SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10991)

SivasSpor.Com 21.04.2007 19:42

M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

Devlerin kıskacındaki Mehmet Yıldız, “Her oyuncunun hayali İstanbul’a gelmektir” diyen golcü futbolcu, “Sivas’ta yaşadığım güzellikler orada da olmalı” açıklamasını yaptı.

[B]Gözü İstanbul’da
[/B]
Başta Fenerbahçe olmak üzere birçok kulübün gelecek sezon için transfer listesinde yer alan Sivasspor’un golcü ismi Mehmet Yıldız, FANATİK’e samimi itiraflarda bulundu. Anadolu’da oynayan her futbolcunun hayallerini İstanbul’un süslediğini belirten Yıldız, “Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş da olur. Ancak ben Sivas’ta yaşadığım güzellikleri, orada da görmek isterim” dedi. Ligde UEFA’yı hedefleyen takımının ise en büyük sıkıntısının şanssızlık olduğunu kaydeden genç futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı:

‘[B]Çok şanssızız’
[/B]
“Eğer Manisa ve Ankaraspor maçlarını kazanmış olsaydık, şimdi Avrupa’ya gitmeyi bile garantilerdik. Saha içinde olduğu kadar dışında da iyi anlaşan bir takımız. Her futbolcu Sivasspor’da oynamak ister. Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz bizi yenmek zorunda. Biz de puanımızı artırmak ve daha üstlere tırmanmak istiyoruz. Bu sezon Sivasspor’un hak ettiği yerde ligi tamamlaması için elimden geleni yapacağım.”

FANATIK

Abdullah DuMaN 21.04.2007 20:26

-->: M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

“Eğer Manisa ve Ankaraspor maçlarını kazanmış olsaydık, şimdi Avrupa’ya gitmeyi bile garantilerdik. Saha içinde olduğu kadar dışında da iyi anlaşan bir takımız. Her futbolcu Sivasspor’da oynamak ister. Bu hafta oynayacağımız Denizlispor maçı çok zor geçecek. Çünkü rakibimiz bizi yenmek zorunda. Biz de puanımızı artırmak ve daha üstlere tırmanmak istiyoruz. Bu sezon Sivasspor’un hak ettiği yerde ligi tamamlaması için elimden geleni yapacağım.” AH KEŞKE ÖYLE OLSAAYDIDA ŞİMDİ GERÇEKTEN GARANTİLERDİK

sarkislali 21.04.2007 20:41

--->: M.YILDIZ´IN HAYALİ BÜYÜK.

Fenerbahce´nin M.Yildiz´in transfer isini bitirdigi iddia ediliyor. Gazeteoku.com sitesinde. Acaba haber balonmu, yoksa gercekmi?

mesut_koçak_58 21.04.2007 23:14

İNSALLAH DAHA BUYUK YERLERE ULASIRSIN...

ceza_tolga_rep 22.04.2007 00:40

bize iyi para kazandırsında nereye giderse gider....

RoCk_LeoN 22.04.2007 01:27

YERİNE DAHA İYİSİ ALINACAKSA SATILMASI GEREKİR
SİVAS İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN

BASARILAR MEMETEDE

Flavio 22.04.2007 01:56

Çok kısa zamanda çabuk parladı.İstikrarını koruduğu sürece çok daha iyi olacaktır.Ona güvenim sonsuz.

sivaskangali58 22.04.2007 10:53

İNSALLAH DAHA BUYUK YERLERE ULASIRSIN...

yerliturkuaz 22.04.2007 11:43

Ben isterim ki Mehmet Yıldız Sivasta kalsın. Bakın Gökhan Ünal'â Kayseri'de kaldı takımının başarısı için elinden geleni yapıyor bende Mehmet yıldızın sivasta kalmasını ve takımın başarıya ulaşması için elinden geleni yapması gerekir diye düşünüyorum. Takım başarı sağladıkça hem kendisinin değeri artar ve kulube dahada iyi bir para kazandırmış olur. Ben onun Türkiye'de değil Avrupa'da futbol oynamasında yanayım

halil_58_yigido 22.04.2007 12:19

sım helal sana m.yıldız sivasın gururusun yürü kim tutar seni o şimdi asker bingöl jöh jandarma özel harakat 1986/1 kral devre şafak 020 bekle beni sivas

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:35.