![]() |
TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
Bülent Uygun, “Türkiye tribünlerine centilmenliği gösteren ve rakip takımları taraftarlara alkışlamayı öğreten Sivasspor taraftarını stadyuma bekliyorum” dedi.
<!--StartFragment --> hafta sonunda yapılacak olan Beşiktaş karşılaşmasına tüm taraftarları davet etti. Taraftarların bütün takımlar için avantaj olduğunu dile getiren Uygun, “Taraftarlar takımların her zaman 12’nci oyuncusu gibidir. Taraftar desteğini arkanıza alırsanız galibiyet size bir adım daha yakındır. Ancak arkanızda taraftar desteği yoksa galibiyet size o derece uzaktır” dedi. |
-->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
BEN YİNE MARATONDAKİ YERİMİ ALACAĞIM..STAT DOLCAKTIR EMİNİM.BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN ÇOCUKLAR.İNŞALLAH BEŞİKTAŞI YENECEĞİZ VE ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ....
PAZAR GÜNÜ SAAT:15.00 DA HERKES 4 EYLÜLE...... 1967 HER YERDE...... |
--->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
ne yazık ki ben gelemeyeceğim gardaşlar siz öyle bağırınki bütün sivaslılar duysun bende istanbuldan sizin tezahüratlarınızı dinleyeceğim
|
Arkadaşlar ben bi izmirdeki sivaslılar olarak konak meydanına dev ekran kurduk bile maç saatini bekliyoruz bütün destek arkanızda.... 585858
|
[COLOR="Blue"]her zaman takımın yanındayız bizi bize bıraksalar sivassporun taraftarı heryerden her takımın taraftarlarından alkış alırda ama olmuyo bir kelimeyle taraftarların moralini bozuyo ama biz sivasspor taraftarı olarak bu galyana gelmememiz lazım bizi sadece sivassporun başarısı ilgilendirir diğerleri hiç ama hiç umrumuzda değil varsa yoksa sivasspor[/COLOR]
|
bizde 6 kişi bursadan geliyoruz amainşallah bilet ayarlayabiliriz şarkışlalı gurbetçi yiğidolar
|
hep destek tam destek.........
|
-->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
sivasspora yenilen çok kötü bir düşüşe geçiyor
ve sivassporu yenen şahane bi yükselişe geçiyor beşiktaşı öyle bi yeneceğizki darmadağın edeceğiz maçın etkisini 3 maç üstlerinden atamayacak ve şampiyonluk umutları sıfıra inecek çünkü SİVASSPORUMUZ BUNU BAŞARABİLECEK GÜÇTE.HELE GAYRET YİĞİDOM YOLALIM ŞU KARTALIN KANATLARINIDA BİR DAHA HAVALANAMASINLAR... |
TÜM YİĞİDOLAR SİVASPOR'DAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR ÖNEMLİ OLAN SAHAYA ÇIKIP 90 DAKİKA BOYUNCA GÜZEL MÜCADELE EDİP GALİBİYETLE TARAFARIMIZI SEVİNDİRMEK'TİR BUNUDA SİVASSPOR'UN BAŞARACAĞINA İNANIYORUM
|
--->: -->: TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ.
ben daha cok 1-0 olsun bizim olsun taraftariyim insallah aliriz bu macida :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:18. |