![]() |
SİVAS-BJK 4.RANDEVUDA.
Sivasspor ile Beşiktaş yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek ligde 3 kez karşılaşan iki ekip, yarın saat 15.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda 4. randevuya çıkacak.
İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 3 maçın 2'sini Sivasspor kazanırken, 1 karşılaşmadan Beşiktaş galip ayrıldı. Geçen sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı siyah-beyazlı ekip 3-1 kazanırken, ligin ikinci yarısında İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sivasspor 1-0 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı da Sivasspor 1-0 kazanmayı başardı. Sivasspor, rakibinin filelerine 3 gol atarken, kalesinde de 3 gol gördü. |
--->: SİVAS-BJK 4.RANDEVUDA.
Evimizde beşiktaşa karşı hiç galibiyetimiz yok inşallah bu maçta galip geleceğiz
|
inşallah kazanıcaz bu maça herkesi bekliyoruzzz
|
bjk sahaya gömcezz gömcez gömcez..
|
arkadaşlar ben sivassporumuza aşırı derecede güveniyorum beşiktaşı yeneceğizzz
|
Bir zamanlar Beşiktaşlıydım.Artık tek takımım var...Sivasspor yenerse hiç üzülmem,aksine göbek atarım!
|
inş kaanacağız biz onlarla yaptğımıza maçlarda daha çok galip takımız inş 1 tane daha eklenecek
|
bu macı sivas sporumuz alacak onlarıda sahaya gömecez
|
BU MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK
SENİ SEVMEK DELİ GİBİ YÜREK İSTER BU KALP'LER BİR TEK SENLE TİTRER BİR ALLAH'IM OLSUN BİRDE SİVASSPOR YETER |
balili maçın adamı olacak..............
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15. |