![]() |
TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.
Sivasspor yeni sezon için Togo Milli takımındada forma giyen 25 yaşındaki Cherif Toure Maman’ı denemeye aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun’un 1,5 yıl önce izleyip beğendiği, ancak takımının fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle vazgeçilen Cherif dün Sivasspor’la ilk antrenmanına çıktı.
Togo Milli takımının 2003 yılında oynadığı Dünya kupası finallerinde forma giyen Cherif’in orta sahanın solunda ve ikilinin arkasında oynadığı belirtildi. Teknik Direktör Bülent Uygun, Togo’lu futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini belirterek “Takımı bu futbolcuyla sözleşmesini uzatmak istedi, ancak Cherif bunu istemedi, onun içinde kadro dışı bırakıldı ve bizd e Sivas’a getirdik. Ben yaklaşık 1 yıldır kendisini izlemiyordum. Hem son halini görmek için, hem de Sivas’a adapte olması için bizimle birlikte bir hafta on gün antrenmana çıkacak, beğenirsek imza attıracağız” dedi. |
--->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.
[QUOTE=SivasSpor.Com;209360]Sivasspor yeni sezon için Togo Milli takımındada forma giyen 25 yaşındaki Cherif Toure Maman’ı denemeye aldı. Teknik Direktör Bülent Uygun’un 1,5 yıl önce izleyip beğendiği, ancak takımının fazla bonservis bedeli istemesi nedeniyle vazgeçilen Cherif dün Sivasspor’la ilk antrenmanına çıktı.
Togo Milli takımının 2003 yılında oynadığı Dünya kupası finallerinde forma giyen Cherif’in orta sahanın solunda ve ikilinin arkasında oynadığı belirtildi. Teknik Direktör Bülent Uygun, Togo’lu futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini belirterek “Takımı bu futbolcuyla sözleşmesini uzatmak istedi, ancak Cherif bunu istemedi, onun içinde kadro dışı bırakıldı ve bizd e Sivas’a getirdik. Ben yaklaşık 1 yıldır kendisini izlemiyordum. Hem son halini görmek için, hem de Sivas’a adapte olması için bizimle birlikte bir hafta on gün antrenmana çıkacak, beğenirsek imza attıracağız” dedi.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]BÜLENT UYGUN BEGENDIYSE FAZLA BIR SÖZ SÖYLEMEYE GEREK YOK TEKNIK PATRON ONAYLARSA ALINSIN [/COLOR][/B] |
ibrahim toramanın neyi acaba soyadları benzi yor :-)
|
-->: --->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.
[QUOTE=ertor58;209364]ibrahim toramanın neyi acaba soyadları benzi yor :-)[/QUOTE]
benzyen bi tek soyadları değildir umarım:) , birazda futbolu benziyordur inşallah.. nerden bulurlar böyle admaları bilmem ki, ta togo'lara gitmeye ne gerek var, biz buradayız bülent hocam bizi görün bide bizi :) |
[B]Birkaç resmi[/B]
[img]http://www.sporting-heroes.net/files_footballworldcup/TOURE_Maman_C_20060129_GH_T.jpg[/img] [img]http://dailysnack.bitesizefootball.co.uk/images/players/large/Togo_TOUREMAMAN_1755.jpg[/img] |
-->: --->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.
[QUOTE=ertor58;209364]ibrahim toramanın neyi acaba soyadları benzi yor :-)[/QUOTE]
helal olsun abi iyi benzetmişin gerçek söylüyorum valla :D :D |
-->: TOGO´LU CHERİF TOURE MAMAN DENENİYOR.
hemde 10 numara ha, haydi bakalım hayırlısı.. :)
|
[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;209372]hemde 10 numara ha, haydi bakalım hayırlısı.. :)[/QUOTE]
hem de didier drogba ya benziyor yav |
[FONT="Arial"]denemelerde iyi cıkar inşallah bu tip futbolcular ucuz
olur nedenine gelince kulubüyle ters düşmüş kadro dışı kalmış eğer beğenilirse bizde kalır genclerbirliğine bakınca bu tür işlerden çok para kazandığını görüyoruz neden bizde genclerin yaptığı gibi yapmayalım bülent hoca işini bilir hayırlısıysa olur inşallah[/FONT] |
[QUOTE=yigiter187;209374]hem de didier drogba ya benziyor yav[/QUOTE]
tamam işte bu kadar özelliği olan bi futbolcuyu kaçırmamamız lazım.. :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03. |