberbat 06.04.2007 15:00

bir takımın başarısının sırlarından birde futbolcuların bir arada oynama durumudur sivasspor inşallah elindekilerin değerini bilirde daha ii yerlere gelir

SivasLady 06.04.2007 16:44

[B]takimda cok iyi performans gösteren her futbolcu degerlidir
Servet FB bu firsati bulamadi ama SivasSpor`da
futboluyla kanitladi ve yildizi parladi
SivasSpor kiymetini bildi ve biliyor
insallah dogru bir secim yapar[/B]

serkankeskin 06.04.2007 20:16

madem avrupa da eşi benzeri yok uzun yıllar faydalanalım ve avrupanın en iyi stoperi bizde diye övünelim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47.