![]() |
SERVET İMZAYI ATTI
Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Galatasaray, Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Sezgin, milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini ifade etti.
Tecrübeli oyuncunun Alman menajeri Jürgen dün Adnan Sezgin’le bir araya geldi ve 2+1 yıllık sözleşmenin içeriğini inceleyerek imzalamak için Servet’e faksladı. Yıllık 850 bin dolara anlaşan Servet de, mukaveleyi faks yoluyla imzaladı. |
--->: SERVET İMZAYI ATTI
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Servet, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladı.
Galatasaray imzayı attırdı ! Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Servet, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladı. Galatasaray, Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'da forma giyen Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Sezgin, milli oyuncunun sözleşmeyi Sivas'ta imzaladığını ve faks yoluyla kendilerine gönderdiğini ifade etti. |
[B][COLOR="Navy"]SERVET CETINE BUNDAN SONRAKI FUTBOL YASANTISINDA BASARILAR DILERIZ AYRICA SIVASSPORUMUZA VERMIS OLDUGU GUZEL FUTBOLUNDAN DOLAYIDA TESEKKÜR EDERIZ:SAYGILARIMLA:::[/COLOR][/B]
|
-->: SERVET İMZAYI ATTI
geçmiş olsun hepimize hakkında ne iyisiyse o olsun üzüldüm ama gitmesine kendi özgürdür ama
ŞAMPİYON YİĞİDOLAR [c=4]®"™Ҳҳ Ҳ๑۩۞۩๑ ŞAMPİYON YİĞİDOLAR ๑۩۞۩๑Ҳҳ Ҳ™"yigidomustafa58®[/c] |
servet çetin artık kesin olarak galatasaraya oynucak.
|
Her iki taraf için demeyeceğim yalnızca Sivassporum için hayırlı olsun.. Sivasspora verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bu ara ligin 32 haftasında Sivasspor-Galatasaray maçında kesinlikle oynamasını istemem.. umarım Bülent Hocam bunu dikkate alır.. teşekkürler..
|
bence cok yanlıs bi karar daha ligin bitmesine 6 hafta var ne bu acele ?? madem anlastınız neden sımdıden ımza attırıyonuz?
Kaptanımız gercekten takımımıza gelmiş en tecrübeli isimlerden yolu acık olsun... |
ben sivas koyulhisardan resul sivasspor'a başarılar diliyorum ayrıca galatasaraylıyım inşallah sivas uefaya gider galatasarayda şampiyonlar ligine
|
sivasspor lu ne kadar kazanıcak bu transferden bence bu onemlı
|
ARKADAŞLAR ÇOOK ÜZÜLDÜM SAYIN,BÜLENT HOCAM SERVET İN YERİNE NEYLE DOLDURACAK ONU DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH GÜZEL KALİTELİ BİR DEFANS BULURLAR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |