![]() |
SİVAS´A 2 KAMERUNLU...
Önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sivasspor, Kamerun 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen iki oyuncuyu deneme amaçlı Türkiye'ye getirdi.
Turkcell Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına beş hafta kala Sivasspor transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-beyazlılar, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla Kamerun 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Kontal Brain Tata ve 19 yaşındaki bir başka milli oyuncu ön libero Djam Roland Kufain'i Türkiye'ye getirdi. Kamerun'dan Zürih aktarmalı İstanbul'a gelen Kamerunlu futbolcuları, Atatürk Havalimanı'nda menajer Necmettin Çelikhan karşıladı. Orta saha oyuncusu Tata, havaalanında yaptığı açıklamada Türkiye'yi tanıdıklarını, gelmeden önce Türkiye'de oynayan Kamerunlu oyuncularla görüşerek buraya gelme kararı aldıklarını söyledi. Kufain ise, açıklamasında Türkiye'de, Kamerun A Milli Takım oyuncularının oynadığını vurguladı ve Türkiye Ligi'nin önemli ve kaliteli bir lig olduğunu söyledi. Pasaport kontrolünden geçtikten sonra bagajlarını alıp Atatürk Havalimanı'ndan ayrılan Kamerunlu futbolcuların yarın Sivas'a giderek takıma katılacağı, sezon sonuna kadar takımla idmanlara çıkacağı ve deneneceği ifade edildi. |
--->: SİVAS´A 2 KAMERUNLU...
Yönetim calışmaları gercekten taktire şayan şimdiden hazırlıklara başlanmış ve boşa para vermemek için deneme yapıyor gercekten helal olsun...
|
kamerunlu kalla gibi bunlarda bize oyun oynamasınlar
|
inşallah kaliteli futbolculardır.
|
eger kalıtelı adamlarsa gercekten cok ısımıze yararlar daha 18 yaşındalar sonra buyuklere ıyı paraya satarız sıvassporumuzun bu tıp oyuncular alması lazım ayrıca ben onumuzdekı sezon yıne kalıtelı ve genc bır lıg a oyuncusunu kadromuzda gormek ıstıyorum sıvasın yaptıgı en ıyı transferler 2 lıgden cıkıyor bu gun ku kadronun bıle yarıdan fazlası a katogosısınden gelme
|
-->: SİVAS´A 2 KAMERUNLU...
kalla iyi topcuydu yöneticileri kutlarız işi biliyorlar CAVCAVIN pili bitti gibi
|
[B]Türkiye liginde oynayan Kamerunlulardan bilgi almışlar. Acaba Kalla'dan da almışlarmı dersiniz. O zaman töbe bu oyuncuları almazzdı yönetim. Neyse işallah maya tutarda işimize yarar. Gençlerbirliğinin taktikleri al-yetiştir-iyi paraya sat. Güzelllll[/B]
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]hayirli olsun .saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: SİVAS´A 2 KAMERUNLU...
bence iyce denesinler öyle çok oyuncu geldi gitti ama seneye için iyi çalışma başladı helal yönedime seneye daha güçlü olucaz innşallah
|
hayirlisi insallah iyi bir kadro olusur ve sivasimiz iyi bir kadro kurar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:57. |