![]() |
daha fazla saygı
unutulmamalıki tiribündeki sadece üniversiteli kızlar deıl;sivasspor'u cok seven fedakar insanlar.hem bir bayan olarak hem de birer insan olarak gerçekten fazlasıyla saygıyı ve nezaketi hakediyorlar.LÜTFEN olgun insanlar olarak düşününelim ve iyi bir SİVASSPOR taraftarının olması gerektiği gibi hareket edelim lütfen...doğru olanda bu:rolleyes:
|
-->: daha fazla saygı
Ruhsar arkadaşımızın da dediği gibi, Statta Bayan Taraftarımız ''Sivas Sizinle Gurur Duyuyor'' tezahüratları, alkışlarla karşılanıyor. Herzamanda böyle devam edeceğine inanıyorum.
|
--->: daha fazla saygı
Sivasspor için Bu renkler için maca gelen 5 dk da olsa destek veren butun taraftar gruplarına ve insanlarına saygı duydugumuz gibi üni deki arkadaslarada saygımız sonsuzdur.....
Tribünlerin bayanlara vede çağdaş insanlara cok ihtiyacı var ! |
geçen haftaki olanları lütfen unutalım.. tribinün sultanlarına selamlar saygılar basarılarınızın devamını dileriss
|
tum sivasspor taraftarlarına sivassporu gonulden seven herkese çok tesekurler...
|
Hayatda yanlış da olsa kendimden örnek veririm ben yıllarca türbüne gittim ve çoğu zaman küfür de ettim ki ne zaman evlendim çocukları alıp maça gittim o zaman küfür ün ne kadar kötü bir olay olduğunu daha iyi anladım ve çocuklarımı fazla maçlara götürmeme kararı aldım ve çünkü sen b ağırmasan sana bile küfür ediyorlar dı ben de 4 sene oldu maçlara gitmiyorum onun içinki küfürsüz ve terbiyeli bir spor için mücadele eden herkezi tebrik ediyorum
[COLOR="Red"][B]BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/B][/COLOR] |
-->: daha fazla saygı
KÖTÜ SÖZ SAHIBINE YAKISIR.
BUNU UNUTMAZSAK IYI OLUR. Kötü tezahuratve küfürle mücalede edenlere tesekür ederim ALLAH yardimciniz olsun. |
[B]Taraftarlar tribünde yerlerini aldiginda
ve onlari tezahüratlarla destek ettiklerinde takima güc katiyorlar kötü tezahüratlarin ne gibi kötü etkinlikler getirebilecegini görüyoruz insallah böyle seyler SivasSpor taraftarlari arasinda tekrarlanmaz namimiz Centilmen taraftar olarak yayilmasini isteriz Kötü sözler her zaman söylenmemeli, bayanlar olsun olmasin bizim Taraftarimiza yakismaz taraftarlik takima destek olmaktir köstek degil CüSSKB dogru ve iyi tazahüratlari destekledikleri icin tskler daha saygin tribünler dilerim[/B] |
[B][COLOR="Navy"]SPOR SEVGI SAYGI KARDESLIKTIR .SIDDETE KESINLIK ILE HAYIR DIYORUZ BIZ YIGIDOLAR OLARAK.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
Her zaman çağdaş atılımlara öncülük eden ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ilimizde bu seferde SİVASLI bayan hemşerilerimizin öncülügünde oluşan bu oluşumunuz,ülke olarak haklı bir gurura sahip oldunuz.Bayan arkadaşlarımın trübünlerde; sporda sevgi, barış ve kardeşliğin ön planda olacağı,küfürün yok edileceği bir ortamı hazırlayacaklarına inancım sonsuz.Çıkdığınız bu yolda umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir,kazanan [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] ve [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] olur.Başarılarınızın devamını temenni ederim [COLOR="Red"]CÜSSKB [/COLOR]yolunuz açık olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27. |