![]() |
Sivassporun da transfer listesinde bulunan Petkovic Sivasspor la anlastıgını ve trabzonlu yöneticilerden bonservesini isteyen basarılı kaleci Sivasspor a gitmek istedigini belirtti.
Trabzonlu yöneticilerin bonservini vermemesi üzerine Trabzon dan 500 bin dolar alacaklı oldugunu belirten Petkovic fifa ya basvururum uyarısı üzerine Trabzon yöneticilerine geri adım attırdı.Bu yüzden Trabzon un bonservisi Petkovic e vermesi bekleniyor. |
Kardes PETKOVIC samsunspora gidiyor.
|
[b]BU HABERİ BEN DE BUGÜN GAZETELERDEN
ÖĞRENDİM... UMARIM DOĞRUDUR... DAHA ÖNCE ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞ SAMSUN İLE ANLAŞTIĞI BELİRTİLMİŞTİ AMA BUGÜNKÜ BASINDA SİVAS İLE ANLAŞTIĞI YAZIYOR... HAYIRLI OLSUN...[/b] |
SAMSUN PETKOVİÇ’TE GERİ ADIM ATTI
Samsunspor Yönetimi Petkoviç ile anlaşamadıklarını belirterek kaleci arayışlarına başladıklarını duyurdu Daha önce Petkoviç’le düzenledikleri törenle resmi sözleşme imzalayan ancak bu futbolcunun sözleşmesinde Türkiye’de sadece Sivasspor ve Trabzon oynayabilir maddesi olduğu için Samsunspor Yönetim Petkoviçle anlaşamadıklarını açıkladı. Samsun Yönetimi Petkoviç’in Türkiye ’de oynamak istemediği için anlaşamadıklarını da belirtti. Diğer yandan Sivas Yönetimi Petkoviç’in çarşamba günü Sivasspor kampına katılacağını açıklandı. Kaynak:Hakikat Gazetesi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:08. |